Arama sonuçları: *

1. I

Sizce GTA 6 En Düşük Sistem Gereksinimi için Hangi Ekran Kartını İster?(Anketli)

70 dolar %100 özel tüketim vergisi %18 kdv %8 tüketim vergisiyle 200e alırız. edevlete gta6 sahibiyiz diye bildirim atarız. :ROFLMAO: bide 70 çıksa iyi CODun tüm oyunları 2000tl en hakeden gta6 olur en azından konuya cevap olarak ben mid-low ayarlarda devam maalesef :cry:
  2. I

Zamdan sonra Steam'a bakıyor musunuz?

Zamdan önce devamlı istek listeme bakıyordum. 2 hafta sonra ilk defa girdim. Sizde değişiklik oldu mu hiç?
  3. I

Epic Games The long dark açılmıyor

Bende sorunsuz açılıyor TLD ama EU4 açılmıyor. Epic ilginç
  4. I

Bilgisayarım lethal company kaldırır mı?

Kaldırır diye düşünüyorum Lethal Company sistem gereksinimleri: https://store.steampowered.com/app/1966720/Lethal_Company/
  5. I

DonanımArşivi Minig Sistemi

Kesinlikle hocam bende yavaş yavaş halledeceğim. Bi yerden başlamak gerek sağolun. 300 MH ortalama 4500 TL getiriyor. Bence amortiden sonra karlı. Videoda da bunu gördüm olmadı risk almış oluruz pek bir sorun görmedim kendimce hocam. Çok sağolun hocam indirimde olmasa bile bu kart GTX 1660S e...
  6. I

Sorun değil hocam. Hisse senedi yatırımım da mevcut bu ek bir yatırım olacak beni zorlamayacak 10bin kredi.
  7. I

Aylık gelirimle geliştireceğim zamanla. 50bin var +10binde kredi alabilirim 60 üzerinden önerirseniz çok güzel olur. Girmekte ciddiyim.
  8. I

Bilmiyorum çoğu sisteme baktım 30 MH ortalama var zaten ona göre hesap yaptım. Hayır zorunlu değil ama çoğunlukla alımlarımı HB üzer,nden yapıyorum. Ekran kartı bi orda ucuz. 1660345841 En ucuzu HB'de bu zaten. ITOPYA'da 10bin civarı.
  9. I

Merhaba, 50.000 TL'm var arkadaşlar. Bu videodaki sistemin benzerini yapmaya çalışıyorum. Şimdi sipariş edeceklerim şunlar; 5 Adet bu ekran kartından https://www.hepsiburada.com/gigabyte-nvidia-geforce-gtx-1660-super-oc-6gb-192bit-gddr6-ekran-karti-gv-n166soc-6gd-p-HBV00000QE7Q6 1 Adet bundan...
Geri