Arama sonuçları: *

1. I

Yardım GTA 5 para level hilesi

tamamdır tesekkürler
  2. I

dostum bu dediğib şeyin bi linki filan var mı acaba sende varsa rica etsem atarmısın 1660476675 galiba hilesiz devam edicez :DD
  3. I

kanki hilesiz de oynanmıyor ki :=)
  4. I

evet sınırsız yerim diye risk almak istemiyorum bilgin icin tesekkürler
  5. I

arkadaşlar chat engineden level ve para hilesi yaptım 30 gün ban yedim yeniden açıldı hesabım ban riski olmadan para ve level hilesi yapılabilicek bir uygulama varmıdır ?
  6. I

Yeni pc oyun oynarken kapanıyor ve arada monitöre görüntü vermiyor

arkadaşlar olaydan çok geçmiş aynı sorunu yasıyordum ekran kartı aldım ve düzeldi
  7. I

APU sistem ekran kapanma sorunu?

olaydan çok geçmis ama bende aynı sistemi kullanıyorum ekran kartı aldım ve düzeldi
  8. I

Vega 11 Biosdan Nasıl Kaldırabilirim

R5 3400G Kullanıyordum bir kaç gün önce RX6500XT aldım Vega 11 Biosdan nasıl kaldırabilirim Ana Kartım Colorful A320M-K PRO V14 ve Aygıt Yöneticisinde şu şekilde gözüküyor
  9. I

Apu İşlemciden Ekran Kartına Geçince Yapılması Gerekenler

bilgin icin teşekkürler
  10. I

umarım bilgilerin için teşekkürler
  11. I

Vega 11 ve Rx 6500xt beraber kullanıyorum bildiğiniz üzere ikisinde de radeon relive yok bir...

Vega 11 ve Rx 6500xt beraber kullanıyorum bildiğiniz üzere ikisinde de radeon relive yok bir program ile aktif edebilirmiyim ?
  12. I

biosdan daha yapmadım ama ikisini birlikte 5 gündür filan kullanıyorum suanlık bir sorun yok
  13. I

tamamdır tesekkürler
  14. I

Arkadaşlar R5 3400G Vega 11 kullanıyordum bir kaç gün önce Rx 6500XT ekran kartını aldım yapılması gereken her hangi bir şey varmıdır apudan ekran kartına geçince ?
Geri