Arama sonuçları: *

1. Life_is_for_Living

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Cs2 için F75 Gök Gürültüsü Siyah Gri Eksen mi? F75 Mavi Hasat Ekseni mi alınması lazım.
  2. Life_is_for_Living

Yardım Ajazz aj159 apex nasıl gif eklenir

Apex ve pro var apexi satacağım proyu tutacağım, turuncu apex isteyen varsa iletişim kurabilir
  3. Life_is_for_Living

❌İndirim Bitti! Razer Deathadder V3 Kablolu Mouse 1.489 TL

Rica ederim, scroll atlaması var ama baya bir zamandan sonra oluyor ve rahatsızlıkta vermiyor çok arada oluyor ona rağmen bende aldım ajazzların apexi de prosu da var ama bunu kullanacağım
  4. Life_is_for_Living

Knk mouse beğenmeme ihtimalin yok razerin 2 tane mouseni kullandım 2sinde de scrolların da belli bir zaman sonra tekleme oluyor yaklaşık 1.5 sene sonra oldu biri diğeri de 6 ay civarında bu farede de olabilir üstte ki arkadaşın yazdığı kopma sorunu nadir olan bir durum ama scroll atlama var yani
  5. Life_is_for_Living

Uzun zamandır gördüğüm en iyi indirim konu başlıklarından, konu sahibine teşekkür ederim.
  6. Life_is_for_Living

Knk ben de apex de var ajazz pro da var bunu da aldım ajazzları satmayı düşünüyorum daha mı iyi daha mı kötü bilmem ama benim bütün pc sistem razer bunu kullanırım sıkıntısız gelirse hem bilindik kaliteli marka sıkıntısı olsa garantisi var diğerlerinin sıkıntısı olsa yapacağın çok bir şey yok
  7. Life_is_for_Living

pişman olmazsın sıkıntılı ürün gelmezse bunun bir üstü zaten bunun prosu tek farkı kablo olup olmaması v3 pro nun da ötesi yok şuan
  8. Life_is_for_Living

Daha ağır olması ve pilli olmasını takmıyorsan v3 hyper
  9. Life_is_for_Living

Bende aldım da önce ki mouse Deathadder V2 miniydi, 2 sene oldu scrollu arada tekliyor razerin mouse de tek kusuru olabilir belki
  10. Life_is_for_Living

ajexx apex ile arasında çok fark var mı ki razer klavye razer kulaklık razer mouse var mouse değiştirecektim bu daha mı mantıklı olur
  11. Life_is_for_Living

AJAZZ aj159pro/apex karşılaştırma inceleme

Knk dashboardın da Logitech G Pro X Superlight yazıyor apex, pro, logitech arasında hangisini tercih edersin apexi kullanmamışssın ama apex prodan bir iki tık daha iyi.
  12. Life_is_for_Living

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

AJ159PROyu uygun fiyata 1-3 gün içerisinde teslim almak isteyen özelden yazabilir
  13. Life_is_for_Living

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

gümrüğe aynı anda gelirse sıkıntı girmezse sıkıntı yok girerse ne olacak hiç bir fikrim yok
  14. Life_is_for_Living

❌İndirim Bitti! AJAZZ AK820MAX vergiler dahil 1676 tl

stok geliyor mu ürüne arada setini yapayım bari markanın
  15. Life_is_for_Living

Kankam gelir temudan 5-6 ay önce 2 ayrı sipariş vermiştim birer hafta gecikmeli son verdiğim sipariş ilk verdiğim siparişten 1 hafta önce geldi
  16. Life_is_for_Living

Max mı daha iyi prosu mu bu klavyenin
  17. Life_is_for_Living

Razer klavye mouse kulaklık setini bozup alasım yok deathadder v2 mini ile arasında çok fark var mı
  18. Life_is_for_Living

1303 lira oluyor ödeme adımına geçince 30 euro muhabbetinden dolayı gelmeme ihtimali fazla gümrükte takılırsa yaklaşık aldığının bir o kadarını daha istemezler mi
  19. Life_is_for_Living

❌İndirim Bitti! Sony Playstation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu 18.500 TL!

Hiç aklımda yok ama görünce alasım geldi
Top Bottom