Arama sonuçları: *

1. HENRYWİTCHER

4070 super fur mark test sonucu iyi mi? ?

meraba ekran kartımı recep baştaşın videosuna bakarak teste soktum furmarka 3 dk sizce değerler nasıl 3 dk boyunca videya aldım,anlayan kişiler yorumlarsa sevinirim,artı olarak kartı servise göndersem macun değişimi yaparlar mı malum ekran kartı temizli zor,mhz değerleri iyi midir? ?
  2. HENRYWİTCHER

7800x3d bu sistemin fiyatı ne olmalı 2. El sıfırı 90k civarı

ilgilenmiyorum,5000 serisi çıkinca çok da fark etceni zannetmiyorum tr şartların da 1736076858 bire bir aynısı değil sogutma ram vs o para etmez o 1736077202 90k ya çıkmaz zaten değmez de şuan ki akakçe fiyatları 90k ya yakın bişey çoğunlukla al satçı ve ölücüler teklif veriyor veya acıtasyon...
  3. HENRYWİTCHER

sıfırı 90 k bandında parçaların akakçeden fiyatını toplarsan 90 k civarı oldu görürsün,yorum yapmak içim yorum yapmayın 1736076075 kardeş yorum yapmak için yorum yapma belli ki sistemin kötü zevkler tartışılmaz konu başlığı üzerine yorum yapmanı tavsiye ederim boş yapma
  4. HENRYWİTCHER

kasayı ben 6.5 k ya aldım şuan stoklarda yok + sistem 9 aylık 60k altı teklif var hep
  5. HENRYWİTCHER

İŞLEMCİ: AMD RYZEN 7 7800X3D (amazon türkiyeden satın alındı faturası mevcut mart 2024 faturalı) ANAKART :ASUS TUF GAMİNG B650-PLUS WİFİ (AMAZON TR MART 2024 FATURA TARİHLİ EKRAN KARTI: ASUS NVİDIA RTX 4070 SUPER DUAL (N11 SİTESİNDEN SATIN ALMA,FATURASI MEVCUT MART 2024 TARİHLİ FATURALI)...
  6. HENRYWİTCHER

G735 KULAKLIK TEMİZLİĞİ

Meraba g735 kulaklık kullanıyorum kulaklık da bulunan R VE L yazan kısımlardaki kumaş da sarılıklar oluştu temizlenmiyor daha doğrusu denemedim ıslanırsa kulaklık bozulur o kısmı sökme şansımız varmı veya o kumaştan satılanı varmı yedek olarak veya garantiye göndersem o kısmı değiştirirlermi ?
  7. HENRYWİTCHER

Çözüldü✓ Anakartımda wifi desteği var ama

güncel şuan da armouy crate de inenler var bitince güncelleme kısmının fotosunun atıcam 1725055550 reis çok yardımcı oldun daha önce neden gülledim de gelmedi inan bilmiyorum armoury crate de güncelleme geldi zaman yapıyorum anlamadım ama şuan düzeldi sorun bende ve şansımdaymış iyi tarafından...
  8. HENRYWİTCHER

sadece aygıt denetleyicisi kaldımnış oda ünlem işareti var,bilinmeyen aygıtlar gözükmüyor şuan 1725054973 bende o yok şuan da armour crate bişeyler iniyor bekliyorum
  9. HENRYWİTCHER

indirdim uygulamayı anakartı seçip indiriyorum bazı şeyleri aygıt yöneticisinde hala,bilinmeyen aygıtlar var sanırım servise göndericem
  10. HENRYWİTCHER

Bekliyorum gelecek mi pek sanmıyorum driverları kendimi kurdu yoksa internet bağlantısı olinca kendimi indi birisi öyle dedi yukarıda
  11. HENRYWİTCHER

Hallettim şuan kurulum oldu hala wifi yok
  12. HENRYWİTCHER

Atamıyorum çünkü kurulum hatası veriyor şöyle yazıyor hatada; windows bilgisayarı yüklemenin sonraki aşamasında ön yüklenecek Şekilde hazırlayamadı windows’u yüklemek için yükleme işlemini yeniden yeniden başlatın yazıyor
  13. HENRYWİTCHER

Denedim olmuyor
  14. HENRYWİTCHER

acaba denetim mamasındAN programlarda neler yüklü oldunu atsam yanlış bişey olma ihtimali varmıdır yeni almadım 4 5 aydır kullanıyorum sorun etmedim wifi lazım olmadı için ama gerekti için şuan sorunun ne oldunu bilmem şart windows 10 yüklicem zaten 11 şuan erken 1725049368 Bluetooth var ama...
  15. HENRYWİTCHER

tamam denicem sagolun umarım düzelir servise göndermem gerekicek yoksa
  16. HENRYWİTCHER

eminmisiniz ben manuel indirdim hep
  17. HENRYWİTCHER

direk windows 10 kurucam acaba bu anakarta hangi driverları yüklemem lazım ihtiyacım olan acaba link atma şansınız varmı benmi yanlış indirdim veya indirmemem gerekenimi indirdim çözemedim
  18. HENRYWİTCHER

Hayır gelmiyor hata almıyorum herhangi bi şekilde format deniyorum şuan
Top Bottom