Arama sonuçları: *

1. Y

RDR2 Yaşanılan Olaylar

Bi aile vardı ensest yemek yedirmeye çalışıyodu sürekli, yemeyip öldürmüştüm galiba yiyince bayıltıp her şeyi çalıyorlarmış
  2. Y

🔥İndirim Orkide 3L yağ 75TL 🔥🔥🔥

ayçiçek yağının kokusu 3km den beni öldürüyo. Keşke mısır özü yağı da olsaymış Güzel indirim bu arada teşekkürler
  3. Y

Ders çalışmak çok eğlenceli lan! Nasıl?

Valla ben son sene bile oynamayı bırakmadım pc yi, dopamin ile alakalı olabilir evet ama eğer her şeyin planlı ve düzenliyse zaten gerek kalmıyor. Ben zaten okuldan 6 gibi gelirdim yemek yerdim biraz insta shitpostta dolaşırdım arkadaşlarla sohbet ederdim sonra derse geçerdim 7.30 gibi. 11 e...
  4. Y

Kendine bağlayacak bir oyun önerisi istiyorum

Detroiti ve hitman serilerini bitirdim, belki long dark olabilir titanfall pek ısanamadım iade ettim ya
  5. Y

Kendine bağlayacak bir oyun önerisi istiyorum

Arkadaşlar uzun zamandır boşluğa düşüyorum oyunlar konusunda. En son 1 ay önce mgs5 bitirdim bana göre mükemmel bir oyundu ve zaten mgs saga'sı beni çok etkileyen bir şeydi. Ama ondan sonra sürekli online oyunlar oynamaya başladım ve 2-3 maç attıktan sonra bf de falan sıkılmaya başlıyorum...
  6. Y

HP Omen fiyatı hakeder mi?

İnanmama değil hocam ya , daha yeni monsterla alakalı bi sorun yaşadık anakart için 9k istediler - ki benle alakalı bi sorun bilr yok- ailemi ikna edemem , ama sağ ol
  7. Y

Monster almayı düşünmüyorum geçmiş olaylardan dolayı
  8. Y

Rahat oyun yayinlari yapilabilir mi?

Galiba yarından itibaren intel ürünlerine indirim gelecekmiş ama hala karar veremedim , asus tuf fa507 düşünüyodum fakat indirim gelse intel ve rtx3060lı laptoplara bakarım demiştim ama hepsinde bi sıkıntı oluyor intel olanlarda nedense. İdeal laptopu bulamadım bi türlü
  9. Y

Merhaba bilgisayardan memnun musun
  10. Y

Rahat oyun yayinlari yapilabilir mi?

Hp omen ekran kartı kaç watt 130 mu çünkü belirtmemişler
  11. Y

hangi gaming pc almalıyım

Ya asusa bakayım diyorum yetkili servis ve mavi ekran bir de birkaç kronik sorun olduğunu yazdıklarını gördüm, acer hakkında hiçbir fikrim yok, monster uzak dursun. Bu durumda lenovo acer hp ve casper kalıyor hocam, karar veremiyorum
  12. Y

Ssd kendim taksam garanti dışına çıkma olayı var mı
  13. Y

Monster almamaya çalışıyorum, abra a5 v15.2 vardı bende sürekli statik elektrik birikiyor falan filan dediler en son 5.servis gezisinde anakartın çipinin bozulduğunu söylediler. 9k tamir fiyatı çıktı ve ben bilgisayarı 7.5k ye almıştım şu an yeni bir pc bakıyorum o yüzden. Yaşadığım olaylardan...
  14. Y

Peki 25k bandında en iyisi omen mi, yani kronik sorunu falan var mı monsterda olduğu gibi ya da eski modellerdeki gibi
  15. Y

15-20k ya masaüstü pc önerisi

Ssd çok az geldi bana bir de nvidia olmasını tercih ederim teknolojisnden dolayı
  16. Y

15-20k ya masaüstü pc önerisi

Merhaba arkadaşlar, ben bilgisayarın ayrıntılarından çok anlamadığım için kendim bilgisayar dizemiyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Bütçeye monitör de dahil. Bütçe 15-20k arası. Teşekkürler
Geri