Arama sonuçları: *

1. M

RTX 4070 Super darboğaz yapmıyacak işlemci önerisi

2K çözünürlükte monitörüm var ve 2K oyunculuğa uygun bir PC toplamak istiyorum içinde 4070 Super olan bir PC ama işlemci ne seçeceğim bilmiyorum aklımda giriş seviyesi için nasıldır bilmem ama R5 7500F var R5 7600 R57600X bu işlemciler darboğaz yapar mı bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum.
  2. M

Masaüstü Pencere Yöneticisi %90 gpu kullanımı

Aynı problem bendede var kortum ilk baş cidden performansı etkilermi bilmek istiyorum sıcaklık değerimde hiç bir şey yok. Opera GX kullanıyorum oda %100 kullanıyor ama sıcaklık artmıyor bir anormallik var ama çözemedim sizce bir sıkıntı varmıdır? Ekran Kartım RTX 2060
  3. M

Bios pili bozulmuşmudur

Merhabalar b450m s2h kullaniyorum valorant icin tmp ve secure boot actim tpm calisiyor fakat secure boot caliamadi actigimda pc aciliyor ekran gelmiyor sonra pili cikardim ramlerle birlikte sifirladim biosu sonra ekran geldi oyunumu oynadım kapattim pcyi sonra yeniden actim yine ekran gelmedi...
  4. M

B450M S2H bios güncelleme

Tek Tek tek değil f50 den f63d ye yani değilmi
  5. M

Bios sıfırladım ne yapmaliyim

Herkese merhaba bios pilini cikarip sifirladim sonra biosa girdim tam olarak hangi ayarlari yapicam bilmiyorum hic birsey kurcalamadim sadece ram frekansini profile 1 e cektim baska bir sey yapilacakmi bilmiyorum yardim edermisiniz lutfen
  6. M

B450M S2H bios güncelleme

merhabalar b450m s2h ım var 2 sene oldu alalı bios güncellemesi yapmadım şu anki sürüm f50 güncel sürüm ise f63d teker teker sırasıyla güncellemelimiyim çünkü f50 altında attığım fotoğraftaki gibi bir şey var kırmızı yazıyla yazılan bir bakarsanız sevinirim
  7. M

Termal macun önerilerinizi alabilirmiyim

Rtx 2060 ryzen 5 3500x im var termal macun arıyorum bir türlü bulamadım çok kararsız kaldım yardım edebilirmisiniz Cooler master mastergel maker iyi diyorlar benim bildiğim bu marka başka önerilerinizi alabilirim fiyat 200 geçmezse sevinirim
  8. M

İşlemci termal macun

Sabah akşam giriyorum.
  9. M

Bilgisayar ram bios hz sıfırlanırmı

Merhabalar bilgisayarımda 8x8 16 gb ramim var kasanın içini temizlerken birini çıkarmak zorunda kaldım temizledim geri taktım bios hakkında çok bilgim yok ama ram çıkarıp taktıktan sonra hz değeri sıfırlanır mı ?
  10. M

Gigabyte RTX 2060 yüksek sıcaklık sorunu

Arka 1 ön 3 fan var temperli camı var kasanın ustundede ufak dikdörtgen ızgara var
  11. M

İşlemci termal macun

Merhaba Ryzen 5 3500x kullanıyorum termal macun ne kadar zaman arayla değişir bilmiyorum tam 2 sene 1 ay oldu alalı hiç değişmedi ne zaman değiştirmeliyim yardım edermisiniz
  12. M

Gigabyte RTX 2060 yüksek sıcaklık sorunu

Öncelikle merhaba burada yeniyim. Siz iyi insanlara bir kaç şey danışmak istiyorum. Ekran kartım GIGABYTE RTX 2060 6gb 2020 temmuz ayında aldım 2 sene oldu termal macunu hiç değiştirmedim boşta 49 50 civarı dereceleri görüyor oyundayken örnek fivem nfs heat gibi oyunlarda 83 85 arası geziniyor...
Geri