Arama sonuçları: *

1. T

Samsung buds 3 pro alınır mı?

Sizce fiyatına değer mi?
  2. T

Kulaklığı daha önce deneyimlediniz mi herhangi bir begenmediginiz yanı oldu mu acaba?
  3. T

Merhaba, Samsung buds 3 pro fiyati 6,5-7k arası bir fiyata alınır mı? veya biraz daha ekleyip airpods pro 2. nesil mi almalıyım samsung cihazlarda daha çok samsung kulaklıklar öneriliyor bu fiyat aralığında hangisini önerirsiniz veya başka bir öneriniz var mı?
  4. T

S23 ULTRA-S24 ULTRA ARADAKİ FARKA DEĞER Mİ?

S24 Ultrayı(Samsung Türkiye garantili) alalı 1 Hafta oldu ve memnunum. Önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
  5. T

Fikirleriniz için teşekkürler. Peki bu fiyat aralığında S24 Plus hakkında düşünceleriniz neler? Exynos sizce güvenilir bir işlemci mi? çokta büyük bir telefon almak istemiyordum açıkcası bu işin başında :) S23 alıp geçecektim ona da satıcı bulamadım açıkcası xd
  6. T

S24 Ultra 65k S23 ultra 55k sizce aradaki farka değer mi?
  7. T

Cort G110 OPBK vs Squier mm strat vs SX sst57 Elekto Gitar Önerisi

10K bütçeyi aşmayacak bir gitar öneriniz var mıdır acaba?
  8. T

Cort G110 OPBK modelini önerir misiniz peki bilginiz var mı o model hakkında?
  9. T

Herkese selamlar, Yakın zamanda elektro gitar almayı düşünüyorum ama 3 gitar arasında kaldım. Çalacağım müzik tarzı erkin koray veya duman tarzında rock müzikler olacak, S-S-S veya H-S-S gitar almayı düşünüyorum şu anda cort AD810 akustik gitarına sahibim kendimi yavaş yavaş geliştirmeye...
  10. T

S24 SERİSİ BİR FİYASKO MU?

Şu an için beklemek en iyisi gibi.
  11. T

S24 SERİSİ BİR FİYASKO MU?

Herkese selamlar Öncelikle telefon işlemcisi veya donanımlarından fazla anlamadığımı belirtmek isterim. Gördüğüm kadarıyla yorumlamak istiyorum konuyu. geçen ay s23 telefon almaya karar verdim. Baktım ki samsung s24 yakında çıkacak almayayım dedim. Ve telefonun Snapdragon 8 Gen 3 işlemciyle...
  12. T

Gitar'da 3. telin kopması

Yorumunuz için teşekkür ederim. galiba takarken biraz fazla gerdirmişim, aynı markanın aynı telini tek olarak satın aldım. Ve bugün daha dikkatli bir şekilde kendim taktım.
  13. T

Gitar'da 3. telin kopması

Herkese, selamlar yaklaşık 1 hafta önce yeni başlamak adına "Cort ad819" gitar aldım. dün parmak alıştırması yaparken sol teli bir anda fırladı ve elimde kaldı. bende yeni tel sipariş verdim. Aldığım tel d'addario EZ900. bugün eve geldi ve gitardaki tüm telleri söktüm. ve sol telini en sona...
  14. T

Yardım CAT6 KABLO ALDIM VE UÇLARINI TAKTIM AMA İNTERNETE ERİŞİM SAĞLAYAMIYORUM

Şu anda Modemden kısa bir kablo ile dağıtıcıya interneti çektim kendi çakmış olduğum cat6 kabloyuda dağıtıcıdan bilgisyara çektim ve bilgisayara internet geliyor jaklarda sıkıntı olsa bilgisayara nasıl internet gelsin ki anlamadım gitti çok ilginç geliyor bana modemden direkt çektiğimde gelmemesi
  15. T

Windows 11 pro duvar kağıdı değiştiremiyorum ?

Windows'u etkinleştiridiniz mi?
  16. T

evet yarın baktıracam ben de merak ettim açıkcası nasıl çözülecek
  17. T

kabloları en başta yanlış taktım aşağıdan evime 24mbit yerine 9mbit internet geliyordu ondan sonra kabloları yanlış taktığımı fark edip doğru renklerde taktım ama modemle, bilgisayar veya dağıtıcı arasında herhangi bir bağlantı olmadı ama aşağı kata inip dağıtcının lan portuna yeni yaptığım...
  18. T

evet jak pensesi kullandım ve uçlarını kesip öyle taktım uçları kesik dediğim açmadım yani düz kesip direkt taktım
  19. T

Herkese selamlar, interneti ortak kullandığımız için alt kattan kablo çekiyorum ve dün internette bir sorun oldu evimdeki dağıtıcıda internet gitti ve aşağıda modeme baktığımda lan ışığı yanmıyordu bugün gidip 30 metrelik yeni kablo aldım ve kabloyu yeniden çektim. daha önceden bir deneyimim...
  20. T

FORMAT ATARKEN DİSK EKRANINDA SSD GÖZÜKMÜYOR

Merhaba, arkadaşım PC'sine format atarken windowsu nereye yüklemek istiyorsunuz ekranında SSD'nin görülmediğini söyledi ve sorunu çözmek için format ekranında cmd ile daha önce SSD'yi sıfırlamış(diskpart ile) ve daha sonra bende ona diski sıfırlattırdım(diskpart ile) fakat tekrar cmdyi açıp...
Geri