Arama sonuçları: *

1. _Zaur_

Herkes tasarladığı Wallpaper`i atsın kaynak dosyasıyla beraber.

Selam arkadaşlar belki derdimi anlarsınız. Googleda gözümü yormayacak wallpaper ara ara belki 3 saattir resim çevir-çevir ama İstediğimi bulamadım. Beğenmeme nedenimse doğa resimleri arıyordum mesela ama hep yapayzekalı yada gerçek olmayan resimler sunuyor. Gerçek doğa resimi oluncada...
  2. _Zaur_

Sistem upgrade önerisi

Teşekkürler kardeşim. + SSD kullanmıyorsan almanı şiddetle öneririm. + 700-750watt güç kaynağı kullan. Ben Zalman kullanıyorum F/P dır kendisi hemde kalitelidir. İstediğin markayıda alabilirsin ama dandik markalara hiç bakma. Neden 700watt? Çünkü benim sistemime ucu ucuna yetiyor güç...
  3. _Zaur_

karganın cevizini yedim 2 aydır saldırıyorlar

Oooouuuu doğanın düzenini bozmuşsun desene O cevizi almamalıydın asla. Karganın bedduası tutar derler
  4. _Zaur_

First Date çok heyecanlanıyorum

Adama önerdiğini kullansa ve kötü etki yaparsa direk suçlu konumunda olursun benden söylemesi. Altından kalkamazsın. Bence sil ilaç ismini, ben kapattım
  5. _Zaur_

Çözüldü✓ CPU kullanımı %100 gpu 0

E peki söylediğiniz gibi olsun, chat gpt yardımıyla çöz bakalım arkadaşın sorununu. Konuya bişey yazmasam bile ara ara sonuçlara bakıcam.
  6. _Zaur_

Direk alinir degil mi?

Direk te alınır ama pazardan :D Kaç metre direk vereyim abime?
  7. _Zaur_

Sildim. Konunun sonunu beklerim sadece.
  8. _Zaur_

kasma sorunu yaşıyorum saçmadaı pc iyice

Disk optimizasyonunu otomatikten çıkar kapat bidaha çalışmasın. Youtube da ara bulursun ayarını. Telefondayım böyle anlatmam baya uzun sürer.
  9. _Zaur_

Sildim.
  10. _Zaur_

Kasanın ön ve yan kısmı açılmalı mı

Profilimde resimleri var bir bak belki fikir sahipi olursun.
  11. _Zaur_

Eski kasamda böyle yapmıştım öneririm.
  12. _Zaur_

Izgaraları çıkarmalı zaten ekstra dvd takman için
  13. _Zaur_

Dvd yuvasının kapaklarını açmanla pek değişiklik olmayacağını bilmelisin. Bu benim kasamdı. Kasanın üzerinden 120mm fan yuvası açmıştım. içerideki sıcak havayı dışa atmak için. Fanların sesi hafifleyince anladım ki içerisi baya bir serinlemiş.
  14. _Zaur_

Kasanın üst tarafında 120mm fanlar tak. İçeriden yukarıya doğru sıcak havayı tahliye etsin. Kasanın içini en hızlı öyle soğutursun. Kanunen Sıcak hava üste toplanır. Sıcak havayı ne kadar hızlı kasadan atarsan o kadar serin kalır kasanın içi.
  15. _Zaur_

kasma sorunu yaşıyorum saçmadaı pc iyice

Anakart değişikliğinden sonra yeniden format atmadıysan çipset sürücülerinden kaynaklanan durum olabilir.
  16. _Zaur_

Kazıklamışlar değil bence Kasaya o kadar ödemiş ve temizliğin yapıpta vermişler
  17. _Zaur_

Yazılım mesleği artık bir meslek olarak ele alınmalı mı?

Malesef ama malesef piyasada olan yazılımların tümünü çöpe at desem yeri. İçlerinde çok az kesim sana istediğini verme imkanına sahip ve kullanışlılık taraftan çok rahat. Mesela sadece banka programları bana istediğim rahat kullanımı sağlıyor. Şöyle düşün Linux'un tonlarca versiyonu var ama...
  18. _Zaur_

eczanede kulak deldirme

Neden yazdıklarınızı okumak mümkün olmuyor? Yada doktorların yazdığı Uzaylı alfabesini nasıl anlıyorsunuz ? Hep bu soruyu sormak istemişimdir. Umarım cevaplarsın :D
  19. _Zaur_

cihaz şarjdayken şarj düşüyor

Çıkarılabilir batarya ise çıkar kenara bırak öyle adaptörle kullan.
  20. _Zaur_

İlk defa 2 el bi ürün aldım

Olabilir ama frenler de öyle hızlıca tükenen bişey değilki. vardır bi sıkıntı. Belkide fren ayarı yapmayı bilmiyordur sanmış ki fren de tükenmiş. Neyse fren tutuyorsa sıkıntı yok keyfine bak.
Top Bottom