Arama sonuçları: *

1. F

Laptopum 2. elde kaç tl eder

suan ikinci el piyasasi cok komik hani satsan sana sey kitlemeye ddr4 calisirlar hani sifir almak daha mantikli olabiliyor bazen https://www.itopya.com/kuark-confetti-3-v2-intel-core-i5-12400f-gigabyte-geforce-rtx-5060-8g-16gb-ddr5-500gb-nvme-m_h32835 foruma 35k ya bunu atmislar mesela ekran...
  2. F

Laptopum 2. elde kaç tl eder

sahibindende 4 tane ilan buldum 2 tanesi 30k ya koymuslar 1 tanesi 35 e koymus 1 taneside 40k ya
  3. F

5060 Ti şüpheli ekran kartı

Bendede Palitin 16gb modeli var driverlarinizi silip tekrar kurun birde anakartdan resizebari acin kapaliysa onla alakali birde guc tassarufunda kullanabiliyor olabilirsiniz baska bisi gelmiyor aklima
  4. F

Sorunu çözebilene 2k

Bende fazla ram kullanimindan dolayi masaustunde takilma olmustu AtlasOS a gecirmeyi deniyebilirsiniz birde biosdaki performans ayarlarini resize vs ayarlarinida ayarladiysaniz oynarken ram cpu veya depolama kullanimina bakin genellikle bunlardan birinden dolayi oluyor birde razer synapse in...
  5. F

İ9 işlemci alınır mı?

paraniz varsa tabi ama o zaman ddr5 icin yapmaniz daha mantikli
  6. F

🔥İndirim Hawk koltuklarda peşin fiyatına 9 taksit

ayni koltuktan kullaniyorum 4 yildir ilk geldiginde alt mekanizma bozuk geldi degistirmeye ugrasmadim kurduktan sonra montaji cikartip tekrar kargo falanla ugrasmamak icin ha diger oyuncu koltuklari benzer zaten ayni parcalar orasida var(2022 model)
  7. F

İ9 işlemci alınır mı?

anakartdan anlamiyorum onceden en ucuz b850m i almistim r5 5600 kullanirken bi problem cikmamisti sivi sogutma vardi anakarti minimal tutarsin idarelik ram shortage bitene kadar sonra upgradelersin abi
  8. F

İ9 işlemci alınır mı?

Tavsiyem lga 1700 e gecmeniz olucaktir attiginiz islemci lga 1151 lga 1700 alirsaniz ddr4 unuzu kullanabilirsiniz ilerde ram fiyatlari dusunce ddr5 bi anakart alip lga 1700 ona ddr5 takabiliyorsunuz i7-12700K yapay zeka bu islemciyi onerdi o butce bandinda(sifir 12.700 tl) sizde yinede bi...
  9. F

Atatürk ve siyasal İslam

Ataturk Siyonizme calisiyor iddiasi surdan geliyor o donemde abdulhamid ittihatcilari iceri attirdigi icin o donemin mason yerlerinde toplaniyorlardi ittihatcilar cunku abdulhamid oraya operasyon duzenliyemedigi icin. /Din Hakkinda Siyasal Islamci Cevrelerin Kullandigi sozleri 1 Kasım 1937...
  10. F

Çözüldü✓ Intel xeon 5650 işlemciye rx 6600 ekran kartı takmayı düşünüyorum

rx 6600 daha iyi gtx 1650 ti dan ama o islemciyle %43.4 darbogaz gozukuyor gtx 1650 ti ile de darbogaz gorunmuyor size kalmis bence mumkunse rx 6600 alin sonra islemci degistirmeye calisin cunku rx 6600 gtx 1650 ti a baya fark atiyor
  11. F

18 Yaş altı için kart önerisi

Aileniz kart cikartmaniza izin veriyorsa ailenizle beraber bir bankaya gidip kart cikarttirin oylesi daha mantikli olucaktir hem altin dovizde alabilirsiniz hisse falanda
  12. F

5-6 bütçe ile bu monitörü almak mantıklı mi

GS25F2A modeli var bu urunun 240hz ayni monitor incehesapda
  13. F

Yardım 4070 Ti Süper VS 5060Ti 16gb

saf guc olarak 4070 ti daha iyi ama guc tuketimi acisindan 5060ti daha iyi birde 4070 ti 2k karti diye biliyorum eger 1080p oynicaksaniz ve sifir garantili birseyler almak isterseniz rtx 5060ti tercih edilebilir daha fazla destek alicagi icin 50 serisi ama derseniz ki ben saf guc isterim 2k...
  14. F

GTX 1650 'i yükseltmek mi yoksa yeni kasa almak mı mantıklı

gpu olarak yeni cikan bir seyler istiyorsan rx 9060 xt f/p olarak cok iyi islemci olarakda 7 5800x3d am4 deki en iyi islemci diye biliyorum oyun icin ikinci el olarakda ekran karti alinabilir ama cok eski ekran kartlarindan uzak durun bence minimum rtx bi ekran karti tercih edebilirsiniz...
  15. F

Ekran karti ureticileri onceden gpu ramini ekran kartinin icinde gonderiyordu onu gondermeyi biraktilar ram fiyati artislarindan stoklar bittikten sonra ekran kartlarida etkilenicek
  16. F

iyi bi ekran karti alip iyi bi ryzen am4 islemci cekerseniz oda isinizi gorebilir yakinda ekran karti kitligida basliyacak bunuda goz onunde bulundurun
  17. F

2801 TL Anker SoundCore Liberty 4 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık

bendede anker liberty 4 anc vardi sanaliletisim servise gonderdim bana liberty 5 vericeklerini soylediler ama 1500 tl istediler sol kulagin silikon tutan kismi silikonu tutmuyordu kulakta kaliyordu takinca suan musteri hakem heyetine mi gotursem yoksa kabul mu etsem diyorum goturursem kazanirim...
  18. F

5k civarına monitör tavsiyesi

240hz ips var Gigabyte ve Msi in onlara bi bakabilirsiniz incehesapda
  19. F

Öneri GÜVENİLİR UCUZ YOLLU STEAM CD KEY SİTE ÖNERİSİ VERİRMİSİNİZ ?

gameship e bakabilirsin %20 indirimli olarak satiyorlar gift olarak gonderiyorlar
  20. F

ViewSonic VX2779-HD-PRO alınır mı?

bence 27 inch 1080P almak biraz problem olabilir ppi degeri dusuyor https://www.incehesap.com/msi-mag-244f-23-8-1920x1080-fhd-rapid-ips-flat-200hz-0-5ms-free-sync-gaming-monitor-fiyati-81293/?v=1.88.4...
Geri