Arama sonuçları: *

1. mardin padişahı

BATMAN ARKHAM ORİGİNS ELEKTRİKLİ BATRANG

Arkadaşlar merhaba batman arkham origins onuyorum ama elektrikli batranga geçemiyorum eşittir simgesi çıkıyor nasıl seçicem takıldım kaldım yardım ederseniz çok sevinirim = bu işaret çıkıyor
  2. mardin padişahı

Msı gl 65 9sc ram önerisi

Merhaba arkadaşlar laptopumun rami 8 gb artık yetmiyor gtx 1650 4 gb falan var eğer rami çift kanal yaparsam 16 gb performans artarmı yani oyunlarda lag var onun için herhalde ram mhz i 2666 mhz ama hangi rami alacağımı bilmiyorum ve uygun fiyatlı olması benimiçin daha iyi olur
  3. mardin padişahı

Yks de gerçekten batırmak

enescpy instagram ekle ordan konuşalım
  4. mardin padişahı

Tabi elimden geldiğince
  5. mardin padişahı

Kanka fen için temel gerekmiyor aslında deneyerek yaptım çoğu şeyi ilk önce antremanlarla matematik ilk 2 kitabı bitir zaten artık çoğu şeyi kafadan çözücek hale geliyorsun sonra bıyıklıdan izliyprum matematiği öyle
  6. mardin padişahı

Dostum şuan 70 net tyt 25 net ayt yapiyorum iyiki kimseye kulak asmamışım oturup çalışmak herşeyin ilacı
  7. mardin padişahı

Oversize kıyafette nasıl bedenimi nasıl bulurum

Merhabalar ilk defa oversize bir eşofman alacağım ama bedenimi nasıl bulurum bilmiyorum normalde xxl giyiyorum ama çok bol kalsın istemiyorum aşırı fazla chatgpt flaan bi beden düşük alabilirsin diyor siz ne düşünüyorsunuz buda alacağım eşofmanın linki Boy:1.87 Kilo 100...
  8. mardin padişahı

Teşekkürler zaten zor değil önemli olan oturup çalışmak
  9. mardin padişahı

Dostum yapacağım ve buraya geri geleceğim
  10. mardin padişahı

Boş yapma kral istese herkes yapar derslerim zaten iyiydi 1 senede yaşadığım şeyler yüzünden ders çalışmadım olmazsa babamın mesleğini yaparım
  11. mardin padişahı

Teşekkürler gerçekten şunları duymak beni çok iyi hissettiriyor
  12. mardin padişahı

Hayır yapıcam dostum en kötü polislik veya MSÜ
  13. mardin padişahı

Düzeltilebilir yani
  14. mardin padişahı

Arkadaşlar ayt de sayfa 1 milyon sıralama yapmışım bu sene hiç çalışmamıştım 1 saat bile oturup çalışamadım saçma sapan şeyler yaptım ama bu sene çalışıp 250 bin yapsam bana yeter hemşirelik yazmak istiyorum biliyorum 1 milyon rezil bir sonuç ama çalışıp yapacağım bu sene yani yapmak zorundayım...
  15. mardin padişahı

Airtag uyarısı alıyorum androidden

Ben hala airtagde kaldım nerden geldi acaba bulamadımda
  16. mardin padişahı

Airtag uyarısı alıyorum androidden

Merhaba arkadaşlar Android telefonumdan airtag bildirimi alıyorum takip ediliyorsunuz diye ve gerçekten baya takip etmiş beni fotoğrafları aşağıya koyuyorum
  17. mardin padişahı

Laptopum internete bağlı ama internet yok diyor

Merhaba arkadaşlar msı laptopum var wifiye bağlanıyor lakin internet yok diyor ne yapsam çözemedim yardımcı olursanız sevinirim
  18. mardin padişahı

Honor x9b mi iPhone 11 mi

Merhabalar hayırlı bayramlarınız olsun bende 6 aydır kullandığım honor x9b var evdede ablamdan kalma 128 GB lık iPhone 11 var sizce ona geçmeli miyim kamera olarak biraz daha beni tatmin ediyor instaya atılan fotoğraflar olsun sadece ekranı 60 hz ondan korkuyorum
Geri