Arama sonuçları: *

1. S

Öneri 8-10 Tl arası telefon

8-10 bin TL arası telefon önerebilir misiniz?. Kamera kalitesi önemli. oyun performansı önemli değil. 2-3 yıl beni idare edecek bir telefon
  2. S

Google birden bire ses açılıyor

Google chrome yi bilgisayrımdan kullanırken birden bire arkadan bir youtube videosu açılıyor ama youtube açık değil ve ses geliyor ya ben durduruyorum sağ üstteki ses ikonundan yada bir süre sonra kesiliyor 1663494577 sağ üstte gördüğnüz gibi video açılıyor ama başka hiç bir google sekmesi açık...
  3. S

Valorant açılırken bilgisayar internet bağlantısını kesiyor

Arkadaşlar konu çözüldü riot ufak bir güncelleme getirmiş onu yaptım bu sabah artık açılıyor 1660804387 Arkadaşlar konu çözüldü riot ufak bir güncelleme getirmiş onu yaptım bu sabah artık açılıyor
  4. S

vanguarda güvenlik duvarı dahil her yerde yetki verdim olmuyor 1660764239 vanguarda güvenlik duvarı dahil her yerde yetki verdim olmuyor 1660764342 herhangi ekstra program yüklü değil 3 farklı wifi den denedim hepsinden oldu riot a valorant a vanguard a tek tek güvenlik duvarında ful yetki...
  5. S

Bilgisayarım internet e bağlı bir şekilde valorantı açıyorum ardından val 43 hatası veriyor sonra çık yapınca baktığımda internetim kesilmiş oluyor yani valorantı açınca bilgisayar internet bağlantısını kesiyor ne yapa bilirim yardımcı olursanız sevinirim sırasıyla görseller böyle
Geri