Arama sonuçları: *

1. M

Amd Ryzen 3600 soğutucu

Hangi işlemci ile kullanıyorsun
  2. M

işlemci soğutucusu önerisi

Perfan 120 h al trendyolda 460 tl suan pokus kart ile alirsan 390 iniyor bide trendyoldan kupon çak 15 tlde 375 TL'ye miss gibi soğutucu
  3. M

Performax Gaming perfan-120h kullanan varmı

Teşekkür ederim yerinde olsam video filan çekerim ürün hakkinda internette hiç denilecek kadar bilgi yok performans urun aslında genelde böyle urunlerin videosu filan çok oluyor ama bu ürünü unutmuşlar sanırım
  4. M

Performax Gaming perfan-120h kullanan varmı

Performax Gaming perfan-120h kullanan hangi model işlemci ile kullanıyorsunuz? Sıcaklık değerleriniz nedir deneyimlerinizi paylaşın.
  5. M

Performax Perfan 120 H Vs İD Cooling SE 224 XT

Performax Gaming Perfan 120 H Hava Cpu Soğutucu kullanan varmı bi satış mağazasında alan arkadaş id cooling ile aynı performans yazmış bende 224 xt almayı düşünüyordum ama aynıysa performax almak mantıklı geliyor aradaki 100 tl fark var bu farkada güzel macun alınabilir gibime geliyor. Ve bu...
  6. M

Rampage 500w 80+ Psu Bu bileşenleri besliyebilir mi ?

Ryzen 5 5600 Gigabyte Gtx 1060 3 Gb 2x Viper 3200 Mhz Ram 4x 12 cm kasa fanı A 320m-k anakart Böyle bir sistemim var, psu bunları sağlıkli beslermi şuan benim kullandığım sistemde darboğaz olurmu Not : islemciyi yeni aldım deniyemedim 3 ay sonra deneme firsatım olwcsk
  7. M

Ryzen 5 5600 için soğutucu önerisi

ID-Cooling SE-224-XT öneriyor genel olarak
  8. M

Ryzen 5 5600 Isınma sorunu

Merhaba arkadaşım soğutucu aldınmı hangisini aldın şuan kac derecelerde kullaniyorsun deneyimlerini paylaşırmısın teşekkürler
  9. M

Öneri Ryzen 5 5600 Soğutucu önerisi - ID Cooling

Merhaba hangi soğutucuyu aldın kac derecede kullanıyorsun ne kadar fark oldu deneyimlerini paylaşırmısin
  10. M

5600-5600x için T6 ultra yeterli mi

Merhaba hangi soğutucuyu aldın şuan kac derecede işlemciyi kullaniyorsun deneyimlerini paylaşirmisin
  11. M

r5 5600 g sonwman m200 , t6,t6 ultra

Merhaba hangi soğutucuyu aldın deneyimlerimlerini paylaşirmisin şuan kac derecede kullaniyorsun aldığın soğutucu ile işlemciyi
  12. M

Yardım Ryzen 5 5600 Soğutucu Önerisi

Merhaba hangi soğutucu aldın deneyimlerini paylaşirmisin kac derece fark oldu hangi soğutucu aldın şuan kac derecelerde kullaniyorsun işlemciyi teşekkürler
  13. M

Ryzen 5 5600 için Soğutucu Önerisi

Merhaba t6 Ultra ile deneyimlerinizi paylaşabilirmisin kac derece düştü oyunlarda kaç derece oluyor şuan çok ses çıkarıyor mu?
  14. M

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 ısınma sorunu

Merhaba çözümün ne oldu arkadaşım snowman t6 mı aldın aldıysan şuan valorantta kaç derece alıyorsun
  15. M

Öneri Ryzen 5 5600 İçin Hangi Soğutucu Kullanıyorsunuz

Merhaba kendi deneyiminiz benim için daha önemli, ryzen 5 5600 kullanıp hangi soğutucu kullanıyorsunuz oyunlar da kaç dereceye kadar çıkıyor. En çok merak ettiğim bu işlemciyi kullanıp snowman t6 kullanan varmı ?
Geri