Arama sonuçları: *

1. H

Logitech x pro wireless kulaklık ses sorunu

Equlizer apo programı yükleyip sorunu çözdüm
  2. H

Bir hafta kadar olacak ama alırlar mı ki 1660245767 Ürünü açtığım için iade alırlar mı hocam siteden baktığımda kutusu açılmış kurulmuş ürünler iade alınmaz diyor ama
  3. H

Yaptım hocam sorun hal aynı indrilemiyor diyor programı kaldırıp tekrar kuruyorum bakalım 1660243597 Aynı sorun hocam değişen bir şey yok malesef
  4. H

Deniyorum hemen 1660242940 Deniyorum ama internete bağlı değilsiniz diyor ama interbetim var ve oturum da açıyorum anlamadım gitti
  5. H

Bekliyorum hocam sizi
  6. H

Hocam 7.1 olarak bir seçenek sunmuyor ghub da DTS olarak var ama onu açtım mı daha da boğuluyor ses çözemedim gitti hocam ya 1660241455 Aynen hocam ghub son versiyonunu kurdum oradan da ne yaptıysam olmadı inan morallerim bozuldu valla ya
  7. H

Hocam denedim ama hiçbir şey farketmiyor ses sonda hem kulaklık hem PC den ama daha açılsın istiyor oyunda sesler çok kısık olarak geliyor
  8. H

Ürünü araştırıp aldım ve ses olarak çok kısık bir sesi var ne yaptım ettim hiçbir şey değişmedi araştırdım Türkçe kaynaklarda bir şey bulamadım yabancı kaynaklara baktım ve orada da bu sorundan muzdarip çok kişi var ama sorunun çözümünü bulamadım yardımcı olur musunız eğer kullanan arkadaşlar...
Geri