Arama sonuçları: *

1. Delusion

Yardım Fiziği iyi olanlar şu soruya bi bakabilirmi

5. soru: B), merkezden çemberin teğet kısmına gidildikçe yer çekim ivmesi doğrusal olarak artar fakat teğet kısmından çıkıldıktan sonra yolun karesi ile azalmaya başlar bu yüzden en büyük L sonra K sonra da M dir. 6. soru: 1 ve 2 diyorum ama tam açıklayamam.
  2. Delusion

Yardım Yıldızlar için uygulama tavsiyesi

Kalibrasyon yapman lazım.
  3. Delusion

Geçmişe gitmek geleceği değiştirir mi?

Gelecek ne alaka diyorum, yanlış yazmışım geçmiş olacak.
  4. Delusion

"Fiziken" den kastınız bedenen ise evet imkansız ama fizik kuralları gereği diyorsanız bence imkansız değil. Biyolojim iyi değildir ama yanlış hatırlamıyorsam beyin gereksiz bilgileri zaten depolamıyor diye biliyorum, depoluyor olsa dahi tek bir kişisinin geçmişini gün yüzüne çıkarmak geçmişe...
  5. Delusion

Geçmişe gitmek olayı bence filmlerden dolayı yanlış ifade buluyor. İnsanların aklına bir makinaya binip bedenen gitmek geliyor ama geleceğe gitmek kavramı bir gün gerçekleşecekse bu bedenen değil geçmişin görüntüsünü elde etmek şeklinde olacağı düşüncesindeyim ve bu düşüncenin de kuantum fiziği...
  6. Delusion

İslam inanç çelişkisi

Ben arkadaşa inandığı şey üzerine bir şey paylaştım. Ben agnostiğim. Asıl sen ne anlatıyorsun? İsteyen istediği şeye inanır, sanane. Sen kendi açından bakıp ben doğru biliyorum diyorsun, onlar kendi açılarından bakarak ben doğru biliyorum diyor. Vicdan özgürlüğüne karışamazsın.
  7. Delusion

İslam inanç çelişkisi

Allah’ı ve peygamberlerini inkâr edenler, Allah ile peygamberlerini birbirinden ayırmak isteyenler, “Bir kısmına inanırız ama bir kısmına inanmayız” diyenler ve bunlar arasında bir yol tutmak isteyenler yok mu, işte gerçek kâfirler bunlardır ve biz kâfirlere alçaltıcı bir azap hazırlamışızdır...
  8. Delusion

İslam inanç çelişkisi

Şu an dinlere inananların yüzde doksanından fazlası, çoğu dini araştırıp dini kitaplarını okuyup araştırmalar yaparak dinini seçmiyor. Din kavramı aile tarafından küçük yaştan itibaren aktarılarak bir nevi dayatılarak dine katılması sağlanıyor. Din için sünnet olanların yüzde kaçı kendi istediği...
  9. Delusion

İslam inanç çelişkisi

Neden sorusu önemlidir ama genellikle inançlarda iman söz konusu olur ve mantık olması gerekmez. Şu an hayla çocukların bile inanmayacağı şeylere inanlar var ve bu onlar için kutsal ve iman ediyorlar.
  10. Delusion

İslam inanç çelişkisi

Konu saçma geliyorsa konudan çıkabilirsin.
  11. Delusion

İslam inanç çelişkisi

Nedeni önemli değil burada, inanç mantıklı sebepler ile yapılmak zorunda değil. Neye tapıyorsan tap ister Allah'a, ister İsa'ya isterde Buda'ya tap ve due et sonuç değişmez. Ya duan kabul olur ve gerçekleşir ya da gerçekleşmez.
  12. Delusion

İslam inanç çelişkisi

Diyelim ki güneşe tapıyorum ve ona dua ediyorum. 1664215199 O normal onda sıkıntı yok, çelişmiyorsa sıkıntı vardır.
  13. Delusion

İslam inanç çelişkisi

Bir kriter değilse güneşe dua etsen dahi sonuç olarak gerçekleşme olasılığı yüzde elli, ya gerçekleşir ya da gerçekleşmez.
  14. Delusion

İslam inanç çelişkisi

Müslüman olmak, Allah'a due etmek o zaman duanın gerçekleşmesi için bir kriter değil.
  15. Delusion

İslam inanç çelişkisi

Bunun cevabı basit. Genelde Allah'ın namaz kılınmasına ihtiyacı yok, insanların Allah katında bir yer hak etmesi için insanların ihtiyacı var derler.
  16. Delusion

İslam inanç çelişkisi

Şu an kitap sıram baya kalabalık ama okumak istiyorum. Eğer bulabilirsem direkt kitap olarak okurum büyük ihtimal. Mantıken Allah'ın kitabı cevap bulamamış kulun kitabı mı cevap bulacak gibisinden bir çelişki söz konusu ama okumak isterim tabii, hepsini okuyabileceğimi sanmıyorum ama.
  17. Delusion

İslam inanç çelişkisi

Mizah amaçlıdır, komik bulduğum için paylaşmak istedim.
  18. Delusion

İslam inanç çelişkisi

19. Delusion

İslam inanç çelişkisi

Sonuç olarak değiştirildiğinde dair bir olasılık var ama bu bir pek bir şey ifade etmez sadece olasılık işte. 1664207533 Ben 2 senedir inançsızım ama yinede farklı fikirler duymak hoşuma gidiyor.
Geri