Arama sonuçları: *

1. R

Yardım MONİTÖR ÇİZGİ ÇİZGİ OLUYOR

kalsın mı hocam böyle sorun olmaz diyorsan
  2. R

ASUS ROG STRİX XG249CM
  3. R

Valla hocam 5 tutsa yine iyi gibi bi de ayrıyetten dediğiniz gibi ikinci bir monitörüm yok ve uzun süre gidip geri gelmiyor bir de problemi çözememe durumları var boşa vakit kaybı oluyor napacağımı bilemedim
  4. R

napsam bilemedim hocam kafa bi ton
  5. R

Vatandan almıştım ben bunu garantisi bitmiş dahi olsa götürsem yine servise aracılık ediyorlar mı hocam
  6. R

nasıl çözeriz hocam bunu ilerde daha büyük probleme yol açmasın
  7. R

ben alalı çok oldu şimdi servisle de çok uğraşmak istemiyorum alınca geri vermiyolar ilerde daha büyük bir probleme yol açar mı
  8. R

valla hocam garantisi bitmiş olabilir yine servise göndersem çok tutar mı
  9. R

Merhabalar. Bir süredir monitörümde sadece açılırken görselde olduğu gibi çizgi çizgi oluyor ama ekran geldiğinde hiç bir problem yok yani bir sıkıntı yok sadece açılırken bu şekilde bir garip oluyor bu problem teşkil eder mi etmez mi onuda anlayamadım, anlayan birileri ya da aynı problemi...
  10. R

Yardım ONVO 42OV6000F TV UYGULAMALAR ESKİ SÜRÜM SORUNU AÇILMIYOR

öyle daha rahat olur gibi hocam
  11. R

veya youtube music’i usb’e yükleyip sonra televizyona takıp usb’den uygulamayı açmayı denesem işe yarar mı acaba hocam
  12. R

herhangi bi ileri sürümü indirsem yine işe yaramaz mı hocam
  13. R

hocam o zaman bu son önerdiğiniz uygulama şuan cepte peki ilerde veya herhangi bi durumda youtube music’i kullanmak istedim onu nasıl çözeriz siteyi attınız ama sürümü hangi sürüm onu bilmiyorum
  14. R

program olarak benim için farketmez ama çoğu müziğim ve listem youtube music de onu nasıl yaparız hocam
  15. R

hocam hangi sürümü indirmem gerektiğini de bilmiyorum açıkcası biraz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim gerçekten
  16. R

Merhabalar çok acilinden sizden yardım istiyorum. ONVO 42OV6000F model smart televizyon aldım ve play store'dan Youtube Music'i indirdim fakat uygulama çalışmıyor, açtığımda ekranda "Kullandığınız Youtube Music sürümü desteklenmiyor." Uygulamayı kullanmaya devam edebilmek için lütfen...
  17. R

Yardım KİŞİSEL KULLANIM İÇİN FOTOĞRAF MAKİNESİ ÖNERİSİ

Merhabalar. İleride geriye dönük fotoğraf, anılarım olsun diye kendime kişisel olarak bir fotoğraf makinesi arıyorum fakat bütçem kısıtlı ve bu makinelerden hiç anlamıyorum. Aman aman bir şey aramıyorum fazla, kendimi etrafımı çevremle ile fotoğraf, video biriktirebileceğim bir alet arıyorum...
  18. R

PULSEFİRE HASTE 2 CORE ALINIR MI

açıkcası ikinci ele hiç bulaşmamayı tercih ederim. 1735759219 benimde başta aklımda o vardı aslında gerçekten çok güzel mouse
  19. R

1500 lira gibi çok az üstüne çıkabilir hocam
  20. R

hocam o da bütçemi aşıyor. Kablosuz olmak zorunda değil mouse işimi görsün yarı yolda bırakmasın kablolu da kullanırım fakat beyaz renk önemli şahsen var mı bu tarz önerebileceğiniz başka mouse
Geri