Arama sonuçları: *

1. Røyz.

Sistemim ne kadar eder?

haklısınız hocam sağolun
  2. Røyz.

Sistemim ne kadar eder?

hocam çünkü ben 2 sene önce 14 e almıştım ondan sordum
  3. Røyz.

Sistemim ne kadar eder?

hocam çok az değilmi ya
  4. Røyz.

Sistemim ne kadar eder?

Arkadaşlar selamlar sistemimi satmak istiyorum sizce ne kadar eder? Ekran kartı: RX6600 İŞLEMCİ: İ3 12100F SSD:KİOXİA M2 SSD 500GB ANAKART: Tam ismini bilmiyorum ama msi markası kaliteli bir şey Kasa: RGB bir kasa ismini bilmiyorum ama görünüşü güzel PSU: 750w msi psu Sistemi alalı 2 yıl oldu ama...
  5. Røyz.

Ders çalışmak istiyorum ancak bilgisayar dikkatimi dağıtıyor

Bende yok iphone diye herhalde
  6. Røyz.

Güç tasarrufunu nasıl yapıyoruz
  7. Røyz.

nerden baksan 5-6 kere bunu yapmışımdır ve her açtığım hesabın algoritmasını bozarak dersden uzaklaştırıyorum 1738786934 Evimin yakınlarına yeni kütüphane açıldı ve bundan sonra gitmeyi düşünüyorum.
  8. Røyz.

Yok dostum sorun değil tabii ki, bende yapay zekaya sormuştum ve aynı cevabı vermişti ancak o 30 dakikada bir video açıyordum ve bir daha ders yapmıyordum. 1738786671 Sağol dostum.
  9. Røyz.

ne farkı oluyorki
  10. Røyz.

Babam öldü knk maalesef
  11. Røyz.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum, cidden çok yardımcı oldunuz.
  12. Røyz.

Tam olarak dediğini yapıyorum aslında ama dediğin gibi video ortasında yandaki videoya tıklıyorum. 1738785963 Tam aradığım gibi birşeye benziyor sağol dostum.
  13. Røyz.

Aslında benim sorun öyle değil. Ben gerçekten pc de çok fazla youtube videosu izlerim ve resmen telefon kullanmam yani tek sorun önüme çıkan her videoyu izleme isteğim 1738785703 Yani hiç bir şey yapmıyımmı
  14. Røyz.

Ders çalışmak istiyorum ancak bilgisayar dikkatimi dağıtıyor çok fazla oyun oynayan birisi değilim ama bir kere youtube a girince bir daha çıkamıyorum ve tüm gün bitiyor bilgisayarı kaldır diyebilirsiniz ancak ders videolarımı da ordan izliyorum yani bilgisayarı kaldıramam bu yüzden. Sizce ne...
  15. Røyz.

Üniversite İçin Bölüm Tercihi

öyle yapıcam gibi ama mesela kazandım vs. nasıl işim oluyor nereye gidicem onları biliyorsan söylermisin?
  16. Røyz.

Neden sence? kötü amacçlı sormuyorum
  17. Røyz.

doktor olunca neden dayak yiyeyim benim elim kolum veya hukuki şartlar yokmu insanlar beni hop diye dövemezki. ama arkadaşının hesabını verebilirsiniz.
  18. Røyz.

Arkadaşlar iyi akşamlar. Ben şu anda 11. sınıfım ve üniversiteye hazırlanmam gerekiyor ama bir hedefim yok çünkü bir meslek seçsem atanamama durumu var ve bu beni çok kötü etkiliyor. Şu anda lisede okuduğum bölüm ise otomasyon alanı ama tam olarak böyle bir meslek yapmak istemiyorum. Daha çok...
  19. Røyz.

Yardım Hyperx Cloud II cızırtı sorunu

evet ama gitmedi 1713802516 hocam lütfen birisi cevap versin ne yapıcam bilmiyorum ya
  20. Røyz.

Yardım Hyperx Cloud II cızırtı sorunu

arkadaşlar kulaklıkta pc yi açtığımda bi video vs dinlediğimde cızırtılı geliyor ne yapmalıyım garantiye vermem lazımmı verirsem nasıl vericem lütfen yardım edin
Geri