Arama sonuçları: *

1. M

Clash of clans hesap satın alma

O zaman %90 satıcı dolandırıcıdır satış sitelerindeki oyun niye izin veriyor site onca şikayete rağmen neden göz yumuyor ilginç
  2. M

Yok bana yüksek lazım o seviye de belediye bendede var
  3. M

14 max veya yakın
  4. M

Evet mantıklı
  5. M

Pek sağlıklı bir iş değil keşke kesin güvence için bir yol olsaydı alımda dikkat etmemiz gereken
  6. M

Güvenilir olup olmadığını anlamak imkansız sanırım 1734767418 Adama para geçince çok bir şey yapacaklarını sanmam bir kaç hafta sonra hesabı geri çekerse
  7. M

Buradan hesap almak istemiyorum aracı olan bir siteden almak istiyorum uygun fiyata da buldum zaten sadece nasıl güvenli alabilirim sorum buydu
  8. M

O bana pahalı gelir ben 14 Max veya 15 köylere bakıyorum alttan çıkmak daha zevkli zaten
  9. M

Elinde kaç seviye belediye köy var da
  10. M

Küçük bir ilçedeyim yüz yüze bulamam o yüzden bu yoldan almayı düşünüyorum 1734692568 Güvenilir de bir gün içinde sorun olursa parayı geri yolluyorlar miş ama adamda ***** değil 1 hafta sonra geri alırsa hesabı ortada kalırım ondan korkuyorum ne yapmak gerekli acaba en güvenli şekilde almak...
  11. M

Clash of clans hesabı satın almak istiyorum İtem satış v.b siteden sizce ne kadar güvenli mail vesayire devir edeceğim diyotlar daha önce alan olduysa nelere dikkat etmem gerekir yardımcı olursanız sevinirim.
  12. M

Fiber destekli modem önerisi

O videolar da hep telefon kablosu üzerinden bağlantı yapıp standart kurulum yapıyorlar bu fiber bağlayıp port değiştirme v.b bir işlem hiç yok
  13. M

Ama ben comnet teyim banada ücretsiz verir mi ? 1726254535 Orada normal madem kurulumunu gösteriyor bu port girişi atama ile ilgili bir şey yok
  14. M

Bir sürü şey yazdım aradım bulamadım bir video görürseniz link atar mısınız.
  15. M

İsteğim özelliği nasıl veriyorum bilmiyorum arayüzden internette aradım bulamadım onu. Mavi port yok hepsi aynı renk
  16. M

Ont cihazı dediğiniz o küçük kutu sanırım ama videolarda gördüğüm kadarıyla o kutudan ethernet kablosu ile modeme bağlıyorlar ve benim modemim de ayrı olarak ethernet girişi yok 4 tane çıkış var onlara taksam da interneti kabul eder mi ? Baktığım modemlerde sarı bir tane ayriyeten ethernet...
  17. M

Evime şuan fiber kablo çekiyorlar eski modemim keenetic Carrier anladığım kadarı ile bunu desteklemiyor. https://app.hb.biz/IkCBqsyywePk Bunu alsam destekler mi? Başka öneriniz varmı fiyatı 3 bin civarı olursa güzel olur 5 ghz olsun istiyorum wifi sinde.
  18. M

Keneetic Carrier Modem fiber bağlanır mı?

Zaten şuan comnetteyim başka modem almadan bu modeme bağlantı yapılmıyor mu aradığım cevap bu
  19. M

100 mps kullanacağım ama modeme o ev içine koyacakları kutudan ethernet kablosu bağlıyorlar bende o giriş yok gördüğüm kadarıyla ondan bahsediyorum 1726224000 100 mps kullanacağım ama modeme o ev içine koyacakları kutudan ethernet kablosu bağlıyorlar bende o giriş yok gördüğüm kadarıyla ondan...
  20. M

Keenetic carrier marka bir modemim var. Apartmana fiber geldi bizim daireye bugün kablosunu çekecekler ve Türk telekom bağlayacak. İnternette videolar da izledim küçük bir kutudan ethernet kablosu ile modeme bağlıyorlar. Ben eski hatta telefon kablosu ile bağlıyordum ve modeme baktığım da fiber...
Geri