Arama sonuçları: *

1. C

Mavi Ekran Minidump dosyamı analiz yapar mısınız ?

Minidump dosyayı aldım sonra pc formatladım zaten
  2. C

@Vesemir Dayı
  3. C

Merhaba ekran kartı ile sorun yaşıyorum sizlerin fikirlerine bilgilerine ihtiyacım var emin olmak istiyorum minidump dosyamı sizlere atıyorum lütfen inceleyip bilgi verirmisiniz sorun ekran kartımı? https://drive.google.com/file/d/1_VA1lWoOvfDwHIFBrrUN5OVI5VzBgbyL/view?usp=sharing
  4. C

Pc aniden kitleniyor.

peki teşşekürler elimden çıkarıp satın alacağım teşekkür ederim <3
  5. C

Pc aniden kitleniyor.

Anladım teşekkür ederim yani bu kitlenme vs sorunları psudanmı kaynaklı ? format atmayı düşünüyorum? 1605020264 dostum çok anlamıyorum malesef .
  6. C

Pc aniden kitleniyor.

Peki, Bana uygun bütçeli ama performanslı kaliteli psu önerir misiniz?.. 1605020106 siz bana Zalman ZM550 alın. bunu önerdiniz buda 500tl di
  7. C

Pc aniden kitleniyor.

o kadar bütçem yok :(
  8. C

Pc aniden kitleniyor.

3 ay gibi bir miktar oldu satıp yeni psu alacağım :) https://www.incehesap.com/cooler-master-elite-v3-mpw-6001-acabn1-psu-fiyati-39960/?gclid=EAIaIQobChMIrbaW2Jz47AIVjtd3Ch2SYQsNEAQYASABEgJLbPD_BwE
  9. C

Pc aniden kitleniyor.

parça parça toplandı yeni toplandı 3 ay felan oldu 1605019753 mavi ekran almıyorum.
  10. C

Pc aniden kitleniyor.

Olay görüntüleyesinden baktım böyle bir şey vardı valorant oynuyorum aniden kitlendi gibi yani dondu pc kapandı no signal fakat kasa çalısıyordu hayla reset attım sonra oyuna devam ettim,daha öncedende oluyordu çok umursamadım önceden memory magnet hatası alıyorum ram değiştim düzelmişti mavi...
  11. C

Occt ile test ettim kapandı pc

Parça parça aldım
  12. C

Napcam
  13. C

OCCT testi başlattım (Power testi sadece) 15 dakikalık test başlattım ve 6.dakikada ekran gitti siyah ekran. Sistem özellikleri. R5 1600 AF. RX570 8 GB. 1x8 Kingston HyperX. 500W PSU. Oyun oynarken siyah ekran oluyordu, "no signal" fakat kasa çalışıyordu. Sistem sıfır yeni toplandı her şeyi...
  14. C

400TL Bütçe İçin Mekanik ve RGB Klavye Önerisi

OCCT testi başlattım (Power testi sadece) 15 dakikalık test başlattım ve 6.dakikada ekran gitti siyah ekran. Sistem özellikleri. R5 1600 AF. RX570 8 GB. 1x8 Kingston HyperX. 500W PSU. Oyun oynarken siyah ekran oluyordu, "no signal" fakat kasa çalışıyordu. Sistem sıfır yeni toplandı her şeyi...
  15. C

Ryzen sistem odaklı ram önerisi

Keşke yarına kadar indirim olsa kartta para yok üzdü
  16. C

Hocam sistemimi sorunsuz çalıştırırmı Geçen corsair vengance lpx 1x8 ile monitöre görüntü alamadım oyüzden?
  17. C

Sadece ryzen odaklı ram önerisi 1x8 B450m s2h R5 1600 af Rx570 8gb Amd ryzen vs odaklı ram almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum 1x8gb (Bazı kişilerde bazı ramler çalışmıyor bu parçalar ile oyüzden amd odaklı veya ryzen odaklı ram arıyorum) Önerilerinizi bekliyorum..
  18. C

Bu ram sorunsuz bir şekilde kullanabilirmiyim

Tamamdır hocam ben hyprex rami satın alıyım bakalım takalım deneyelim olmasada bakarız artık bios güncellemesi yapicam ++
  19. C

Hocam ben şuan tanıdık biyerden hi level 8gb 2400mhz ram aldım taktım ardından mavi ekran verdi memory maganet diyordu hata kodu! sonra geri götürdüm rami aynı ram ile değiştirdik ve gene mavi ekran verdi ara sıra veriyor burdan ne çıkardın hocam sen?
  20. C

Hmm onu nerden anlarız hocam peki?
Geri