Arama sonuçları: *

• Users: ebuw
  • Order by date
  1. ebuw

MEDİAMARKT YAPIKREDİ 2500TL GERİ ÖDEME(ALT LİMİTSİZ)

Kredi kartı başvurusu yapıp onaylanırsa kart gelmeden de sanal kart ile oluyormuş. Başvurusuz olmuyormuş. Kullanacaklara hayırlı olsun.
  2. ebuw

Hocam kayıt olup sanal kart ile alsam cashback oraya düşer mi? Demek istediğim kredi kartı başvurusu yaptığımda tek kabul eden garantı bankasıydı. Bunlar reddeder.
  3. ebuw

Hocam başvuru sonucunu beklemek veya başvurmak gerekiyor mu açar mısın nasıl yapılıyor
  4. ebuw

Başvuracaksın onaylanacak kart gelecek falan. Tam lazımdı bana kulaklık için ama yüksek ihtimalle onaylamazlar. Şirketi kapatalı aylar oldu.
  5. ebuw

Monster Pusat K3 Pro uyumlu Keycaps

Merhaba, nereden bulabilirim? Beyaz arıyorum.
  6. ebuw

Abime gelen haciz beni etkiler mi?

134k güncel borç. Babam kefildi sanırım ama babam bizimle yaşamıyor annemle ayrılar 4.5 yıldır. Benim ikametim babamın evinde ama.
  7. ebuw

Benim hocam ama kasa, monitör falan 2. El diğer parçalar sıfır klavye, mouse, ram, anakart falan
  8. ebuw

Teşekkür ederim.
  9. ebuw

Merhaba, bugün abim için EVKUR'dan haciz kâğıdı tebligatı geldi. Savcılık izni ile Polis ve çilingir zoruyla eve girilip eşyaların haczedileceği yazıyor. Evde abimin hiçbir şeyi yok. Bilgisayar falan bana ait ki zaten benim odamda. Odam bana ait ve kişisel eşyalarım var. Pc'yi 2. El dizdiğimden...
  10. ebuw

Öneri Dram'li uygun fiyatlı 1TB M2 SSD önerisi

Teşekkür ederim hocam. Ama soğutucusu yok denmiş bunun için. Benim anakartımda m2 soğutucu var mı? 1748523260 Arkadaşın yukarıda attığıyla aynı mı bu
  11. ebuw

Öneri Dram'li uygun fiyatlı 1TB M2 SSD önerisi

Başlıkta da belirttiğim gibi DRAM'li 1TB M2 SSD arıyorum. Max bütçem 3 bin. Sistemim aşağıda. Şu anda Crucial B550 falan 1TB SSD'sini kullanıyorum ve aldığım okuma yazma 500 falan. Ve bazen takılmalar oluyor masaüstünde dahil. 2 hafta kadar önce de sistemimi DDR4'e geçirdim. M2 SSD almak...
  12. ebuw

Yardım Sıfır İşlemcide Termal Macun İzi Var ?

Değiştirin.
  13. ebuw

Öneri MSI Mag Forge 320R Airflow kasa alınır mı?

Link bozuk
  14. ebuw

Satın aldığım G.SKİLL RAM'ler sahte mi?

Taksitle aldım maalesef başka fiyata alma şansım yok şu anda pc açamıyorum şart ram bana. Zaten 26 mayısta gelecek anca. Birkaç püf noktası biliyorum onlara bakacağım uymazsa iade edeceğim. Paketi, ramleri, sn'ler vb. İnşallah orjinal çıkar ya. Ülkede artık o kadar sahteliğe boğulduk ki orjinal...
  15. ebuw

Bu ramler 32gb mı???

2x16 yani çift modül 32GB 6000mhz DDR5 CL30
  16. ebuw

Satın aldığım G.SKİLL RAM'ler sahte mi?

Bende aynı siteden aynı ilandan 3200mhz 32GB CL16 olarak 2.268₺ fiyattan ETERNAL satıcısından aldım. Daha kargoya verilmedi. Bakalım bana gelecek ramler orjinal mi değil mi. Seninle aynı testleri yapacağım. Umarım orjinal çıkar. 1747877710 Benim kafamı da bu yorum kurcaladı. Ramler çok ince...
  17. ebuw

RGB LCD HAT modülü ve RGB 50P to 40P nereden bulabilirim?

Merhaba, kişisel asistan yapmak için WaveShare 5 inch DPI IPS ekran alacağım ama bunun çalışması için sadece RGB LCD HAT modülü ve RGB 50P to 40P adaptör lazımmış. İnternette düzgün satılan yer göremedim. Nereden temin edebilir miyim? 1745336140 Şunu buldum ama daha önce yurt dışından hiçbir şey...
  18. ebuw

Rütbe Sistemimiz Hakkında

Neye yarıyor ki bu rütbeler? İkon olsa daha iyi olurdu bence.
  19. ebuw

Eba hesabım çalındı ve +18 içerikler paylaşıldı

Eba sandım dedim şimdi eba'da sosyal alan mı var diye. Ebay ise boşver yabancılar için normal şeyler bunlar. Çokta kafana takma millet sokakta çırılçıplak koşuyor. Hiç kullanmadım ama her sitede olduğu gibi şifre sıfırlama sayfası veya modal'ı yok mu? Giriş yapma kısmında mutlaka şifre...
Geri