Arama sonuçları: *

1. S

Harddiski mi laptopa takmak istiyorum ama uçları uyuşmuyor

Üst kasada bu şekilde 1680423089 2TB, bunu dönüştüremez miyim uyma ihtimali olması lazım
  2. S

Tabi 1680422924 2.5"
  3. S

Elimde tuttuğum ara bağlantı harddiske uysa her şey yolunda olacak bilgisayarı şuan kapattım ve kullanılıyor fotoğraf atamıyorum maalesef
  4. S

WD harddiski aldım ama dahili uygun fiyata bulamadığım için aldım şimdide açtım içini ama laptopun içinden yükseltici bağlantı kablosunun uçları uyuşmadı nasıl çözeceğimi bulamadım yardımcı olun lütfeen
  5. S

Wifi modülü gözükmüyor sorunu

Wifi olmadığı için onuda flash ile atacam sanırım, peki denemeye çalışacağım. Teşekkür ederim ☺️
  6. S

Wifi modülü gözükmüyor sorunu

Merhaba, freedos laptopuma windows 10 pro yükledim ama ne wifi ne de Bluetooth gözükmüyor nedeni ne olabilir, nasıl çözeceğim bu durumu lütfen yardımcı olun
  7. S

Hem kablolu hem kablosuz mouse önerisi

Evet baya hoşuma gitti, bunun bi alt kademesinde ne önerirsiniz
  8. S

Bu ürünle ilk kez karşılaşıyorum yeni mi acaba, çok teşekkür ederim ☺️ 1660629315 Pilli olması taraftarı değilim açıkcası, ultimate de güzel ama bütçemi fazlaca aşıyor, teşekkür ederim ☺️
  9. S

Merhaba, şarjı bittiğinde kabloyu takıp kaldığım yerden devam edebileceğim wireless özellikli mouse arıyorum, model o wireless ı çok beğeniyorum ama o kadar para veremem maalesef. Bütçem en fazla 750-800 diyebilirim
  10. S

Öneri Hem kablolu hem kablosuz mouse

Merhaba bende aynı bu özelliklerde mouse arayışındayım en son neyde kara kıldın acaba, bu zamana geçen süredeki tecrübelerini öğrenmek isterim, bütçe 700 ün altı
  11. S

Oyuncu mouse arayışındayım önerilerinizi belirtir misiniz?

800 lirayı aşmadan bu özelliklere erişemez miyim peki
  12. S

Oyuncu mouse arayışındayım önerilerinizi belirtir misiniz?

Aslında aradığım mouse Bluetooth özellikli veya kablosuz ama pilli olan modelleri hiç istemiyorum, şarj edilebilir oyuncu mouse arıyorum. Rgb illede olsun demem sonuçta bataryadan yiyecek ama neden olmasın 😅 Bilmediğim bi konuda kabloyla mouse şarj ederken kullanılabiliyor mu, yani hem kablosuz...
Geri