Arama sonuçları: *

1. xxxZAURxxx

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık Mıdır?

Dış güçlerin ekonomisini çökertmek için korsan kullanıyorum. 😂
  2. xxxZAURxxx

Intel H81 Anakartttt

Ben 4790 kullanıyorum. K modeli az farkla öne çıkar fiyat farkı yoksa 4790k en son seçim.
  3. xxxZAURxxx

Modlanmış Iso Tavsiyenize İhtiyacım Var

Dil ingilizce ama zannimce pro sürüme istediğin dilleri yükleyebiliyorsun sonradan.
  4. xxxZAURxxx

Modlanmış Iso Tavsiyenize İhtiyacım Var

Şuanlık 25H2 sürümlerin içinde boşta en az RAM kullanan modlanmış iso budur. 1.6 gb ram kullanıyor. Genel olarak ne kadar İSO karşıma çıktı 1.8gb ram kullanımından başlıyor. https://windows64.net/686-windows-11-pro-25h2-ghost-spectre-en-original-rusifikator-v262008037.html
  5. xxxZAURxxx

Chromedekı +18 Site ve Icerıklerın Hepsını Nasıl Engelleyebılırım?

18+ reklamlar yüzünden göremedim ki konuyu. Senin yazıyı zar zor gördüm 🤣
  6. xxxZAURxxx

Aşık Olmak Haram mı Bize

Gagalar partdadır 🤣
  7. xxxZAURxxx

Aşık Olmak Haram mı Bize

Bunlara düşmeyen kız, kız değildir.
  8. xxxZAURxxx

Aşık Olmak Haram mı Bize

Kızlar aksiyon arıyor küfürle konuş arada bi tokat patlat bak köpeğin olur.
  9. xxxZAURxxx

Aman Neyimiz Var? Beni İzleseler Ne Olacak? Diyenler Gelsin.

Aslında arkaplanda çok karışık işler dönüyor. Çok kafanızı ütülemeden iyi seyirler dilerim.
  10. xxxZAURxxx

Hayalinizdeki Dream Setup'ı Yazar Mısınız (Bir Tık Gerçekçi Olsun ama)

5090 laptopuna değişirsin ama değil mi? :D
  11. xxxZAURxxx

Hayalinizdeki Dream Setup'ı Yazar Mısınız (Bir Tık Gerçekçi Olsun ama)

Piyasada bulunan en güclü Laptopu alırdım. Nereye gidersen götür ultragaming laptopu. Son zamanlar masaüstü pc nin çokta işlevsel olduğunu düşünmüyorum. Eyvallah Aynı fiyattakı laptoptan 3 kat performanslı olabilir ama taşınabilirlik konusu çok ağır basıyor.
  12. xxxZAURxxx

Nvidia Nın Neural Textures Mevzusu

Eskiden bit mevzusu dönerdi nvidia BİT veriyolu düşürüp performansını korumuştu AMD ye herşeyin bit olmadığını kanıtlamıştı. Şimdi de yapar mı? Yapar
  13. xxxZAURxxx

Bilgisayarınızdaki Duvar Kağıdını Hangi Siteden Aldınız?

Hacı orada en son resimdeki kızın numarasını bana at.
  14. xxxZAURxxx

Windows 11'e Geçmelimiyim?

Microsoft bence kendi mezarını elleriyle kazıyor. Yapay zekayı entegre yaptıkları gibi sistem performansı düşüşe geçti. Bende fazlaca kurdum-sildim, kurdum-sildim en sonunda bıktım Microsoftu terkettim. Şimdi onlar düşünsün 😂 1- Yapay zeka ------->>>> Silinsin 2- Recall ------->>>> Silinsin...
  15. xxxZAURxxx

Bakü Tatili: Reşit Olmayanlar Nerede Kalabilir?

Geceleri ben canavara dönüşüyorum. Sabahlara kadar antreman yapıyorum. Bu antremanı çift olarak yapmak var öffff Kabulse gelsin 😂
  16. xxxZAURxxx

Abdullah Abinin Özel Sisteminden Cihaz Yaptım

Projeye yatırımcı bulursun durmadan üzerinde çalışmaya devam et. İnan çok istediğin bir şey varsa her zaman ulaşırsın. Yeni sensörlerde ekle ve düğmeye bastığında değilde nabıza bağlandığında sensörlerin çalışmasına odaklan. Bravo.
  17. xxxZAURxxx

Foruma Yeni Üyeden Selamlar

Attığın resimdeki kendini beğenmiş egolu şahıs bu forumda mı? İsmini verde bari onunla konuşunca bilelim hangi yuvanın kuşu.
  18. xxxZAURxxx

Foruma Yeni Üyeden Selamlar

İntel işlemciler amd den stabil kardeşim. Droplarla oyun oynamaktansa pürüzsüz olarak az fps almayı tercih ederim. 1777295873 Zorbalanma değilde başkasının yorumlarına saygıları yok. Grup olarak Toplanıp 1 kişiyi ezme peşindeler.
  19. xxxZAURxxx

Bilgisayarım oyun oynarken donuyor powerdan reset atmak zorunda kalıyorum

Tarama yaparsan sektörlerin okunuyor veya okunmuyor olduğunu öğrenirsin. Bad sektör demir pası gibidir. Köşede pas attı mı tüm demiri çürütmeyene kadar durmaz. Yani bu bellekte Manyetik etkinin kaybolmasıdır. Sektörde Manyetik etki kaybolursa artı ve eksi elektron yükü tutmaz yani veriyi...
Geri