Arama sonuçları: *

1. Peonta

Çözüldü✓ Msi pro b760m'in vrmleri 14600k yı destekler mi?

intelin turbo ile temel frekansı da birbirlerine uzak bide ya neyse hacı gelecekteki parası olan halim düşünsün şuan kafayı yoramam teşekkür ederim yardımın için
  2. Peonta

kanka soğutucu gibi bir şey taksam bile yine de bir fark yaratır mı yani çünkü 12400fin güç kullanımı nerde 14600k nerde bu vrmler o güç aktarımını kaldıramadığı sürece taksam nolcak
  3. Peonta

ikinci el marketini biraz zor bulurum burda hocam burda öyle bir kültür pek yok millet ya tutuyo ya da alan böyle mağazalar olursa onlara veriyor uğraşmıyorlar pek facebook gruplarıyla onlarla bunlarla
  4. Peonta

bütün layout aynı lan yemin ediyorum başka seçeneğim olsa düşünmeden onu alırdım da adamların ellerinde tek msi vardı performans düşüklüğü ne kadar olur underclock ya da volt her neyse yapsam kurtarır mı belki yeni bi ana kart bulana kadar?
  5. Peonta

yok kanka bu ssd coverı olan ddr4 bir model m-p falan olması lazım 2 dakka bi bakayım linki varsa https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B760M-P-DDR4 1768779363 kafamı kurcalayan da bu işte çipseti neyse okey hoş ama soğutucusu yok msi zaten söylememe gerek yok bu fiyat aralıklarına uğraşmıyorlar...
  6. Peonta

arkadaşlar 12400f var bende toplama olarak almıştım ve içindeki anakartını bu anakart ile değiştirmiştim 2 ssdye ihtiyacım var diye ve zamanında da satar üstüne koyar toplarım dediğim için hiç şey yapmadım upgrade edersem daha iyi vrm soğutuculu bir şey mi alsam diye bakmadım ve şuan ki...
  7. Peonta

Çözüldü✓ Hangi işlemci soğutucusu daha iyi?

tamamdır teşekkür ederim
  8. Peonta

Çözüldü✓ Sistem iyi fakat oyunlarda kasıyor

benim diyeceğim bir şey kalmadı valla kusura bakma bi internete bakmayı deneyebilirsin birde windows uygulamalardan performans ayarları var kanka uygulamaya göre seçebiliyorsun belkide ekran kartından görüntü almadığından hepsini performanstan çekmiştir bilgisayar onu da kontrol et
  9. Peonta

rgb zerre umrumda değil benim bildiğim kadarıyla ram kitim de yüksek kabul edilen kitlerden değil bu t force vulcan z kırmızı olanlardan kasamın bilgilerinde de 165mm maks cpu yazıyordu eğer sığarsa direkt yapıştırıcam bunu
  10. Peonta

bi reset at driverlarını tekrar kontol et amd adrenaline üzerinden kendine gelsin bilgisayar
  11. Peonta

se veriyonu ile arasındaki fark ne biliyor musun?
  12. Peonta

tamam işte canım benim yukardaki anakarta takarsan işlemcinin görüntü işleme birimini kullanırsın
  13. Peonta

kanka belki görüntü kablosunu anakarta takmışsındır ona bak driverlarını internete yaz bir sorunu var mı bak
  14. Peonta

arkadaşlar ben sıcak bir yerde yaşıyorum odamda günün çoğu saati güneş alıyor o yüzden işlemci soğutucusu almak istiyorum çünkü şuan bile 70 dereceleri görüyor 12400f stock soğutucuda 2 soğutucuya baktım biri thermalright peerlas assasin 120 se biri de arctic freezer 36 duo thermalright dual...
  15. Peonta

2 hesap için kütüphanemi paylaşabiliyor muyum?

aynı evde değiliz o aile sistemi de ebeveyn muhabbetine giriyor çocuk hesabı gibi düşün iksiinni hesabını çocuk hesabı yapman lazım ama o da sadece aynı konsoldaysanız oluyo galiba bir kişiye paylaşabiliyorum zaten 4 de yaptım 5de de ama işte başka bir konsola daha paylaşırsam ve bilmediğim...
  16. Peonta

Ya çünkü normalde birinin oyunlarını oynamam için primary yapmam lazım bu sefer diğeri gidiyor hani zaten öyle olmuyor ama ben ellemesem onlar benim hesaba erişse bu yasak mı bir yerde öyle okudum bir ara kaldı aklımda o hesapta da kim bilri kaç bin TL var yani
  17. Peonta

Olay ortak oyun alma değil onu biliyorum zaten başka bir abimle öyle bir olay yapmıştık ben onun kütüphanesinden oynuyordum ben onu istemiyoeum kendi hesabımda primary benim zaten onun kütüphanesinden bir şey almicam sadece ikisi de beni primary yaparak kütüphanemi kullanabilir mi ve bunu sorunca...
  18. Peonta

İ5 13400F ve Rtx 4060 dar boğaz yaparmı

Yeni toplayacaklara aynı şeyi söylüyorum valla artık geçin çünkü hem oyunlar artık ddr5 e göre optimize edilmeye de başlıyor hem genel olarak çok daha iyi işlemciler şuan am5 ve önü de açık baya çok kolay bir upgrade yolu var
  19. Peonta

Bu Amd islemcilerden hangisi daha iyi

7700x de harika bir işlemci bakabilirsin 1730365610 Hocam zaten 7500f ile 7600 baya baya aynı işlemci çok az fark var aralarında
  20. Peonta

İ5 13400F ve Rtx 4060 dar boğaz yaparmı

13400f o durumdam etkilenmedi üst serileri sıkıntılıydı en son 700 ve 900 yani ama kanka 13400f alıcağına bana sorarsan am5 geç daha iyi olur 1730365525 Zaten almışsın o zaman sıkıntı yok kanka dar boğaz falan yapmaz güçlü işlemci 13400 4070 supere kadar yolu var onun
Geri