Arama sonuçları: *

• Users: Fleak
  • Order by date
  1. F

Ps3 aldım ekrana görüntü gelmiyor fan sesi gittikçe artıyo

ps3 aldım bozuk halde. normalde kırmızı ışık sorunu vardı. ısıl işlem uyguladım. sorun çözüldü kapanmıyodu artık. hddside yoktu kendi laptop hddmi sıfırladım taktım format usbsi oluşturdum. taktım usb ve hddyi. açıyorum konsolu ilk önce basılı tutuyorum kapanıyo sonra bidaha basıp 2. bipte...
  2. F

Shipy Entegrasyon Yapabilcek Varmı.

shipy api entegrasyonunu yapamıyorumda smm panel için yardımcı olabilcek varmı. veya yapan yardımcı olabilirmi
  3. F

Sosyal Hit Kasma sitesi scripti Varmı

Sistemin mantığı basit sitede bulunan diğer kullanıcıların; YouTube kanalına abone ol, videosunu izle veya sitesini ziyaret ettikçe koin kazanırsınız. Örnek takipcilekazan vesaire gibi sitelerin scripti olan varsa yardımcı olabilirmi.
  4. F

2 GB EKRAN KARTI / 6 GB RAM / 2,6 GHZ 4 ÇEKIRDEK İŞLEMCİLİ LAPTOPLA NE OYNANIR

İntel i3-380M 2,53 GHz ekran kartı olarak amd nin radeon serısınden 2 gblık ekran kartı var (laptop)
  5. F

13 yıllık laptopu nasıl hızlandırabilirim...

En Mantıklı çozüm soketine uygun güzel bir işlemci ve ssd buna ek olarak laptop sogutucusu alabılırsın Not Sogutucuyu İşlemci Alıcaksan Al.
  6. F

2 GB EKRAN KARTI / 6 GB RAM / 2,6 GHZ 4 ÇEKIRDEK İŞLEMCİLİ LAPTOPLA NE OYNANIR

Suan Elimde 2 gb ekran kartı / 6 gb ram / 2,6 ghz 4 çekirdek işlemci var hangi oyunları oynayabilirim
Geri