Arkadaşlar arctic liquid freezer III 360mm aldım kasaya zar zor taktım tercih size kalmış, sıfıra sıfır girdi üst tarafa konuyu kapatıyorum herkese teşekkürler
Destek veren herkese teşekkürler inventus.com dan arctic liquid freezer III 360mm argb model aldım firma sağolsun sığacağını söyledi gelince kurulumu yapar atarım alacak arkadaşlara fikir olur.
hocam kalınlık 67mm benim kasada o kadar boşluk yok hesapladım 60mm boşluk var mosfetlerin üzerine çıkıyor yinede inventus firmasına sordum yanıt bekliyorum. yanıtlarınız için teşekkürler cuma günü incehesap indirimlerine de bakıp alıcam
Arkadaşlar bu kasa ve anakartı 7698 tl ye incehesaptan aldım sizce iyi midir
https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-b760m-btf-wifi-d5-anakart-asus-a21-plus-argb-matx-mid-tower-kasa-bundle-fiyati-53847/
hocam şuana kadar telefondan memnun musun herhangi bir kronik sorunu var mı araştırdın mı, almayı düşünüyorum x3 pro modelinde işlemcide lehim çatlağı oluyor (x3pro bugün 2.kez öldü) bu tarz sorunu var mıdır sence?
Arkadaşlar bilgisayarın power tuşuna basıyorum fanlar 1sn kadar dönüyo power tuşu da aynı şekilde yanıp sönüyo. Bios pili çıkartıp taktım aynı, cmos yaptım aynı, power tuşuna düzkontak denedim yine aynı, düzelmiyor ne yapmak lazım? Yardım
Telefonum yurt dışı imei atılmış bl kilidi açık twrp yüklü, şuanki rom global 13.0.3, nasıl yükseltebilirim. Herhangi bir sorun olur mu? Ne tür rom gerekli recovery, fastb, ota rehber varsa yönlendirebilirsiniz, teşekkürler.