Arama sonuçları: *

1. Y

mx linux önerir misiniz

ben su an mx linuxu yükledim lakin flash bellek fazla yavaş kalıyor diski bölebilir miyim disk1 disk 2 gibi nasıl olur
  2. Y

dual boot yapmak istiyorum flash bellek olamdan olur mu

dual boot yapmak istiyorum flash bellek olamdan olur mu win 10 a yan işletim sistemi olarak linux kuracağım not flash belleğim var lakin çok yavaş olduğu için siyah ekran veriyor buradan sonra entere basınca
  3. Y

mx linux önerir misiniz

i5 11.nesil 8gbram
  4. Y

mx linux önerir misiniz

ilk linuxum sonra arch geçmeyi düşünüyorum da kurulumu basit diye öğrenmek için seçtim
  5. Y

mx linux önerir misiniz

mx linuxa geçmeyi düşünüyorum önerir misiniz?
  6. Y

Ryzen 5 5600 ile Sistem Toplama

ya zaten benim laptop işime yarıyordu oylesine baktım masaustu gecsem mi diye
  7. Y

w sağol
  8. Y

anladın reis sağol 1676020033 anladım sağol
  9. Y

ekran kartı kötü de mi ddr3 diye 1676019907 o kadar mı kötü lan
  10. Y

ben sadece kodlama yapıyorum donanımdan hiç anlamıyorum
  11. Y

ekran kartı mı kötü
  12. Y

www.vatanbilgisayar.com/pc-toplama?share=4217c227-13ba-413d-9d80-059ef8d80c4e puanlar mısınız ?
  13. Y

Oyun Ekibi Arıyorum :)

Oyun ekibi arıyorum Selamlar ben yusuf.Bir süredir kodlama öğrenmeye çalışıyordum Html css js lua ve python öğrendim.Youtube benzeri bir platform tasarlamak istiyorum.Platforma isteyenler hikaye yükleyip para kazanacak hikayeye görsel ses vb eklenebiliyor ve seçimlere göre şekilleniyor örneğin...
  14. Y

IOS se3 vs iphone14vs iphone14 vs s22ultra

ben 14 bionic 16 beklerdim 15 olmamış bence almak için sebep kalmıyor zaten apllenin samsung gibi alt pazarı elde etme hedefi yok
  15. Y

IOS se3 vs iphone14vs iphone14 vs s22ultra

Sizce iphone 14 3x fiyat farkına değer mi? bataryayı ve ekran kalitesini saymazsak bence çokta ciddi bir fark yok aynı demiyorum ama anket yapıyorum bence çok da bi (3x)performans farkı yok yani ekran çok önemli değilse o paraya android almak veya se3 almak daha mantıklı değilmi (s22yi örnek...
  16. Y

Yardım Babam 12k random leptop almış yardım edin

şükret kardeş bana bunun win 10 pro versiyonu alındı dahada pahalı dahada gereksiz .d inş iade oluyordur
  17. Y

hdd/ssd yerine ram kullanmak

Merhaba arkadaşlar aklıma teorik bir şey geldi münkün olup olmadığını öğrenmek istiyorum Not:Ben pc toplayıp ssd yerine ram almayacağım şu an münkün değil zaten sanırım ama gelecekte münkün olabilir mi onu merak ediyorum Yanlışım yoksa bilgiler kullanılacağı zaman ssdden rame aktarılıyor peki...
  18. Y

Chrome vs opera gx hangisi?

aslında çok fark yokta gx çok süslü geliyor
  19. Y

bende chrome kullanıyorumda operayı da deneyeceğım açıkçası aynı özellikler olsa gx yerine normalini kullanırım daha sade ve güzel bence normali 1663425986 opera fazla süslü aga şöyle söyleyeyim 4gb ram bence tüm tarayıcıları açar chrome de o kadar çok kullanmıyor max 1gb dir
  20. Y

Chrome mi daha iyi opera mı? Birkaç ay önce opera gx indirmiştim gereksiz süslü geldi bıraktım fakat chrome şu an reklamları o kadar abarttı ki gına geldi reklam da reklam olsa sürekli 40 yaşındaki dul suriyelilerle tanışma siteleri reklamları çıkıyor gına geldi ve düşündüğnüz gibi malum...
Geri