Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ Sistemim 2k için yeterli mi ?

her ikinize de teşekkür ediyorum düşünceleriniz ve yardımlarınız için
  2. S

sen bana bu monitörü aldıracaksın anlaşıldı ahahdqhduqogwd aklımda tek bir soru işareti var o zaman. 2K monitörü fhd yaptığında görüntünün çok kötüleştiğini çamurlaştığını söyleyen çok fazla kişi var sence gerçekten görüntüde kötüleşme oluyor mu o zaman 1766360675 bir de bu monitör hakkında bir...
  3. S

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-vx2757-2k-pro-27-1-ms-2k-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1260458401.html almak istediğim model de bu 2k alırsam
  4. S

rtx 3060 12 gb - r5 5500 sistemim var 1080pde problem yaşamıyorum. Genel olarak fps ve rekabetçi oyunlar oynuyorum. Mevcut acer nitro monitörüm 5 senenin sonunda cortladı. Almışken 2k 27inch alayım diyorum ama sistem elvermiyor gibi duruyor benchmark videolarında ve uzun bir süre de upgrade...
  5. S

MSI MAG 272F 27 vs LG UltraGear 27GS65F-B

teşekkürler inceleyeceğim
  6. S

Anlıyorum sanırım 2k almayı düşüneceğim. Peki sizin bu fiyat bandına yakın alınabilecek bir 2k monitör öneriniz var mıdır güncel olarak
  7. S

kesinlikle haklısın hocam söylediklerinde 1766277997 haklısın söylediklerinde kankam da gerçekten çekiniyorum, yakın arkadaşımın gamebooster monitörü cort oldu 1 senenin sonunda yakın zamanda mesela. Kağıt üstünde fiyat-performans çok iyi gözükebiliyor ama iş uzun zamanlı kullanımda genel...
  8. S

Marka takıntısı var diyemem ama gamebooster gibi markalardan ürün satın almak istemiyorum açıkçası hocam. Ben de 2k almak isterim lakin ne mevcut setup 2k sorunsuz yüksek fps oyun oynatabilecek bi senaryoda ne de bir upgrade yapabilirim gibi duruyor. 1766277277 ara sıra dizi-film ve genellikle...
  9. S

27 inch 1080p ips bir monitör almak istiyorum bütçe maksimum 6k genel olarak bu iki monitör arasında kaldım bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka modeller varsa paylaşırsanız benimle çok sevinirim LG tarafında pivot özelliğinin olması beni tav etti biraz aslında. 200hz üstünü geçmesinin çok...
  10. S

B450M s2h rgb kablosu bağlama problemi

4 pinlik bağlantısını sys_fan kısmına yapmam gerekiyor değil mi
  11. S

Hocam yardımlarınız için de çok teşekkürler vaktinizi aldım
  12. S

Hocam attığınız ürün benim işime yarar mı acaba ?
  13. S

Anakartı değiştirmek dışında başka yapabileceğim bir şey var mıdır peki? Kasamda bir kontrolcü mevcut ama orada da fan kablolarına uygun bir giriş yok. Satın alabileceğin bir dönüştürücü var mıdır? Yoksa son çare olarak anakartımı değiştireceğim fiyat olarakuygun argb girişi olan bir anakart...
  14. S

Hocam peki ben argb kablolarını sys fan yuvasına takmaya çalışmıştım ve pompadaki argbden biraz yeşil ışık geldi ardından çıkardım. Benim bu rgblere zarar vermiş olma ihtimalim var mıdır ?
  15. S

Fanlar ve pompa sorunsuz çalışıyor ama rgb ışıklandırması bağlayamadığım için çalışmıyor bir süredir ve çözemiyorum sorunu 1662851638 başka bir forumda bu ürünü kullanırsam sorunun çözüleceğini söylemişti birisi o nedenle satın aldım
  16. S

B450m s2h anakartım Sıvı soğutma da phanteks 240 mph galcier one
  17. S

Yeni aldığım sıvı soğutmanın RGB bağlantısını birkaç haftadır yapamıyorum. Anakartım 4 pin, RGB kablolar 3 pin olduğundan bir çoklayıcı satın aldım 4 pinlik, o kablo da SYS fan yuvasına oturmuyor, sığmıyor. Yanlış yaptığım bir yer mi var acaba? Kafayı yemek üzereyim. İlk fotoğraf sıvı...
Geri