Arama sonuçları: *

• Users: Rouly
  • Order by date
  1. Rouly

MSI anakart overclock yapamıyorum

İşlemciyi dün amazondan tray olarak aldım, henüz ayar yapmadım ama 200 MHz girmeyi ve optimizeri de 15 20 25 gibi bir değer vermeyi düşünüyorum 1758885041 Ve aldığım işlemcinin üst çipleri yok birkaç forumda baktım üretim yeri ve modeliyle ilgili olabilir dediler testlerde bir sıkıntı göremedim...
  2. Rouly

Bu x3d işlemcilerin hepsinde geçerli olan bir şey mi yani ryzen 7 7800x3d olan kimse istediği gibi overclock yapamaz mı
  3. Rouly

1758875019 Yapılıyor, önceki işlemcim ryzen 5 7600dü, onda da başta böyle bir sorun vardı ama sonradan bir şekilde düzelmişti şimdi yapamıyorum ama
  4. Rouly

MSI Pro B650M-B anakartını kullanıyorum. Eski BIOS sürümünde ve eski işlemcimde overclock istediğim gibi yapabiliyordum. Ancak şimdi en son sürümü indirdim (beta versiyon yazıyordu) ve Adjusted CPU Frequency değerini değiştiremiyorum. Tıklayamıyorum, +/- ile değiştiremiyorum, direkt sayı ile...
  5. Rouly

MSI Pro B650M-B anakartta R5 7600'e overclock yapılabilir mi?

Her zaman daha yüksek fps istiyorum
  6. Rouly

Hayır, hazır sistem olarak alacağım yani henüz almadım, almadan önce emin olmak istiyorum
  7. Rouly

Merhaba, msi pro b650m-b ile manuel olarak overclock yapıldığını nereden biliyorsunuz? Çok araştırdım ancak hiçbir video bulamadım. Demek istediğim ghzyi istediğim gibi ayarlayabildiğim overclock yöntemi, cpu clock ratio
  8. Rouly

Hazır sistem almayı düşünüyorum ve anakart MSI Pro B650M-B. Bu anakartta işlemci olarak Ryzen 5 7600 kullanacağım, MSI Pro B650M-B CPU overclock manuel olarak yapılıyor mu? Demek istediğim cpu clock ratio ile overclock yapabiliyor muyum, çünkü bazı anakartlar overclock desteklemiyor
  9. Rouly

Çözüldü✓ 125 fps 144 fps den daha akıcı nasıl olabiliyor

Yorumda yazanları dene olmazsa en son 2560x1440 143 Hertz özel çözünürlük yap
  10. Rouly

Sistem Topladım Fakat Sistem Açılmıyor

Ekran kartı yamuk duruyor la
  11. Rouly

Yardım Razer Mouse'u bir türlü garantiye gönderemedim yardımcı olur musunuz?

Tüketici hakem heyetine başvurun paranızı osmanlı sikke si olarak alırsınız
  12. Rouly

Lise mezunuyum askerliğimi tecil ettirebilir miyim?

İyi günler 2023'te liseden mezun oldum ve şu an 19 yaşındayım e-Devlet'ten askerlik süreme baktım 7 ay 26 gün yani bu sene sonunu gösteriyor, arkadaşımın tecil ettiğini öğrendim, geçenlerde 20 yaşına girdi şu an onda 2 yıl 1 ay var diyor, ben mezun oldum YKS'ye giremedim ama şimdi de tecil...
  13. Rouly

macunu kalın mı sürmüşüm

Bal dök yala
  14. Rouly

sinerji soğutmamı garantiye almıyor

Tüketici hakem heyetine baş vurun ve peşini bırakmayın it köpek domuz gibi ayağınıza gelip değiştirecekler değiştirmezler ise git dükkanı bas allahıma
  15. Rouly

Steam çizim vitrini tam boyut olmuyor

oluyor kardeşim ben çok gördüm aynı anda 2 adet düzgün gif paylaşanı
  16. Rouly

4K ANİME?

Premierden quality cc atıp topaz aiden 4k render ve birkaç ayar giriyorlar abartılacak bir şey yok ama azimleri güzel
  17. Rouly

Sizce 20TL uygun mu?

resim başınaysa kolay gelsin usta daha bu gün herşeyin bedava olduğu bir sitede takılıyordum işte yazıyı resim yapma fotoğrafı animasyonlu yapma vesaire yani fiyatın çok çok çok pahalı bedava ve daha iyisi varken neden tane başına 20tl versin ki insan
  18. Rouly

Sizce 20TL uygun mu?

bu resim başına fiyat mı yoksa haftalık üyelik falan mı
  19. Rouly

Steam çizim vitrini tam boyut olmuyor

herkese merhaba 2. bir çizim vitrini aldım ve bunun gifini kendim yaptım boyutu 614*824 steam gif boyutu ancak eklediğim zaman nedense böyle küçücük kalıyor üstteki de aynı çözünürlükte bunu nasıl düzeltebilirim?
  20. Rouly

Steam hediyem geri alındı.

Abi neden üzülüyonuz aklım almıyor internetten çok kolay bir şekilde bu dlcyi edinebilirsin
Geri