Arama sonuçları: *

1. Palyaço

Iphone 16 pro hakkında

git 100k ver o zaman niye soruyon. ucuza kaçarsan yenilenmiş gelir ama ha görmeyeyim seni burada :D git ayfonunu al seni bekliyor bak
  2. Palyaço

Iphone 16 pro hakkında

bu kadar takıntılıysan başka modellere baksana
  3. Palyaço

Rx 6600 xt ile i5 10400f?

bir şey olmaz
  4. Palyaço

Bu ayakkabı orijinal mi?

ben hissetmedim ama herkes aynı deneyimi yaşamayabilir. emin değilsen adidas campus gibi modellere bakabilirsin
  5. Palyaço

Bu ayakkabı orijinal mi?

doğru çünkü vans spor ayakkabı markası değil kaykay ayakkabısı markası. knu skool da aslen kaykay için üretilmiş bir ayakkabı dolayısıyla ona göre tasarlanmış. ben yoğun rahatsızlık hissetmedim ama kalıbı spor ayakkabılara göre daha sert ve ayakkabının dil kısmı ayak tavanına bir miktar baskı...
  6. Palyaço

Bu ayakkabı orijinal mi?

görüntü olarak bence vans çok daha iyi ama dayanıklılık konusunu bilmiyorum. 1 senedir knu skool giyiyorum dayanıklılık konusunda pek sorun yaşamadım
  7. Palyaço

Bu ayakkabı orijinal mi?

1 sene önce aynı ayakkabının özel versiyonu bile 2200 liraydı Superstep'te algı yapıyorlar. Herkesin fiyat algısı karıştığı için ucuz zannediyor ama normal fiyat alabilirsin yani
  8. Palyaço

Bu ayakkabı orijinal mi?

Knu skool çok pahalı bir ayakkabı değil zaten ortalama ederi bu. Tuhaf şekilde Superstep gibi firmalar yüksek fiyat yazıyor. Site site fiyat farkı da olabilir normal bir şey bu, fiyat da normal. Ayakkabı da güzel al geç
  9. Palyaço

Powertec Tr-758 Amazon iade yapılır mı?

İlla ki anlarlar, o topa girmeni önermem.
  10. Palyaço

Powertec Tr-758 Amazon iade yapılır mı?

Normalde kişisel bakım ürünü sayıldığı için almazlar ama Amazon'un sağı solu belli olmaz şansını deneyebilirsin.
  11. Palyaço

Öneri Max 2500 Tl Mouse Önerisi

Rica ederim ikinci el düşünmüyorsan A5 ultra gibi modellere bak. Gelen geçen öneriyor ama palm için çok uygun model değil bunlar bilgin olsun.
  12. Palyaço

Öneri Max 2500 Tl Mouse Önerisi

Eğer ikinci el düşünürsen ve kutulu/faturalı/garantili temiz bir ROG Gladius III WL Aimpoint modelini 2000 TL'nin altına bulursan alabilirsin. Orta-büyük arası boyutu var ve palm/claw için uygun. 79 gram, yani ultra hafif değil ama hafif sınıfında. Daha pahalıya bulursan farklı modellere bak...
  13. Palyaço

Yeni Yönetmeliğe Uygun Bisiklet Ekipmanları Önerisi

Kask dışında diyorum. Gözlüğü eldiveni bilmem nesi her şeyi kaskın haricinde zaten.
  14. Palyaço

Yeni Yönetmeliğe Uygun Bisiklet Ekipmanları Önerisi

Bisiklet için kask dışında bir zorunluluk yok, yanlış bilgi her şeyden hızlı yayılıyor. Yine berbat bir mevzuat.
  15. Palyaço

Yardım Yön tuşları, enter ve ESC için tuş takımı önerisi

Bu tarz tuşlar artık bulunmuyor. Klavyeme siyah, üzerinde desen olmayan beyaz harfli sade tuş takımı almak istediğimde istediğimi bulamadım, ben de mecbur düşük-orta kalite ABS malzemeli bir şey aldım. Muhtemelen aynı tuş takımından bahsediyoruz, zıkkımın köküyse artık internetin en derin...
  16. Palyaço

🔥İndirim Razer Barracuda X Wireless (2022) 3050TL

Sadece günlük işler için Anker'in kafa üstü kulaklıkları daha iyi. Bu model oyun + günlük işler için hibrit bir kulaklık yani. Oyun oynayıp günlük kullanımda kullanacaksan alabilirsin ama dediğim gibi sadece müzik dinlemek için Anker'in kafa üstü modellerine bak.
  17. Palyaço

Yardım Hala F75 mekanik klavye alınır mı?

Knob derken ses tekerleğinden bahsediyorsan yok ama bence gerek de yok. İkinci elde birkaç aylık klavyeler zaten sıfır gibi oluyor ama kararlıysan F75 alabilirsin. Benim tavsiyem yine G75 yönünde çünkü F75 ve AK 820 Pro G75'den daha kötü olmasına rağmen daha pahalı ve açıkçası pek alınabilir...
  18. Palyaço

Yardım Hala F75 mekanik klavye alınır mı?

Tavsiyem ikinci el mchose g75 pro alman. temiz olmasına dikkat et.
  19. Palyaço

Erkek bakım ürünleri?

Evet memnunum. Ne bir diş fırçasında istenmeyecek fazla özelliği var ne de az özelliği. Aslında ben 3D ve basınç sensörü özelliği için aldım. Basınç sensörünü kimi pek kullanmaz ama 3D plağı daha iyi atıyorlar diyorlar çünkü alt serilere göre ek olarak titreşim hareketi de yapıyor. Zaten bir kez...
  20. Palyaço

Erkek bakım ürünleri?

Elektrikli diş fırçası cidden çok fark ediyor çünkü her şeyi kendisi yapıyor ve işleri çok kolaylaştırıyor. Oral B Vitality Pro fena değildir alınabilir. Saç bakımı konusunda bilgim yok maalesef.
Geri