Arama sonuçları: *

1. xxxZAURxxx

Da Forumun Diğer Forumlardan Geride Kalması Sorunsalı

Moderatör kardeşlerim bu ayaklanmayı başlatmak isteyen üyeye bir okkalı banı yapıştırın. Diğer siteler DonanımArşivi`nin yanından bile geçemez. Ban`ı yiyince direk buraya koşuyorlar :kekw:
  2. xxxZAURxxx

Abd Ordusu Larak Adası’Nda İran Füze Rampalarını Vurdu

İran fazla dayanamaz ABD saldırılarına karşı. Güçlü füzeler bir yere kadar ama taktik olarak ABD gözükapalı alır.
  3. xxxZAURxxx

Aldığımız FPS Değerleri Sahte Çıktı( Acilen Abdullah Bey Bilgilendirilmeli ! )

Neredeyse çoğu hikayeli oyun High-Ultra ayarda 60-70 FPS zar zor oynatıyorsa 160-180HZ monitörü olanlar Stutter takılma hissiyle oynayınca sorunu kasada arıyorlar :kekw: Sonra da aman bu sistem neden takılıyor. Grafik ayarı düşürelim, Artık PC gücü oyunlara yetmiyor vs gidip yeni ekran kartı...
  4. xxxZAURxxx

Savaş Baya Pahıymış Yaw

Dolar olarak hesaplandığında kulağa az geliyor ama bu videonu gördüğümden sonra bir garip geldi. Fakir çocuğun birine 1 tane RTX 5090 verseniz zaten nefesi kesilene kadar PC önünden kalkmaz. 😂
  5. xxxZAURxxx

Garson Kızı Bulmam Gerek

Başlık parası, Gezip tozma paraları, Nişan parası, altınların masrafı, Kaynana ve kızın ablalarına bilezik vs, Düğün evi parası, Araba kiralama parası, Yolda çocuklara, kızın kapısını açmaya izin vermeyenlere dağıtılacak paralar, Zurnacı parası, Davulcu parası, Düğün ortasında dağıtılacak...
  6. xxxZAURxxx

AMD Ekran Kartları Her Zaman Çöker (?)

Benim gibi düz kullanıcının Undervolt`la Overclock ile sorunlarla uğraşmakla işi yoktur. İntel ve Nvidia`mı alır çekilirim kendi köşeme. Yıllarca elim kulağımda kullanırım. Bana ileride sıkıntı çıkarıcak ürünler neden alayım ki? Mesela Sıvı soğutmaya hiç yaklaşmam. Zaten Kule soğutmadan pek...
  7. xxxZAURxxx

Windows 40-50 Saniyede Acilirken Linux 10 Saniyede Aciliyor

Uzun zaman oldu Zorin OS kullanıyorum. 7-8 saniyede açılıp 3 saniyede kapanıyor. boşta 1gb ram kullanıyor. Factorio ve Rimworld oyununu kurmuşum. En sevdiğim 2 indie oyunun Linux versiyonları olması şahane bişey. İşten dönünce internette gezerim. Oyunda 2-3 build yaparım kafama eserse sonra...
  8. xxxZAURxxx

....Ajsjjsjsnnsn

Arabamın arka koltuğuna geçelim mi güzelim? diye soracaktın
  9. xxxZAURxxx

Forumda Kimler Beşiktaşlı Neden Aktif Değiller?

1 topun arkasıyca koşarak milyarlarca dolar götürenlere bakıp onları desteklemem. Sabahtan akşama eşek kadar çalışıyorum adamların kazandıklarının 1000 de birini kazanamıyorum. Canları cehenneme. Zaten hepsi kumar üzerine kurulu. Tarafını tuttuğun takım öyle saçma bir takıma yenilir ki...
  10. xxxZAURxxx

Su Tesisati 2. Hafta Bölüm 2

Ne yaparsan yap o çocukla karşılaşma. Seni de gözüne kestirir :kekw:
  11. xxxZAURxxx

Gta 6 Oynanış Sızdırıldı ! (Yeni Görüntüler Geliyor !)

Gta 1006 duyurusu - Arkadaşlar Mikro galaktik evren yarattık. Kapsülde uyutularak tamamen ruhsal olarak dünya gibi gezegende doğacaksınız sıfırdan büyüyüp hayatınızı yaşayıp öleceksiniz. Oyun biterse kapsülden ayılıp geri döneceksiniz ve oyun dışı tüm tanıdıklarınız monitörden sizi...
  12. xxxZAURxxx

En Güzel Kızlar Nerede Anketi ?

Vay bee :D Şeytanın aklına bile gelmez sjsjndjsjj Bi ara 3D animasyonlar çıkıyordu karşıma acayip canavarlarla felan. O aklıma geldi. Büyük büyük şeyleri vardı hahakajajsnhdj 1787048780 Hayali bile zevkli değilmi? :D
  13. xxxZAURxxx

En Güzel Kızlar Nerede Anketi ?

India Amateur kategorilerini dolanan ben 🤣
  14. xxxZAURxxx

Kızlar Bakabilir Mii

Milletin işine karışmasana. Hanım kız çok güzel saç renginiz var. Gözlük te yakışıyor. Tanışalım mı? 🤣
  15. xxxZAURxxx

Kimsenin Umrunda Değilim

Kendine değer ver sadece. Gelişmeye odaklı birşeyler yap.
  16. xxxZAURxxx

Su Tesisatında 6. Günüm

Bence devam et. Seni de ustana göre tanırlar sonra sanada sipariş verirler. Büyük paraları görünce zaten üni müni başını bırakırsın 🤣 1786826998 Müşteriye söylersin eğer küfretmek istersen ustama küfret. 😂
  17. xxxZAURxxx

Ölümden Sonra Ne Olacak?

Evrende hiç bir şey yoktan var olmaz, Vardan yok olmaz. Sadece yer ve şekil değiştirir. Su buharlanıp yeniden yağmur biçiminde yere düştüğü gibi Ruhumuz da yeniden dünyaya döner eninde sonunda. Asıl konu hangi gezegene, hangi ülkeye, hangi canlı vücuduna düşeceğimiz. Bir gözünü...
  18. xxxZAURxxx

En Sevdiginiz İçecek Ne

Çoğu zaman Bizon içerim serinlemek için. Enerjik içecektir. Büyük litrelik 2 LT aldığımda Fanta alırım. Cola`nın tadı artık güzel gelmiyor Eskiden iyiydi.
  19. xxxZAURxxx

Su Tesisatinda 5. Günüm.

Üni başladıktan sonra çalışmak olmaz mı? Zaten para kazanabilen adam üniyi napsın? O kadar öğrenciler var iş bulamıyor en sonunda marketlerde ellerinde paspasla dolaşıyor.
  20. xxxZAURxxx

Su Tesisatinda 5. Günüm.

Bazen sabretmek iyidir. Bizim tarafda gezen ayağa taş takılır derler. Kısmetinde varsa bir iyi adama denk gelip daha iyi bir iş bulma imkanı var. 1786729218 35TL`yi sorun ediyorsan O zaman ben yaşamiyim daha iyi. İşteki bir arkadaş var yük arabası şöförü. Dedi benim araba büyük senle hızlı...
Geri