Arama sonuçları: *

1. K

Öneri Asus Tuf Gaming A15 FA507NU Hakkında

Dediğini deneyeceğim dostum. Teşekkür ederim. Armoury crate bana da biraz sıkıntılı geldi açıkçası.
  2. K

Merhaba valla ben artık alıştım açıkçası 😂 Bunu verip bunun ayarında bir şey alamayacağım için idare ediyorum hocam. Ben zaten masaüstü kullandığım için gerçekten çok farklı geldi oyun laptobu. En kötü garantisi bitmeden satarım hocam. Bu turbo boost olayını denedim ancak çok FPS kaybı oluyor...
  3. K

Çözüldü✓ Dell Gaming G15 5530 RTX 4060 - Asus Tuf A15 RTX 4060

CPU sıcaklığı nasıldı peki hocam benim gözümü korkutan işlemci sıcaklığı oldu biraz fazla ısınıyor gibi geldi
  4. K

Önerdiğin bı soğutucu var mı hocam https://www.akakce.com/laptop-sogutucu/en-ucuz-zalman-zm-ns2000-1-fanli-usb-2-0-17-fiyati,4246584.html Bu öneriliyor sizce iyi mi alınır mı
  5. K

Nasıl hocam memnun musun bende aldım ama daha ısınma ile ilgili olumsuz yorumlardan dolayı açmadım kutuyu söylenen kadar çok ısınıyor mu yoksa idare eder mi
  6. K

20 - 25k laptop önerisi

Neden Asus düşünmüyorsun hocam
  7. K

Anladım kankam peki diğer oyunlarda nasıl performansı örneğin csgo ve rdr2 de
  8. K

Anladım kardeşim. Çok teşekkür ederim.
  9. K

Peki bu dereceler bı problem çıkarmaz mi kankam gerçekten hiç kullanmadığım için bilmiyorum
  10. K

Bende bilgisayarı çok yoracak oyunlar oynamam zaten ama geçen bı videoda Pubg de 90lı dereceleri gördü işlemci ona çok şaşırdım.
  11. K

Ne bileyim kanka daha önce hic laptop almadım. İncelemelerde 90 lı dereceleri görünce pek içime sinmedi. 1684961340 Beni de ikilemde bırakan o bu paraya böyle bı bilgisayar bulamam herhalde 😂
  12. K

Merhaba arkadaşlar iki gün önce aşağıdaki linkteki laptopu 22.500 e satın aldım. Hayatımda hiç Gaming laptop satın almadım. Ayrıca şuan kutu açılımı yapmadım. Bilgisayarla ilgili videoları izleyince çok fazla ısınma ve fan sesi problemi olduğu kanısına vardım. Şuan çok kararsızım. Laptop u iade...
  13. K

Acil laptop lazım öneri

Kenks ben Asus almayı düşünüyorum ama bu excalibur alınır mı şuan masaüstü var hiç laptop almadım çok kararsızım
  14. K

Red Dead Redemption 2 steam indirim

Teşekkür ederim yorumlarınız için arkadaşlar
  15. K

Red Dead Redemption 2 steam indirim

Merhaba arkadaşlar rdr 2 150 liraya düşmüş sizce alınır mı yoksa daha düşer mi
  16. K

Öneri 600 TL Kulak İçi Kulaklık Önerisi?

Kanka ben kullanıyorum pek bı problem yaşamadım alınabilir
  17. K

VatanPC RTX 2060 SİSTEM 8999tl YAPIŞ

Tamam kanka yapacağım
  18. K

Kanka düşük olduğunu bende anladım ama direk bu testi yaptım öncesinde yüklemem gereken şeyler veya yapmam gereken ayarlar varmı bunu bilmiyorum ilk kez ekran kartı olan bilgisayar aldım direk windows kurdum bı testi yaptım
  19. K

Beyler bilgisayar geldi furmark testi yaptım FPS Max 46 çıktı çok düşük değil mi ayrıca bunu yükseltmek için neler yapmak gerekiyor acemiyim yardımcı olabilir misiniz
Geri