Arama sonuçları: *

1. Samsunlu55*

Yardım Assetto Corsa Ekran Kartını Sömürüyor!

Tamam teşekkür ederim.
  2. Samsunlu55*

Asus Dual Rtx 3060 oc 1664824515 Valla dediğim gibi benim tuhafıma gitti sıkıntı olur mu Acaba diye düşündüm. Pek bir bilgim yokda.
  3. Samsunlu55*

Yani tuhafıma gitti bu kadar yük binmesi optimizasyon ayarı yokmu
  4. Samsunlu55*

Assetto corsa oynamaya başladım online modlu sunucularda bir şey farkettim oyunu oynarken ekran kartını %100 olarak kullanmaya başlıyor sıcaklık birden 75 derecelere çıkıyor bunu düzeltmenin bir yolu yokmu?
  5. Samsunlu55*

Çözüldü✓ Sizce bu sistem nasıl?

Neyse teşekkür ederim beklemeye devam.
  6. Samsunlu55*

Taşıma derdim yok hangisi işime gelirse onu almak istiyorum fakat AMD olsun istemiyorum 3070ti ve 3080 çok pahalı ekran kartları sizce 3060 iş görmez mi F/P değil midir? 1662536460 Ben de hazır sistem düşünüyorum ama hoşuma giden yok neyse az daha bekleyeceğiz anlaşılan
  7. Samsunlu55*

Sizin öneriniz nedir?
  8. Samsunlu55*

Söylediğim gibi anlamıyorum ekran kartını da 3060 olarak düşünüyorum peki bu işler için masaüstü mü leptopmu almalıyım sizin önerebilceğiniz bilgisayar var mı fazla da uçmak istemiyorum bütçe 25-30k civarında eğer masaütü olursa monitör için 35k olabilir onun dışında bu fiyatlar bile beni acayip...
  9. Samsunlu55*

www.vatanbilgisayar.com/pc-toplama?share=6e116c15-70da-43f0-bc8d-18376c62a447 Bilgisayar toplama işlerinden anlamıyorum kafama göre böyle bir sistem topladım ama bir birleriyle zıt düşen bir parça var mıdır? Nelere dikkat edeceğimi falan bilmiyorum. Onun dışında sistem toplama sebebim hem oyun...
  10. Samsunlu55*

Usb bellekteki dosyalarım silinmiş.

Ben kurtaramam mı ücretsiz programlar var mı kurtara bilmem için. Benim için çok önemli.
  11. Samsunlu55*

GoSmart 64GB
  12. Samsunlu55*

İlk taktığımda görünüyordu şuan görünmüyor 18 GB yer açılmış
  13. Samsunlu55*

64 GB'lık Usb belleğime fotoğraf ve video atıyordum herhangi bir sıkıntı yoktu fakat geçenlerde tekrar attığım da Usb bellek dolduydu ve sökmüştüm bir kaç zaman sonra taktığımda atmış olduğum dosyalara baktım içleri boştu ve onlarla birilkte bir kaç resim ve fotoğraf daha kaybolmuş bu neden...
Geri