Arama sonuçları: *

1. Kurshun

❌İndirim Bitti! Swatch Özel Üretim Saat 32.000

İlk defa swatch markasının ağzı yüzü düzgün bir modelini görüyorum 😅
  2. Kurshun

Kiwi Kfan-7607 350tl Satıcı N11 Değişebilir 18650 Pilli.

Yav eskiden şöyle full metal masaüstü fanları alırdık 99 liraya falan noldu onlara 😅
  3. Kurshun

🔥İndirim Tutku Penye Erkek Boxer 8'li - Çok Renkli 510 TL

Milli boxerımızın çakması çok fazla ona dikkat edin. Orjinal ve siyah füme laci olanlar %100 pamuk. Griler polyester.
  4. Kurshun

❌İndirim Bitti! Magegee Captain75 Mekanik Klavye - 2.399 TL

Çok klavyede denk geldim hocam o soruna rgb ışıklardan dolayı oluyor, özellikle razer'larda çok oluyor 😅 1783885526 https://www.incehesap.com/magegee-light75-tri-mode-rgb-hot-swap-mekanik-siyah-gaming-klavye-fiyati-89743/ Light75 modeli de alınası duruyor, kablosuz hotswap 1650 lira
  5. Kurshun

❌İndirim Bitti! 6 Adet Vento ARGB Fan 887₺ (Troy)

Ben aldım sonuncuları bakalım gelecek mi iptal mu olacak teşekkür ederim paylaşım için :blobdance: Edit: Bende ki fanlar bunlar değilmiş ben aynı sanıyordum iptal ettim :/
  6. Kurshun

🔥İndirim Gsstore Galatasaray 25. Şampiyonluk Atkısı 59 TL

Teşekkürler geçenkini kaçırmıştım bu sefer yararlandım :giggle:
  7. Kurshun

❌İndirim Bitti! Asus A21 Plus Tempered Glass ARGB Beyaz Usb 3.2 Matx Kasa 2500tl

Güzel kasa, fanları da güzel öneririm.
  8. Kurshun

🔥İndirim Intel Core İ5 14400f 6699tl 🔥🔥🔥

Ddr5 pahalı diye elimizdeki ramlerle ddr4 sistem yapalım dedik, ddr5'li işlemci-anakart ikilileri ile ddr4lü ikililer aynı paraya geldi. Yazık günah.
  9. Kurshun

Yardım Disk Sağlığının Bu Kadar Hızlı Düşmesi Normalmi?

Laptoplardaki ssdler çok daha sıcakta çalıştığı için sağlıkları daha çabuk düşüyor.
  10. Kurshun

❌İndirim Bitti! Thermalright TL-M12w ARGB Beyaz 12 Cm Kasa Fanı | 359₺

Beyaz olsa alırdımcılar gelin bak beyaz bu :LOL:
  11. Kurshun

🔥İndirim Aoc Glossy OLED 17.999 TL

Ips monitörlerde sorunlar daha mı az, ne zaman bir oled konusu olsa altında hep sorunlu bu diye mesaj görüyorum 😅
  12. Kurshun

🔥İndirim Yui Hc7000 Portatif Klima 7000 Btu 7899tl 🔥

Bilginiz yoksa bazen susmak da iyidir. Konudaki klima, adam hava soğutucu önermiş. Diğeri hiç kullanmadan vantilatör gibi demiş. Bu model değil ama kumtelin portatif klimasını - yukarda arkadaş fotosunu atmış hatta- yatalak hastamızın olduğu odaya aldık. Sesli olması dışında hiç bir sıkıntısı...
  13. Kurshun

4 Pepsi 330ml 40 TL Migros

Stand-up yapamam hocam içeri atılmak istemiyorum. Teknoloji-bilgisayar ağırlıklı bir forumda da boykot lafını yapmayın artık. Kendi içinde ne yapıyorsan yap, yorum yapmak ve diğerlerini uyarmak zorunda değilsin. Kullandığın telefondan bilgisayardan onların kullandığı işlemci-grafik çipinden tut...
  14. Kurshun

4 Pepsi 330ml 40 TL Migros

Reisimizin bir numaralı dostu Trump'ın memleketi üretiyor bu Pepsiyi. Şuan Ankara'da hatta. Sözlerini dikkatli seç. Pepsi'ye edilen laf Erdoğan'a edilmiş sayılır. @egm @cumhurbaskanligi
  15. Kurshun

🔥İndirim Razer Huntsman V3 Pro Tenkeyless- 6900 TL

Hocam huntsman te var bende, sahip olmayınca uzaktan daha güzel gözüküyordu v3 pro 😅 Herşeyi razer alan tayfadanmışsınız siz de, razerların galiba hiçbirinin sesi güzel değil :cry:
  16. Kurshun

🔥İndirim Razer Huntsman V3 Pro Tenkeyless- 6900 TL

Mükemmel klavye, bu paraları verip hala kablolu olması sıkıntı sadece. Yurtdışı fiyatı 220 dolar yani 10bin lira. Bütçesi olup razer almak isteyenler değerlendirsin.
  17. Kurshun

Fazeon F1 F1m650bwm Fanlı 650 W Beyaz Atx Kasa 2.667 TL

İçerdeki kasam olur kendileri çok memnunum. Malzeme kalitesi de gayet yeterli. Asus a21 plus ile yakın kaliteler bence zaten ona benzesin diye almıştım. Camı daha kalın bile olabilir :D Eksi yönlerini söyleyeyim ona göre karar verin. Fanlar rainbow, yumuşak bir tonda pembe ağırlıklı yanıyor bir...
  18. Kurshun

❌İndirim Bitti! Old Spice Footballer Giftset (Captaindeostick 50 Ml, Duşjeli250 Ml Veçorap) 279₺

Amazon stick deo'yu 109'a 400ml duş jelini 129 liraya sattı geçen hafta. Yani 150ml daha az duş jeli alıyorsunuz üstüne 40 lira verip çorap alıyorsunuz. Bence mantıklı değil siz bilirsiniz yine de.
  19. Kurshun

🔥İndirim Bugatek Rainbow 12cm Fan 84₺ + Kargo 100₺

4 tane alıp masaüstü vantilatör gibi kullansak nasıl olur acaba :D
  20. Kurshun

Getirde Nogger İndirimi Var

Yav alan alsın almayan almasın. Başkalarının kararlarına ve düşüncelerine karışmayı ne çok seviyorsunuz. Sen kendi içinde ne yapıyorsan yap. 1783174463 Mabadı yiyen varsa nvidia, intel, amd ürün kullanmasın bakalım.
Geri