Arama sonuçları: *

1. timuçinşen

Öneri Laptop için kontrolcü Önerisi

Arkadaşlar şimdi öncelikle laptopu mu söyliyeyim laptop olarak. Asus rog strix g 16 var ama 2 tane kontrolcü arasında kaldım sizce kestra para verip Asus rog raikiri pro mu yada Microsoft Xbox Wireless Controller 9.Nesil mi alsam arada kaldım hani diğeri bilgisayrın yazımıylada uyumlu ama...
  2. timuçinşen

Samsung 980 PRO ve 990 EVO NVMe M.2, 1 TB SSD // PEŞİN FİYATA 12 TAKSİT / 3.709TL /3.399TL

Selamın aleyküm asus rog strix g16 modeline bu m2ssd ile yükseltme yapsam sorun olurmu acaba uyumluluk konusunda
  3. timuçinşen

Motorlardaki Bu Çubuk Ne İşe Yarıyor?

tank slapper engeller ve gidona ek eşyalar takman için boşluk verir
  4. timuçinşen

Spor konusunda idaaya girdim, öneri? (Tavsiyeniz işe yararsa hepinize paparadan 5 tl atiyorum beyler sağolun şimdiden kazanırsam söyleyeceğim)

ucuz bi iddaya girmemişssin ondan dedim tek seferlikten sorun çıkmaz (herhalde).d
  5. timuçinşen

Yardım İ9-13980HX İşlemcim 95 dereceyi görüyor

Ozaman bi grantiye gondermeni tavsiye ederim eğer senden kaynaklı bi sorun yok ise ki öyle gözükuyo para iadeside isteyebilirsin veya garantide tamir de yaptırabilirsin
  6. timuçinşen

Yardım Msı g274qpf-qd ışık sızması

Bencede monitor degisimi iste ustam cunku baya kotu bi durumda sızma var ekranda baska turlu olmaz ips urün ise ips urun monitorlerde genellikle ouyo bu tarz ama seninkinde biraz normal ustu o yuzden hic beklemeden degisim istemelisin
  7. timuçinşen

Yardım İ9-13980HX İşlemcim 95 dereceyi görüyor

Herhangi bir kacak oyun yuklemeye calistınmı belki virus girmiste olabilir
  8. timuçinşen

Topladığım Sistem Nasıl Fiyatlarıyla Beraber

güzel sistem valla iyi günlerde kullan kral çoğu fps oyununda 300fps i zorlar gibi duruyo 1080p de
  9. timuçinşen

Asus zepyhrus G16 GU603ZU-N3015 Intel Core i7 12700H 16GB 512GB SSD alınır mı??

Arkadaşlar ben grafik tasarım öğrencisiyim bu yıl ingilizce ön lisansım var eski bilgisayarımı sattımda geldim bana yetmiyodu performans olarak ve eski bir laptodu kendime hem geleceğe yönelik de bi yatırım olsun diye hem iş hem oyun için bi laptop arıyodum uzun araştırmalarım sonucunda bunda...
  10. timuçinşen

Öneri 12k Kamerası iyi Android Telefon

Samsung A 54 Xaomi redmi note 12 pro
Geri