Arama sonuçları: *

1. S

Windows 11 Otomatik Onarma

Haklısın hiç bakmadım tarihe
  2. S

Windows 11 Otomatik Onarma

Windows 11 sanırım hala son kullanıcı için ham en iyisi bir süre daha Windows 10'da kalmak.
  3. S

Windows Update Güncelleştirmeleri Denetlemiyor.

Evet öyle yaptım şu an kuruluyor.
  4. S

alabileceğim en ucuz f/p gamepad

Temizini bulursan ikinci el PS3 kolu alabilirsin.
  5. S

monitörü ekrana bagladım siyahları çok karanlık gösteriyor

Bu görüntüden yorum yapamam dediğim gibi monitörün tuşlarını kullanarak kontrast ayarlarını sana en uygun şekilde ayarla oyunların bazılarında gama doğrulama seçeneği de oluyor onu da kullanabilirsin. VGA kablosuyla kullandığında görüntü kaliten de düşecektir. Sonuç olarak deneme yanılmayla...
  6. S

monitörü ekrana bagladım siyahları çok karanlık gösteriyor

Monitörün kontrast ayarlarını değiştirmeyi dene.
  7. S

SSD Takınca Win Lisans Gider Mi?

Gitmez lisansını anakarta gömüyor Windows.
  8. S

Windows Update Güncelleştirmeleri Denetlemiyor.

Güncellemeleri denetle butonuna tıkladığımda güncellemeler denetleniyor yazıyor kısa bir süre sonra ikinci ekran görüntüsündeki haline geri dönüyor. Windows 10 pro 20H2 kurulu.
  9. S

Laptop mu almalıyım Masaüstü mü Yardım

Ev tutmayı falan düşünüyorsan ya da yaşadığın şehirde okuyorsan masaüstü mantıklı ama diğer türlü laptop almak zorundasın.
  10. S

Çözüldü✓ 4GB RAM Takılı Laptopa 8GB RAM Takmak Mantıklı Mı?

Tatil harici çok nadir oynuyorum ki yakında tatilim bitecek. Günlük kullanımda fark etmez diyorsanız hiç gerek yok. Seneye de belki pcyi yenilerim zaten. Cevaplarınız için teşekkür ederim, iyi forumlar.
  11. S

Arkaplanda qBittorrent ve Steam indirme yapıyor Vivaldi'de 7 sekme açık takılma yok şu an.
  12. S

Dual channel kullanma şansım yok anakartın tek slotu var.
  13. S

Bilgisayarım Dell Inspiron 15 3543, 4GB RAM takılı ve tek slotu var. Ya klavye mouse alacağım ya da ramini yükselteceğim. Uyumlu 8GB RAMler 400-500 TL arasında. Sizce performanstaki değişim vereceğim paraya değer mi yoksa klavye mouse almak daha mı mantıklı? Diğer donanım: -Intel i5-5200U...
Geri