Arama sonuçları: *

1. T

60K BÜTÇE İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

50000 ve 60000 aralıklı bütçem var tamamen oyun odaklı bir laptop istiyorum en performanslısı ve beni bütün oyunları rahatça oynatacak bir laptop olsun ben şöyle bir şey buldum https://www.vatanbilgisayar.com/hp-victus-16-s0003nt-7-nesil-ryzen-7-7840hs-rtx4070-8gb-16gb-512gb-16-1inc-w11.html
  2. T

Çözüldü✓ 50 60 K laptop önerisi acil!!!

aynı fiyatta 4070 li hp victus var aynı özellikler sadece hz 140
  3. T

Çözüldü✓ 50 60 K laptop önerisi acil!!!

50.000 bütçe var 60 a kadar çıkarım tamamen oyun odaklı alıyorum günümüzde ki en ağır oyunu bile oynayatacak oynatmasa bile en iyi performansı verecek bi bilgisayar gerekiyor şimdiden teşekkürler elden alacağım için bi mağazadan olsun vatan gibi
  4. T

SİBER GÜVENLİK İÇİN DERS VE İLERLEME ÖNERİSİ İSTİYORUM

Merhaba, bilgisayar mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim java ve c çalışıyorum(yeni başladım) biraz geç kaldım. İlerlemem siber güvenlik üstünden olacağı için sertifika dersleri mi yoksa youtubeden odaklı derslere girip en son sertifika mı alayım bilemedim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar...
  5. T

TOROS RİFAT ÇÖLKESEN KİTAP PDF İ NASIL BULURUM

Toros Rıfat Çölkesen veri yapıları ve algoritmalar için PDF bulamadım bulabilen yada bulmama yardımcı olacak biri çıkarsa çok iyi olur
  6. T

Laptopum kaç tl eder

laptop monster Gtx 4060 16gb ram 512ssd i5 13500h Yanında vereceğim ekipmanlar Logitech g203 mouse Gamepower jin 7.1 kulaklık Monster pulsar soğutucu Beyaz mini klavye Kaç eder ekipmanlarla beraber
  7. T

Laptopumu satsam kaç para eder?

laptop monster Gtx 4060 16gb ram 512ssd i5 13500h Yanında vereceğim ekipmanlar Logitech g203 mouse Gamepower jin 7.1 kulaklık Monster pulsar soğutucu Beyaz mini klavye Kaç eder ekipmanlarla beraber
  8. T

Cvmaker kart kopyalayıp kendi kendine abonelik açması

Merhaba cv oluşturmak için tek seferlik bi ödeme yaptım 30 tl civarıydı. Abone olmadığım halde kendi kendinlerine abone olmuşlar ve 2 ay sonra mail atıyorlar borcunuz var diye şikayetvar gibi sitelerden baktım herkese aynısını yapıyorlarmış ödemesem bir sorun olur mu Papara karttan ödeyip...
  9. T

LAPTOPUMDAN SES GELMİYOR ÇIKIŞ CİHAZI BULUNAMADI HATASI

Merhabalar, bir gün laptopu açtım ve artık ses gelmiyorfu pek umursamadım yaparım diye uğaşıyorum ve olmuyor. Rdr 2 de çıkış cihazı bulunamadı gibi bir hata veriyor ve oyuna girmiyor bu sesi nasıl vereceğim tekrardan
  10. T

Bilgisayar müh donanımı hakkında kendini geliştirmek için

Tamamen meraken bilgim olsa daha iyi olur diye düşünüyorum birde
  11. T

konuyu bi daha okumanı öneririm iş bulmak için sormadım daha net tecrübeye dayalı bilgiler nereden edinirim diye sordum
  12. T

Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim yazılım da kendini geliştirmek için bir sürü yol var biliyorum fakat ben donanım bilgisi konusunda da gelişmek istiyorum. Şu kart şu karttan üstün fakat bunu böyle açıp açıp bakmak yerine varsa videolar yada forumlar üzerinden okuyarak tecrübe yorumları ile...
  13. T

11. Nesil İPad vs Samsung tab serisi

Teşekkür ederim çok yardımcı oldu
  14. T

120 den 60 a düşme sebebi otomatik hz değiştirmesi diye biliyorum pili korumak için donma sorunu yoksa s9 çok iyi seçenek üstelik Samsung dexte gayet işime yarayacak gibi
  15. T

Ne zamandır kullanıyorsun not alma için vs nasıl uzun süre kullandıysan donma takılma yaptı mı
  16. T

Tab s9 alacağım teşekkürler
  17. T

Merhaba , üni 2. Sınıfım sizce hangisini almalıyım? 11. Nesil iPad ve 1.nesil kalem 20k ya geliyor, Samsung tab s9 20k ve Samsung s10Fe 14k. İpad isteme nedenim telefonum apple ve uzun yıllar kullanabilecek olmam. Ama tab s9 da ki ekran amoled ekran ve 120hz akıcılığa sahip hemde Samsung’un en...
  18. T

Hangi laptopu seçmeliyim?

HP omen öneririm 16 gb ram eklersen cillop olur birde ips ekranı var mükemmel
  19. T

İpad mi almalıyım Samsung tablet mi?

İpad A16 donanımsal olarak s9+ yada s10+ dan düşük kalıyor tercihimi s9+ yada s10+ dan yana kullanacağım galiba ekosistemi göz ardı edeceğim maalesef
  20. T

İpad mi almalıyım Samsung tablet mi?

Sağ olun teşekkür ederim
Geri