Arama sonuçları: *

• Users: Tynex
  • Order by date
  1. T

RTX 3060/İ5-11400F Düşük GPU Kullanımı

Sea of Thieves indirip oradaki değerlerime baktım, yine ekran kartı kullanımı düşük kalıyor. Her şey yine en üst ayarlarda boş denize bakarken %99 da ve gerçek fps değerlerimi alıyorum. Ama bir adaya veya gemiye çıktığımda kullanım 70 lere iniyor ve fpsin yeri öptüğünü görüyorum. Kısaca ekran...
  2. T

RTX 3060 Düşük GPU Kullanımı

Denedim, konuda zaten belirtmiştim. ETS de kullanım artıyor ama yine 95 lerde değil, ayrıca diğer oyunlarda yüksek ayarlarda çalıştırmak hiç bir şeyi çözmedi.
  3. T

Gerek duymasa kullanım düştüğünde fps düşmezdi. İki fotoğraf arasındaki fps farkına tekrar göz atın derim.
  4. T

Arkadaşlar selam neredeyse her oyuna gayet yetecek bir sistemim var ve bu sistemde GTA 5, Sea Of Thieves, ETS 2 gibi oyunlarda ekran kartı kullanımını genellikle şehir,ada, bina veya herhangi bir yapının olduğu yerde acayip düşürürken (%30-60 lara kadar düşüyor) dümdüz arazi/deniz gibi hiçbir...
  5. T

İzlediğim RTX 3060 Benchmarklarında ets bile olsa %99 gpu kullanımı görüyordum, ayrıca aldığım FPS i ikiye katlıyorlar neredeyse, işlemci de oldukça yeterli 3060 gibi bir karta. Durumu anlayamadım.
  6. T

Sistemim yeni daha 2-3 haftalık ve üst düzey sayılabilecek bir sistem. GTA 5 ve ETS2 de karşılaştığım ekran kartını tam güçte çalıştırmama yani düşük gpu kullanımı sorunuyla karşı karşıyayım, ekran kartı tam gücünü vermediği için bu iki oyunda almam gereken fpsi alamıyorum. Pek fazla yerim...
  7. T

Carbide Spec Delta RGB ve Masterliquid ML240L V2 Uyumlu mu?

Corsair'in Carbide Spec Delta RGB model kasasına sahibim, Cooler Master'ın Masterliquid ML240L V2 sıvı soğutmasını almayı düşünüyorum. Kasanın üst kısmı 240mm radyatör destekliyor fakat bana kasanın içi küçük gibi göründüğünden konu açmak istedim, kasanın üst tarafına radyatör sığar mı ve...
Geri