Arama sonuçları: *

1. M

Anlamadigim bir durum lutfen okuyun

Anladim tesekkur ederim.
  2. M

Tamamdir sag olun
  3. M

Ege denizi. Didimdeyim
  4. M

Az once denizdeydim babamla, babam koluma bir sey oldu dedi, dedim ki balik sokmustur. Babam ayaga kalktim aynisi benim koluma oldu. Belirli sure canim acidi ve kizariklik vardi. 3cm civari bir Alan kirmizi olmustu. Balik sokmasi degildi ama Deniz anasi diyebilcegim kadar da aci verici degildi...
  5. M

JBL Live 770 /// Soundcore Space Q45

Oncelikle su anda yurt disindayim ve fiyatlar tabii ki daha uygun. Iki kulaklik arasindaki fiyat farki odeyebilecegim derecede o yuzden fiyattan yana sikintim yok. Incelemelere baktim cok arada kaldim yardiminiza mubtacim. 1720606296 Yardim ediverin la
  6. M

64MP VS 200MP (XİAOMİ)

Poco X6 pro ile Redmi Note 13 Pro arasındaki kamera farkını merak ediyorum da bir bakabilir misiniz lütfen?
  7. M

64MP VS 200MP (XİAOMİ)

Şu iki çözünürlük arası bariz bir fark var mıdır?
  8. M

Poco X6 Pro VS Redmi Note 13 Pro

işte şu an kameradan dolayı kuşkulanıyorum x6'dan
  9. M

16k efendim
  10. M

fiyat sınırlı ama işte...
  11. M

Arkadaşlar hangisi daha mantıklı kullananlar varsa biraz yorum yapabilir mi? Kamera çok mu fark ediyor?
  12. M

Yeni bir telefona geçeceğim

Yeni bir telefon alacağım önerileriniz benim için değerli. Çok oyun oynayan birisi değilim. Kamera ile uğraşmak hoşuma gidiyor. Ve mah değeri fazla olursa sevinirim.
  13. M

Deniz Canlısı Kabuğu

Anlamadım valla ikide bir sorun çıktı diyor fotoyu siliyor
  14. M

Deniz Canlısı Kabuğu

1693315404
  15. M

Deniz Canlısı Kabuğu

Bu neyin kabuğu ?
  16. M

Sistemin kendini tekrardan başlatması

Ben bir windows 11 kullanıcısıyım ve valorant isimli oyunu açtığımda herhangibir arıza olmuyor fakat oyunu arka plana alır almaz sistem yeniden başlatılıyor. Yeni sisteme geçtim fakat sıkıntı eskiden yoktu yeni başladı 100fps almasına rağmen mavi ekran veriyor, biri Vga kablosuyla alakalı...
  17. M

1 günüm var 9v lik cihaza 12v luk adaptör takılırmı?

Yarın istiklal marşının kabulü için okul etkinliğinde görevim var dijital piyano çalmak, ama malesef adaptörü kaybetmişim ve dün geç saatlerde farkına vardım. bu gün pazar olduğu için hiç bir yer açık değil 9v luk bir piyano ve bizde 12v luk adaptör var sizce uyar mı cihazı yakarmı ?
  18. M

32 Haneli Telefon Numarası

Mesajı baya geç gördüm sorun şu anlık yok teiekkürler
  19. M

32 Haneli Telefon Numarası

Arkadaşlar 2022 1 aralık itibariyle ara sıra çaldırıp kapatan dalga geçmiyorum 32 Haneli bir telefon numarası aramaya başladı ve hepsinin başı farklı sizin bunu önlemek için bir tavsiyeniz yada tahmininiz varmıdır yardim ederseniz sevinirim.
  20. M

Windows Mavi Ekran Hatası

Arkadaşlar belli bir süre önce açılan unreal engine ve cs go gibi uygulamaları artık açtığımda mavi ekran yiyorum windows 11 ile alakalı olabilir diye düşünüp windows 10a geçtik sorun devam etti tekrar format attık sorun devam etti sizce neden Mavi Ekran veriyordur?
Geri