Arama sonuçları: *

1. M

FPS DROP VE KASMA GAMELOOP

gameloop uzerinden pubg mobile oynuyorum ve sistemim i5 11400H / rtx3050 4gb / ram -- 16gb ozelliklerine sahip bir laptop . Son zamanlarda asiri derecede fps droplar ve kasmalar oluyor bende bu yuzden msi afterburner ve hwinfodan monitoring loglarini aldim rica etsem bilgili arkadaslar bu...
  2. M

Laptop Stres Testi nerden ve nasıl yapılmalı?

occt uzerinden nasil yapacagim? burada bayagi bi menu var
  3. M

Laptop Stres Testi nerden ve nasıl yapılmalı?

Acer Nitro 5 AN 515-57 I5 11400H rtx3050 4gb bir laptop kullaniyorum. Yaklaşık 7 aydır ki laptopu satın aldım . Stres testi yaparak temizlenme ve macuna gerek varmı diye bakmak istiyorum . Nereden stres testi yapmam gerek . hangi uygulamayi öneriyorsunuz? ( son zamanlarda oyunda veya yükyeyken...
  4. M

Quick Cpu ile darboğaz sorunu çöze bilirmiyim

I5 11400H rtx3050 4gb bir laptopum var işlemci bazlı oyunlarda darboğaz sorunu yaşıyorum quick cpu kullanarak işlemciyi daha verimli kullanmak istiyorum sizce döğru bir fikirmi eğer dpğruysa hangi ayarlari yapmam gerek bilgisi olan kişilerin yorumlarını bekliyorum teşekkür ederim ( IsInma sorunu...
  5. M

Çözünürlüğün üstüne çıka bilirmiyim?

zorunluluk degil sadece oyunda kullanmak icin yani bu mümkünmü onu sorucaktım denemeden önce
  6. M

Çözünürlüğün üstüne çıka bilirmiyim?

laptop ekranim 1920x1080 1920x1720 cozunurlugu yapa bilirmiyim? yaparsam ekranda her hangi bi sorun cikarmi ( CRU dan yapicam)
  7. M

Oyundayken işlemci 100% oluyor

Bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum bu sorunu nasıl çöze bilirim ? cs dede fps droplanmasi yasaniyor sicakliklar hizlar hepsi normal eskiden boyle degildi son zamanlarda boyle olmaya basladi virus falanda bulaşmış olamaz ( orjinal windows)
  8. M

1713466891 fps dalgalanmaya bakarmisiniz nedir bu abi bazi yerlerde 60 lara kadar dusuyor
  9. M

oyundayken msi afterburnerin kaydini nasil ala bilirim kendi icinden bir yolu varmi yoksa obsdan kayit alayimmi?
  10. M

gpu 1 kullanimi yok msi afterburnerda nasil ekleye bilirim ?
  11. M

msi afterburnerde hangi ozellikleri osd de goster demeliyim? 1713464224 cevabiniz icin tesekkur ederim evet bencede 100 olunca pc drop yemeye basliyor arka plandada hic bisey acik degil (dc bile) oyun grafigini experience de optimumu ayarla dedigimde herseyi ultraya cekiyor fps 80 ustu gormuyor
  12. M

15 20 dakika içinde geri dönüş yapacağım
  13. M

Pubg Steam oynarken eskiden 120 -160 arasi fps aliyordum simdi ise fps 70 80 lere kadar dusuyor islemci kontrol ettigimde ise 100% 95 % arasi oluyor gpu ise 5% falan sizce sebebi nedir ve nasil coze bilirim( turkce kotu biraz kusura bakmayin) 1713463422 Cpu = i511400H gpu=3050 4gb
  14. M

Yardım Gameloop Pubg Mobile çook kasıyor

hocam konu eski ama banada atma sansin varmi?
  15. M

Gameloop fps sorunu( fps droplaniyor adam gordugumde cokecek seviyyeye geliyor)

Pubg mobile gameloop da ciddi fps sorunlarim var oyun da aniden droplar oluyor adam fazla olan yerlere gidince fps 20 lere kadar dusuyor steam pubg 120-150 fps cok rahat oynatiyor ( i5 11400h rtx30504gb ) bu mobil oyunda stabil 60 fps bile alamiyorum cok fazla ayar denedim ama olmuyor oyunu 2k...
  16. M

Oyunda max fps alacagim ayarlari nasil bula bilirim?

Merhebalar oncelikle cs2 de grafik ayarlarini minimuma cektigimde fps 100 90 arasi oluyor( sistem i5 11400h rtx3050 4gb) oyunda grafikleri reset yaptigimda 140 130 oluyor max fps alacagim ayari nasil bula bilirim bir site falan varsa veya bu sistemden kullanan varsa bana kendi ayarlarini ata...
  17. M

Walmartdan online sifaris var mi?

bilgi icin tesekkur ederim ben Azerbaycanda yasiyorumda yani vergisi o kadarda fazla degil diye biliyorum ucuz dekstop gaming pc alinacak site oneriniz varmi( yurt disi kargolu) 1676536123 butce 1200 dolar gibi bi sey
  18. M

Walmartdan online sifaris var mi?

merhaba walmartdan online bilgisayar Alınır mı?? bi de nasil alinir gibi bir video varsa atarmisiniz rica etsem
  19. M

Sizce Hangisini almaliyim

cikiyosam msi cikarim ama bende bu var sence bu yeterli olmaz mi? https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gamebooster-gb-2461cf-23-6-1ms-full-hd-freesync-curved-oyuncu-u-fiyati,646489836.html 1660550000 var derken sepette yani
  20. M

Sizce Hangisini almaliyim

bu sistemin uzerin 144 hz lik uygun fiyatli bi monitorde tavsiye edermiğsiniz rica etsem
Geri