Arama sonuçları: *

1. M

Öneri Gamepower tinker v2 vs Monster gaming headset lite 7.1 hangisini almalıyım.

Yakın zamanda kulaklık alacağım bütcem max 450 tl eskiden gamepower JIN Rainbow 7.1 kullanıyordum memnundum ama paraya ihtiyacım olduğu için satmıştım sizce bu ikisinden hangisini almalıyım? Gamepower mı? Monster mı?
  2. M

Yerli Minecraft Launcher Yapılsa Hangi Özellikleri İsterdiniz?

Hızlı skin değişimi ve skin üretebilme
  3. M

Yardım Acil! 500 gb barracuda refurbished

Trendyoldan 500 gb seagate barracuda aldım 250 tl ye ürün büyük ihtimalle refurbished görünümü öyle diyor elime yeni ulaştı bilgisayarcıya götürüp test ettireceğim. Şimdi size üç sorum var 1.si bu ürün Crystaldisk info da 0 saat çalışmış gözükürse ne yapmalıyım iade etmeme gerek var mı? 2.si...
  4. M

300 liraya kulaklık önerisi

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-gamepower-jin-rainbow-7.1-surround-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-1040694246/detay buna bakabilirsin hocam
  5. M

500 tl civarı mikrofonlu kulaküstü kulaklık önerisi? JBL Quantum 100 iyi midir?

Gamepower JIN Rainbow 7.1 Surround Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı buna bakabilirsiniz https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-gamepower-jin-rainbow-7.1-surround-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-1040694246/detay
  6. M

Çözüldü✓ Topladığım pc için tavsiye

Zaman ayırdığınız için cevap yazan herkese teşekkür ederim
  7. M

Rx 5600/5600 xt ve o tarz kartlar için hangi işlemciyi almam lazım ileride
  8. M

Anakart 460 tl itopyadan aldım indirimdeyken (sıfır) İşlemci 1350 tl dolap uygulamasında (2.el) Corsair vengeance 3600 mhz 8 gb tanesi 660 tl (sıfır) Kasa cit seven rgb case tek fan 400 tl (sıfır) Power corsair cv 450 (450 tl ye aldım abimden 2.el) Kioxia exceria 500gb 850 tl akakçede...
  9. M

Arkadaşlar sizden bir fikir almak istiyorum öncelikşe topladığım sistem şu; Ryzen 3 2200g Corsair vengeance 3600 mhz 8+8 16 gb Cit seven rgb case Corsair cv 450 Msı B450M-A PRO MAX 4133MHz Kioxia exceria 500gb nvme m.2 (işlemci ve m2 daha alınmadı sizce bu sistem düşük-orta ayarlarda gta5...
Geri