Arama sonuçları: *

1. Velstadt

Samsung Odyssey G3 180hz bu fiyata alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0D3VFWZ5X?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0 Bu ürünün siparişini verdim ve bu fiyata tek sorunun VA panel olduğunu düşündüm. Normalde 1600x900'e 60 Hz bir monitör kullanıyordum ve ilk defa monitör alıyorum. FPS oyun oynamıyorum, AutoCAD çizerken gözü...
  2. Velstadt

NetSpeed geçilir mi ?

sorun sadece LOL de yaşanıyorsa Netspeed 1-0 diğer operatörler :d
  3. Velstadt

NetSpeed geçilir mi ?

türknetten comnete geçtim ve 1 hafta içerisinde battılar :D 500 lira verip türknet geçmek istemiyorum. netspeed iyi midir? güvenilirmidir ? yada önerebileceğiniz başka markalar varmıdır
  4. Velstadt

Samsung j7 prime güncel ROM önerisi.

Konudan da anlaşılacağı üzere önerebileceğiniz ROM yada Site varsa önerebilir misiniz? ?
  5. Velstadt

saçma bir şekilde fps drop yiyorum yardım !

hocam bios update yaptım. Hafif düzeldi ama hala takılmalar var. HDD sağlıklarını kontrol ettim onlarda yerinde gösteriyor ama arada HDD leri tak çıkar yaptığımda vurup duruyor, anlamadım nasıl sağlıklı olduklarımı :/ sekiro en düşüğe çektim ve 100 fps yakın fps aldım ama hala takılıyor...
  6. Velstadt

şu anda hdd sağlık kontrolünden geçiriyorum. Bad sector hatalarını düzelttiğimde BİOS update çakacağım. sorun devam eder yada düzelirse buraya yazarım
  7. Velstadt

Sistemi yükseltmeye hangi parçadan başlamalıyım.

eğer yüksek seviye bir ekran kartı alacaksanız 700w içinizi rahatlatır ama elinizdeki 3060 8gb yi 12 gb yada 3070 e yükseltecekseniz 650w yeterli olur
  8. Velstadt

EA Play Oyun Açılmıyor?

hocam o da başka bir videonun konusu :D
  9. Velstadt

700 TL kablosuz mouse önerisi

görmemişim usta kusura bakma https://www.teknosa.com/rampage-smxr89-xpike-usb24-ghz-sarj-edilebilir-siyah-gaming-oyuncu-mouse-p-788400178?shopId=2150&utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.7.8
  10. Velstadt

bilgisayarımda oyun oynarken bir anda drop yiyorum. karakter normal durunca 60 fps+ ama hareket ettimmi 15 fps ye düşüyor. pc özellikler: ryzen 3 3100 rx460 2gb gskill ripjaws 2x8 16gb 3000mhz cl16 ram msı b450m a pro max 350+500gb hdd (oyun oynarken performansa baktığımda hdd %15 20...
  11. Velstadt

700 TL kablosuz mouse önerisi

https://www.itopya.com/razer-deathadder-eseential-white-edition_u20038
  12. Velstadt

EA Play Oyun Açılmıyor?

origin yükleyip oradan teknik destekle konuşmayı deneyin. Ben steamden aldığım battlefield Bad Company çalışmadığında yazmıştım, aynısını oyun hediye etmişlerdi bana, belki sana da yaparlar
  13. Velstadt

Sistemi yükseltmeye hangi parçadan başlamalıyım.

Hocam sadece ekran kartını yükseltseniz başka bir şey yükseltmeye gerek duymayacağınızı düşünüyorum.
  14. Velstadt

klavyeyi hot swap yapmak ?

Elimde philips momentum SPK 8605 klavye var ve bu klavyenin switchleri lehimli. Lehimleri eritirsem klavye hot swap olur mu ? yada lehim olmadan da çalışırmı ?
  15. Velstadt

Eski ve işe yaramaz tabletlerimi nasıl işe yarar hale getirebilirim?

Elimde bir tane Acer Aspire tablet (modelini bilmiyorum) ve Samsung Tab3 Lite (SM-T110) var ve hiçbir işe yaramıyorlar. Bunları nasıl değerlendirebilirim? iki tabletinde 8gb depolama ve 800mb yakın ramleri var, android 4.0 sürümünde ikiside Sunucu yapmak, parçalarından anahtarlık, mini monitör...
  16. Velstadt

Öneri 2022 yılında ryzen 3 3100 hala iş görürmü

teşekkürler ağalar
  17. Velstadt

peki... saçma olmazsa rtx 2060 a yükseltsem olurmu ? darboğaz mesele değil işlemciye sıvı soğutma takcam zaten overclock yaparsam sorun yaratmaz gibime geliyor
  18. Velstadt

(foruma kayıt olalı 5 dakika oldu ve direkt bu konuyu açtım. eğer yazım ve imla ile ilgili katı kuralları varsa beni bilgilendirirseniz veya uyarırsanız sevinirim. ) sistemimi açıklayayım. Anakart: msi b450m A pro max Ram: gskill RipJaws: 8x2 3200mhz ram İşlemci: Amd Ryzen 3 3100 4core...
Geri