Arama sonuçları: *

1. E

Sizce hangi wifi güçlendiriciyi almalıyım

Fiber internet kullanıyorum modemim türktelekomun en güncel olan siyah 5ghzli modemi. Evim 240 m2 civarı evimin diğer köşe taraflarında kesinlikle wifi internet çekmiyor.Modemimden bi kablo çıkartıp evin diğer köşesindeki wifi güçlendirici dağıtıcaya giriş yapıp wifi almak istiyorum sizce hangi...
  2. E

Asus TUF Gaming VG249Q1R Arıza

hayır içinden çıkan orjinal kablosunu kullanıyorum
  3. E

Asus TUF Gaming VG249Q1R Arıza

165Hz 1ms özelliklerindeki monitörün arızası nedir başka bir bilgisayarda da denedim sorun hala aynı. Başka başına böyle bir durum gelen var mı sorun kablodan da olabilir mi ?
  4. E

Çözüldü✓ 7.1 kulaklık arıyorum tavsiye ettiğiniz bir model var mı?

dostum yıllardır çevremde olan insanlar dahil James Donkey kullanıyoruz. Klavye mouse ssd kulaklık monitör mouse pad daha hiçbir sorun yaşamadım.Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir firma
  5. E

2500-3000 TL MONİTÖR TAVSİYESİ

2500-3200 TL CİVARI 144HZ MONTİÖR ARIYORUM. MONİTÖRÜ NE KADAR F/P ALIRSAM EKİPMANIMI O KADAR GÜZELLEŞTİREBİLİRİM.
  6. E

Çözüldü✓ Sizce bu sistemi almalı mıyım ?

Çizim render vb. şeylerde de kullanılır diye amd işlemci almak daha mantıklı geldi teşekkürler
  7. E

Çözüldü✓ Sizce bu sistemi almalı mıyım ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/188634/nova-6600-amd-ryzen-5-5500-asus-radeon-dual-rx-6600-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ sizce bu sistemi almalı mıyım ?
  8. E

Çözüldü✓ TOPLAM 16.000 TL BÜTÇE İLE MONİTÖR DAHİL SİSTEM

ELİMDE TOPLAM 16.500 TL VAR 500TL GİBİ Bİ BÜTÇEYİ ŞİMDİLİK KLAVYE KULAKLIK VE MOUSEYE AYIRDIM İDARELİK NE OLURSA ALACAĞIM. AMA MONTİÖR DAHİL 16.000 TL YE ALABİLECEĞİM EN İYİSİ SİSTEM İÇİN BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM İYİ FORUMLAR
Top Bottom