Arama sonuçları: *

1. xxxZAURxxx

Feministler Cahil Cüheyla Topluluğu

Vay komfora bak sen :D sjsjhdhdjs Erkekler için cinsel bölgeye yapmazlar ama herşeyin en iyisi kadınlar için olur. Adaletin bu mu dünya? İyileri öldüren dünya
  2. xxxZAURxxx

Feministler Cahil Cüheyla Topluluğu

Şimdi memeleri de demirdendir onun :D
  3. xxxZAURxxx

Yeni pc belirli bir zaman olmadan aralıklarla restart atıyor

Bios ayarlarıyla oynadıysan fabrika ayarlarına sıfırla. Çoğu zaman Ram OC yapınca sapıtıyor expo felan sen anlarsın.
  4. xxxZAURxxx

Tavuk döner 8saat normal dolabımda beklese bozulur mu

Dönerde domates varsa en hızlı o bozulur. Domates bozulunca tadı kötüleşir.
  5. xxxZAURxxx

Bu Hayattan Hiçbirşey Anlamadım...

Aşkım cüzdanımda duruyor benim. Benjamin amca seni seviyorum 🤣
  6. xxxZAURxxx

Simpsonlar'ın Türkçe dublajı var mı?

Ben altyazılı izliyorum. Tam Türkçe bulamadım. 4 sezona kadar dublaj yapmışlar sanırım. 7 sezondayım komik göndermeler var. 90 yıllarında adamlar VR gözlükle oyun oynayanların geyiğini yapmışlar. Kafalar zehir mi yoksa biz mi geri kaldık bilemiyorum.
  7. xxxZAURxxx

Sevgililer Gününe Sap Giren Agalarim El Kaldırsin 🚬

Arkadaşlar sakin olun Siz erkek-erkeğe sevgili olmalısınız bu bayramı kutlamak için. Kız sevgilisi olanlar 5-0 geriden geliyor. Gidin gözünüze kestirdiğimiz erkek arkadaşın dudağına yapışın bayram daha makul olur yani. Sevapı var.
  8. xxxZAURxxx

Ilk arabamı aldım şimdi neler lazım?

Obd cihazıda alabilirsin yedek tut. Arabanın en ufak hatası olunca telefona program indirip o cihaza bağlanıyorsun hata kodlarını okuyorsun. 1771099679 Yine kiralık zannimce :D Bence dersini aldı, kiraya götürdüğü arabalara iyi bakım yapacağına söz vermiş.
  9. xxxZAURxxx

Ilk arabamı aldım şimdi neler lazım?

Hayırlı olsun. Tekerlek alacağını söyledin ama sadece tekerlekle bitmiyor. Hidrolik araba kaldırıcı ve Tekerlek anahtarı gerekli olacaktır. Bitane de cam silecek suyu alırsın 5 litrelik. En sık gerekli olan şey bence. :D Gerisi keyfine kalmış.
  10. xxxZAURxxx

Call of duty Oynarken psu patladı

Call of Duty de el bombasına denk gelmişsin. Sistem aşırı gerçekçi hissettirmesi için öyle sesler çıkarıp yanık kokusu vermiş.
  11. xxxZAURxxx

Bu forumda insanların boş dertleri çok

Forum çorba olmuş laa :D ssjjsdhhdjs Aga sizin işiniz gücünüz yok mu? Para felan kazanmaya çalışın başkasıyla neden uğraşıyorsunuz hayatınıza odaklanın. Foruma sadece bir atıştırmalık gibi girilir 3 -4 mesaj atılır :D
  12. xxxZAURxxx

Forum oyunu. O mu? Bu mu?

Sıkı külot oyyşşşşş Emniyet kemeri gibi sıkı sıkı tutmalı. :D Genç nesiliz bize büyük külot komik gözükür. Mercimek şorbası mı? Fasulye mi?
  13. xxxZAURxxx

Pes 13 Toyota mı Honda mı?
  14. xxxZAURxxx

Para tabi. Para güçtür herkes aşık olur parası olana. Arsada modern ev mi? Binada yüksek katda modern ev mi?
  15. xxxZAURxxx

En sevdiğiniz kötü karakteri atın

Far cry 3 havası bir başka be :D
  16. xxxZAURxxx

En sevdiğiniz kötü karakteri atın

Çok tip karakter :D
  17. xxxZAURxxx

Adata Rezilliği, Bütün Verilerim Gitti - Adata UV150 USB'ler ile Yaşadığım Sorun

Ben de Hepsiburadadan telefon için Micro sd Kart almıştım Adata sanırım 64 gb boyutundaydı. 1 hafta kullandım. Sabah uyandım resimler felan her şey ok. Dolaşıyorum mobilde. Döndüm Yine galeriye girdim resim-mesim yok. Bu ne iştir derken baktım kart okunmuyor tamamen ölü. Yaşam...
  18. xxxZAURxxx

İroni konusudur... Korkunç bir plan !

En iyisi cinsel bi oyuncak alın. O kadar geçmişken bunada dayanabilirsin diye kutu içine not bırakabilirsin.🤣
  19. xxxZAURxxx

Espada cep bıçağı kesim testi

Aga sen dışarıda belinde kürek le geziyorsun sanırım. Böyle kesmek doğramak pıçaklamak hayırdır gardeş? Hayırdır Gardeş? Yoksa her mahallede karanlıktan ıslık çalan elemanlardan mısın? :D
  20. xxxZAURxxx

Gta 6 için hangi PlayStation alınmalı?

Rokstar games'i protesto etmek için keşke kimse almasa Gta 6 yı. O zaman görürler asıl önemli olan Oyun değil Oyuncudur. Ha bundan sonra gelse ne? gelmese ne? Adamlar kendini çekmiş dağ başına sanki dünyada başka oyun yapımcıları yokmuş ta herkes yalvarıyor
Geri