Arama sonuçları: *

1. xxxZAURxxx

Kamerada farklı çıkmanın sebebi göz aşinalığı mı?

Bi resimlerinizi alalım beyler. Ben fotodan değil kendi sesimden nefret eder oldum. Whatsap ses atıyom sesim baya baya komik çıkıyor nedense
  2. xxxZAURxxx

Sevmediğim kişi ile mesafeyi nasıl ayarlarım?

Oturduğu sandalyeyi altından al yere çakılsın. Tip tip şeyler yap senden uzaklmaya çalışır :D
  3. xxxZAURxxx

Neden Hot Wheels Almamalısın?

HeLaL Wheels diye sınırlı üretimli araba modelleri şirketi açmal lazım. İyide satılıyor ha
  4. xxxZAURxxx

Obez oldum ve nasıl kilo verebilirim?

Et ete değmeli aga. Göbek iyidir bir yerlere yaslanabilmek için. :D Zaten keyfide onda.
  5. xxxZAURxxx

Yeteri Kadar Çarpılmadık Mı?

Yarın sabah ilk işim Patronumu otelyeye girdiği anda dövücem.
  6. xxxZAURxxx

Avukat, ev sahibi veya kiracı olanlar akıl verebilir mi

Ev sahibi geldiği zaman çağır yatak odanda kablolar yanarak kül olduğunu söyle. Odanın kapısına yaklaştığı gibi tekmeyi bas yatağa doğru yuvarlansın. Elini-ayağını yatağa bağla fetiş kamçılarıyla saldır. Belki acı çekmek hazzı vardır. Bu olaydan sonra evin belgelerini direk senin...
  7. xxxZAURxxx

Toyota Corolla 2024 alınır mı

Aga hayırlı olsun, Toyota diğer araçlara göre her ne kadar boş kasa gibi görünsede günlük kullanımda baya baya yetiyor. Bunun üzeri zaten Mercedes Bmw gibi luks araçlar, yedek parçaları ateş pahası, tüketim de hayvani. Çin arabaları piyasaya yeni daldı, bakalım sonu hayırlısı olur. Bizde...
  8. xxxZAURxxx

Yemeyi Sevdiğiniz Garip yiyecekler

Kendiniz kaşındınız
  9. xxxZAURxxx

Toyota Corolla 2024 alınır mı

Al Corollayı bak keyfine. Toyotada CVT zaten ölümsüz şanzıman derler. Motoru atmosferik genellikle. Yağına suyuna bak benzinini 95 koy bak keyfine. Motoru bağırıyor diyenlere kulak verme. CVT zaten motor devirini stabil tutup hızını yavaş yavaş yükseltiyor yakıt verimliliği için...
  10. xxxZAURxxx

Yemeyi Sevdiğiniz Garip yiyecekler

Şuana kadar pek yemek karıştırıp yemedim sırasıyla yediğim için garip yemek nasıl olur bilemiyorum. 1766336144 Youtube da kürekle timsahları vurup korkutan adam sen misin?
  11. xxxZAURxxx

Gelecek kaygısı garanti olanmı yoksa hayallerim için geleceğimle kumar oynamakmı

Vay be bizim adam paçayı sıyırdı :D
  12. xxxZAURxxx

Gemini yanıt vermiyor

Belki tuvalete gitmiştir? 1766257194 Hiç mi anlayışınız yok? Ayıp ayıp rahaat bırakın milleti
  13. xxxZAURxxx

Gelecek kaygısı garanti olanmı yoksa hayallerim için geleceğimle kumar oynamakmı

İleriki yılda başvur 1766256983 Hepten mi kapatıldı?
  14. xxxZAURxxx

İş arkadaşım vardı öylesine Green card başvurusu yaptı. Adam geldi dedi şaka gibi hiç olmayan bişey oldu bana green card çıktı. Akrabalardan borç felan aldılar hesapta görünmesi için sonra geri ödediler aldıklarını.
  15. xxxZAURxxx

Eğerki bir şeyleri kafana koymuşsan istediğine mutlaka ulaşırsın. Yolundan dönme. İleride yapılacaklar Görevi gibi düşün. Amerikaya gidecem, bunu yapıcam onu yapıcam. Umudunu kaybetme
  16. xxxZAURxxx

Haberleri İzliyor Musunuz

Sitelerden manşet okuyorum. İstemsizde olsa Ölüm haberleri okuyorum. Karısını ihanet ederken yakaladı öldürdü felan, İçimden ses - bir gereksiz adam mezara, diğeride hapise gitti felan diyom :D Böyle garip bir huyum var. Bırakamıyorumda, aman zaten nüfus aldı başını gitti o kadarda olsun...
  17. xxxZAURxxx

Sevdiğim kızın babası öğrendi

Özür dilerim siliyorum
  18. xxxZAURxxx

Sevdiğim kızın babası öğrendi

Angel derken sadece kız ismi olarak algıladım. Erkekte mi var yani?
  19. xxxZAURxxx

Oyunda oyundan atıyor neden olabilir

Dosyalarda çakışma var. Hdd tune programı indir. Error Scan bölümüne gel. Testi başlat. Ssd yada Hdd den bad sector çıkarsa kırmızı noktacık görürsün. Hocayı çağırıp belleğin selasını okutabilirsin. 1766249004 Visual C runtime dilini okuyamıyor. En altta yazıyor zaten VCRuntime140.dll error
  20. xxxZAURxxx

Avrupa Rusya'ya Saldıracak Mı?

Asıl merak ettiğim. Rusya ile Amerika birbirine karşıysa ve direkt savaşa bilirse neden savaşmıyorlar? Avrupa taraftan değil Japonya taraftan Denizden komşular bir birileriyle :D Yoksa komşu değiller mi? Dünya düz mü? Birde Çinden uçan uçağın neden okyanustan geçmeyip dünyanı dolanıp...
Geri