Arama sonuçları: *

1. Caitlami

150k racing motosiklet tavsiye

Racing olarak rs200 den başka mantıklı alternatif yok
  2. Caitlami

Uygun işlevli mouse pad Önerisi 500tl

Speed mi control mu var
  3. Caitlami

Teşekkürler duruma göre tercih yapıcam o zaman ama xrades daha çok istiyorum
  4. Caitlami

https://ty.gl/ddqyya8h40wef Merhaba arkadaşımı bekliyordum xrades almak için bunu attı alalım diye nasil kötü mü
  5. Caitlami

İphone 17 mi Samsung S25 Ultra mı?

Mercedes e den başlar diye bi laf var ya bence iphone prodan başlar düz 17 yerine s25 ultra daha iyi gibi , bir tane s25 ultra kullanan arkadaşım vardı eleman ayın günlerini takip ediyordu 100x fotoğrafını çekmek için :d İphone kullancısıyım
  6. Caitlami

Teşekkür ederim yardımızın için
  7. Caitlami

Tamam teşekkürler sipariş ediyorum şimdi seçip 1772307459 F1 ide ettim bu arada karar verdim
  8. Caitlami

Hocam düşük dpi kullanıyorum lol valo full speed alasım var alışırız heralde bozmaz di mi
  9. Caitlami

Xradesin kumaşına ne seçmeliyim full speed mi 1772307044
  10. Caitlami

Mouse Önerisi İstiyorum

F1 v2 sipariş ettim teşekkürler herkese
  11. Caitlami

İkisinden birini tercih edicem yazarm edince
  12. Caitlami

Kare olsun istiyorum tüm masayı kaplamasın 40 50 cm olabilir uygun olması önemli en f/p ne varsa yollayabilirsiniz çok para vermek istemiyorum en fazla 500 falan düşünüyorum
  13. Caitlami

Atk Blazing Sky F1 V2

Anladım teşekkür ederim
  14. Caitlami

Atk Blazing Sky F1 V2

Yani şöyle encoder ve malzeme kalitesi v4 -- hafiflik f1 diyebilir miyiz
  15. Caitlami

Atk Blazing Sky F1 V2

Hocam ekstrası olarak ne var v4 ün optik encoder diyorlar benim 5 yıllık g300 sin tekerleği bozulmadı daha
  16. Caitlami

Atk Blazing Sky F1 V2

Hocam o zaman ben öğrendiklerimi söyliyim yabancı videolara vs de yorum attım genel olarak aynı dediler Ah, hayır ucuz hissettirdiğini düşünmüyorum. Yani 39 gram sonuçta, o yüzden kelimenin tam anlamıyla tank gibi sağlam olmasını beklemeyin ama bence 39 grama göre etkileyici (Malzeme kalitesi...
  17. Caitlami

Atk Blazing Sky F1 V2

Ben de f1 ultimate ile leviathan v4 arasında kaldım bu pazara kadar tercih edicem elim 17 cm o nedenle f1 tercih edicem gibi 1772211591 Hafifliğide beni cezbediyor.
  18. Caitlami

Mouse Önerisi İstiyorum

F1 alacagım sanırım son kararım olarak masam küçük evde kalmıyorum yurttayım dongle tercih sebebi yapmadı o nedenle 1772147245 W1 in kullanıcı yorumu videosu var ama f1in yok o üzdü
  19. Caitlami

Mouse Önerisi İstiyorum

[H3 id='Leviathan+V4+ok+ven+var+o+nasl']Leviathan V4 çok öven var o nasıl bunlara göre[/H3] 1772146569 Reloaddan çekiniyorum biraz
  20. Caitlami

Mouse Önerisi İstiyorum

Pazar günü alabilirim emin olmak istiyorum o nedenle , son olarak sanırım F1 ile W1 arasında kaldım hafifliğinden dolayı f1 tercih etmek istiyorum iyi olur mu sizce benim için önemli olan uzun sürede kullanabilmek istiyorum bozulmasın bozulsada garanti kolay olsun o nedenle wraithe yanaştım...
Geri