Arama sonuçları: *

1. S

35000 40000Tl Arası hazır kasa önerisi

Böyle bi bütçem var kafam karışık Ryzen 5 7500f 4060ti almayı düşünüyorum daha iyi tavsiyesi olan varsa beklerim en az 1Tb yer lazım ssd harddisk farketmiyor
  2. S

PS PLUS EKSTRA OYUN ÖNERİSİ

Ps plus ekstra aldım hangi oyunları önerirsiniz rdr god of war gibi oyunları yükledim zaten başka ne oynayabilirim
  3. S

ALRUCTİSİT virüsunu kaldıramıyorum

uygulamanın görev yöneticisinde olduğunu gördüm silmeyi denedim olmadı güvenli modda actım fakat bulamadım dosyayı komut koduda işe yaramadı yardım edin
  4. S

4-5k arası monitör önerisi

rx6600xt ile i5 11400f valorant odaklı oynuyorum peki hangisi daha iyi kararsız biri indirimde diğeride gayet iyi...
  5. S

4-5k arası monitör önerisi

arkadaslar elımdeı asus 27ınc 75hz 1ms monıtoru 3kya sattım yerıne 144 veya 165 hz oncelıgım ne onerebilirsiniz
  6. S

Ethernet kablosu bağlı ama görmüyor

Çok teşekkür ederim 1693722541
  7. S

h510m-k anakartım hangi driveri indirmem gerek
  8. S

Bilgisayarımı Windows 11’e güncellerken “KURTARMA KİŞİSEL BİLGİSAYARINIZ DÜNGÜN BAĞLATILAMADI “ hatası aldım ve sıfırlayıp Windows 10u tekrar kurdum bu seferde Ethernet kablosunu okuması kurulumu tamamlayamadım Ethernet kablosu gözüküyor ama bağlanmıyor telefon interneti ilede olmuyor ...
  9. S

RTX 3050 MSİ alınır mı?

onun yerine rx 6700 veya rx 6600xt modellerine bakabilrisin performans olarak kat kat üstünde kartlar bunlar
  10. S

5000tlye RTX 3050 alnırmı

5000 TL'ye rtx3050 alınır mı?
  11. S

Asus Tuf Gami̇ng M3 Alınır mı? Lod Sorunu Olurmu

ELİM BÜYÜK VE 330 TL MAKS BÜTÇEM VAR BUGÜN ALMAM LAZIM RAZER VIPER MİNİ ELİME ÇOK KÜÇÜK GELİYO M3 Alınır mı?
Geri