Arama sonuçları: *

1. U

Xpg pregoc s vs razer kraken x lite vs gamenote h2002d vs razer hammerhead x

Xpg pregoc s vs razer kraken x lite vs gamenote h2002d vs razer hammerhead wireless x.Oyun oynamak için alıyorum hangisini almalıyım. Not:Kulağımı terletmemesi gerek bu çok önemli birde kulağımı kaplar mı?Oyun oynayacağım için ms de çok önemli.
  2. U

Xpg pregoc s vs razer kraken x lite

Xpg pregoc s vs razer kraken x lite vs gamenote h2002d vs razer hammerhead wireless x.Oyun oynamak için alıyorum hangisini almalıyım. Not:Kulağımı terletmemesi gerek bu çok önemli birde kulağımı kaplar mı?
  3. U

Fortnite için 500-1300TL mouse önerisi

Deathadder v2 olabilir aslında hem ergonomik ama aklımda şu var insanlar razer mouseların scroll unun bozulduğunu söylüyorlar 5 ay kullandım bozuldu diyorlar. 1675955877 pulsefire haste 1700 olmuş zaten başka bildiğin iyi mouse varsa tekrar önerirmisin
  4. U

Fortnite için 500-1300TL mouse önerisi

Elimizn uzunluğu 17 cm genişliği baş parmağımla 10 cm baş parmağımı saymazsak 7cm palm grip kullanıyorum çok nadir bir şekilde clawla fingertip kullanıyorum(claw ile fingertip o kadar önemli değil)Fortnite için 500-1300 arası kablosuz mouse önerir misiniz aklımda HyperX PulseFire haste var ama...
  5. U

Minecraft ve Valorant için hangi mouse u almalıyım?

Elimin uzunluğu 17 cm genişliği 10 cm palm grip kullanıyorum arasıta fingirtip ve claw gripte kullanıyorum minecraft ve valorant için jitter ve butterfly click mouse arıyorum Hyper x pulsefire haste mi yoksa glorious model d mi yoksa rival 3 mü yoksa steelseries prime mini mi almalıyım?(Bütçem...
  6. U

Steelseries prime mü prime mini mi rival3 mü yoksa başak bir mouse mu almalıyım

Elimin uzunluğu 17 cm genişliği 10 cm palm grip kullanıyorum nadiren claw grip de kullanırım jitter ve fly click kullanıyorum valorant ve minecraft oynamak için Steelseries prime mı prime mini mi rival3 mü yoksa başak bir mouse mu almalıyım(bütçem 600tl)
  7. U

RTX 3060 mı yoksa rx6600xt mi

acaba hangisi daha iyi RTX 3060 mı yoksa RX6600xt mi RTX3060ın modeli ve RX6600ün modeli XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 XT Core RX-66XT8DFDQ 8GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming Gainward Geforce RTX 3060 Ghost 12GB GDDR6 192 Bit HDMI
Geri