Arama sonuçları: *

1. I

Laptopta oyundayken ses ve ekran takılıp düzeliyor

erhaba neredeyse her oyun yaşadığım bir sıkıntı var. Ya oyun başladığı anda ya da oyunun ortasında rastgele bir anda ekran donuyor ve en son cıkan ses tekrarlanıp duruyor. 4 5 saniye sonra düzeliyor. ThrottleStop kullanıyorum başka bir şey açık değil. Ekran kartının driverları NVIDIA...
  2. I

65° sabit laptop iyi mi

Merhaba throttlestoptan işlemci sıcaklığını 65e sabitledim gpuda 65 lerde geziyor boyle kullanmaya devam etmek ömrünü daha az mı kısaltır. 65derecede istediğim fpsyi veriyor. Acer nitro 5 an515-58-50fk
  3. I

Monitörü laptopa nasıl bağlamalıyım?

Merhaba laptopum Acer AN515-58-50fk Aldığım monitör de TUF Gaming VG249Q3A. Hangi kablo ile laptopa bağlanmam gerekir iki ucuda HDMI olursa 144Hz mi alırım? Thunderbolt'la görüntü alabiliyor muyum alabilirsem 180Hz alir miyim? Ve son olarak HDMI to DisplayPort kablosu alsam 180Hz alabilir miyim?
  4. I

Slmgr.vbs yazmak zarar verir mi?

nasıl? tek yaptığım cmdye slmgr.vbs yazmak başka hiçbirşey yapmadım key falan yok sadece slmgr.vbs yazıp entera bastım.
  5. I

Slmgr.vbs yazmak zarar verir mi?

merhaba win11 key aldım mesajda cmdye şunları girin diyordu en başta slmgr.vbs/bişeyler yazıyor ben vazgeçtim zararlı olabilir diye ama en başta slmgr.vbs yazdım enterladım sonra bir kaç tane uyarı geldi. bi sıkıntı olabilir mi bilgisayarıma?
  6. I

Acer Nitro 5 AN515-58 ne kadar götürür?

Ben bunu 25kya amazonda aldım 4 5 ay önce 2 ram slotu vardı 8 ekleyip 8x2 yaptım bence gayet iyi bir laptop suanda
  7. I

Temu gümrük durumu hakkında

Tamamdır sağol, o zaman sıkıntı yaşamadan direkt gelicek kargom
  8. I

Anlamadım??
  9. I

Merhaba temudan 800tl alışveriş yaptım vergi ile beraber 1300 oldu, vergisiz 1050 tlyi geçmeyine gümrüğe takılmadan sıkıntısız geliyor değil mi? Zaten temuda 1050 tlden fazla kabul etmiyor.
  10. I

TEMU EASYSMX15 GAMEPAD 432TL BEYAZ

deadzone nasıldır acaba
  11. I

Laptopumun sıcaklıkları kaç olmalı

Aslında 45w ama masaüstünden laptopa yeni geçtim ve bu sıcaklar biraz garip hissettiriyo masaüstünden sonra, o yuzden fpsden kısıp sıcaklığı 60a yakın tutmaya çalışıyorum..
  12. I

Evet throttlestop ile yapıyorum ve öyle bir ayar olduğunu bilmiyordum tam istediğim bir ayarmış, kesinlikle kullanabiliyorsam kullanıcam.
  13. I

termal macun hiç değişmedim 3 aylık laptop
  14. I

en son 2 ay önce chivalry 2 de sınırlamadan 85 derecelere geliyordu
  15. I

merhaba acer laptopum var marvel rivals oynarken gpu 65 70 derece arası, cpu ise 20 watt a sabitleyince 67 70 arası oluyor. Bu sıcaklıklar ile her gün oynasam çabuk mu yavaşlar rtx 4050 i5 12500h
  16. I

Çözüldü✓ 8Bitdo Ultimate C PC uyumlu mu?

https://amzn.eu/d/93W0lJ7 bu kolu almayı düşünüyorum pc ile uyumlu mu anlayamdım. For switch diyor yani sadece nintendo switchle mi uyumlu? 1732561801 kutusunda switch yazıyomuş gördüm
  17. I

Monster cok ısınıyor ve ses çıkarıyor mu?

https://www.n11.com/urun/monster-abra-a5-v2136-i7-12700h-8-gb-500-gb-ssd-4-gb-rtx2050-156-free-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-52172881?magaza=monster&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel bu modeli almayı düşünüyorum sadece lol oynuyorum o yüzden işimi görür. Sormak istediğim...
  18. I

Hangi işlemci LOLde daha fazla fps verir?

hocam saolun işlemcisi baya iyimiş bunu listeme ekledim büyük ihtimalle bunu alırım
  19. I

hocam malesef arttıramam :(
  20. I

20k hocam işlemci önplanda ama sadece lol oynuyorum
Geri