Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ Monitör renkleri düzgün vermiyor

Aklımda bulunur hocam sağolun tavsiye için inşallah bir gün :)
  2. S

Tamamdır hocam o zaman çok teşekkürler uzun zamandır diyordum bunun sebebi ney diye öğrendiğim iyi oldu inşallah bir gün oled kullanırım bende :D
  3. S

Kontrast ayarlarıyla da parlaklıkla da ufaktan oynadım eskisinden daha iyi şimdi yine var ama deminki gibi göz yormuyor en azından birde anlattıklarınıza göre bir nevi IPS panellerin kroniği gibi bir şey bu durum doğrumudur hocam ?
  4. S

Hdr simulasyon dıye bırsey goremedım hocam dediklerinizden bi monitörün kendi ayar yerinden parlaklıgı dusurdum nvidianın uygulamasından da renk ayarlarını nvidia ya çekip gammayı 2.2 yaptım diğer black equalizerı falan nerden yapcağımı çözemedim
  5. S

Monitörümde bir sorun var video izlerken siyahda yada karanlık ortamlarda pixelleşiyor ve kalite yerlere düşüyor o an ama oyun oynarlen yada başka bir şey yaparken bu sorun hiç yaşanmıyor çözümünü nedir acaba renk panelini mi değiştirmem gerek bilmiyorum yardımcı olurmusunuz (görüntüleri ekledim)...
  6. S

Neon serit ledi anakarta baglama

Bende 2.5m neon serit led var acaba bunu analartima baglayabiliyormuyum bilgisi olan varmi anakartim asus tuf gaming b450m plus 2 Herhangi bir yolu varmi varsada yapinca bana sorun olusturur mu yardimci olursaniz sevinirim
  7. S

Mousepadlerden hangisi sisteme daha iyi yakışır

Tamamdir hocam cok tesekkurler sagolasin bilgiler icin
  8. S

Evet birde oyle birsey gordum farkli farkli yuzeyleri var storm sunset hybrid speed vs farklari cok mu birbirlerinin aralarinda
  9. S

Evet simdi bi karsilastirinca guzel gozuktu kaymasinda falan sorun yasarmiyim bilmiyorum mouse aldim wraith den onceden ama mouse pad hic almadim
  10. S

Biraz baktim wraith de de boyle birsey var neredeyse ayni fiyat bandi 1760481193 Rica ederim
  11. S

Sekilli zimbirti dedigin arka plandan mi bahsediyosun hocam eger oysa linki su https://ty.gl/armzem60rwhlh Ama stokta kalmamis su an
  12. S

Arkadaslar mouse pad degiscem ama sisteme goruntu olarak hangisi daha cok yakisir bilemedim tavsiyelerinizi alabilir miyim ben cok arada kaldim mousepadlerin ve sistemin fotografini assagi biraktim daha raflar ve sarmasiklar falanda gelcek ona gore bi yorum yapin lutfen
  13. S

Telefon şarj olmuyor

Telefoncuya göre değişir ama tahminimce 500 tl yi gecmez oda maksimum fiyat olur
  14. S

Steam hesabıma giriş yapmaya çalışıyorlar

Endisem su kardesim bilgisayara hile yuklemeyi denemis ve virus bulastirmis buyuk ihtimal bundan baska birsuru yerde de hesabimi calmaya calistilar microsoft ea ubisoft gibi herhalde ubisoftla ea hesabini caldilar zaten de
  15. S

Sabahtan beri steam hesabima farkli farkli ulkelerden giris yapilmaya calisiliyor ve steam supporttan rusca geri bildirim geliyor turkceye cevirdigim zaman sayfayi eger bu adresten giris yapan siz degilseniz dikkate almaniza gerek yok bu maili falan diyor hesap kurtarma calismasi falan yaziyor...
  16. S

Sabahtan beri steam hesabima farkli farkli ulkelerden giris yapilmaya calisiliyor ve steam supporttan rusca geri bildirim geliyor turkceye cevirdigim zaman sayfayi eger bu adresten giris yapan siz degilseniz dikkate almaniza gerek yok bu maili falan diyor hesap kurtarma calismasi falan yaziyor...
  17. S

Mouse karşılaştırması attack shark x3 vs g305 vs vxe r1/SE

1600 civarı bir şey işte
  18. S

Mouse karşılaştırması attack shark x3 vs g305 vs vxe r1/SE

Arkadaşlar kablosuz mouse alıcam ama 3 tanesi arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir Attack shark x3 Logitech g305 Vxe r1/SE Hangisi beni daha çok tatmin eder yardımcı olursanız sevinirim
  19. S

Valorant UEFI secure boot enabled ve HVCI enabled hatası

kardeşim valoranttan anakart banı yedıkten 3 ay sonra oyuna tekrar gırdım ve egıtımı tamamlayınca bu hatayı verıyor nasıl çözebilirim sistemim win 10 pro yardımcı olabilirmisiniz
Geri