Arama sonuçları: *

1. M

Yardım XFX RX5600XT Çökme Sorunu

Aynı sorun bende var nvidia kartta. Sorun yüzde doksan psuda. Ben de psu test ettirmeye çalışıyorum.
  2. M

Bu parça nasıl çıkarılır?

Döndürerek mi? Bir de saç kurutmayla ısıtsam daha kolay olur mu?
  3. M

Bu parça nasıl çıkarılır?

Merhaba. Hava soğutucumu değiştireceğim. Gamepower nebula takılıydı önceden. Fanı çıkarttım ama resimdeki yeri çıkartamıyorum. Bu parça nasıl çıkarılıyor? Siyah vidalar yerinden çıkmıyor. 4ünü de gevşettim
  4. M

🔥İndirim MSI 40" MAG401QR IPS 155HZ 1MS 14.299,00 TL

Adam zaten alırlar ama hakem heyetiyle falan uğraşırsın demiş attığın resim bunu değiştirmiyor ki.
  5. M

Sizce dolandırıldım mı?

Hem son stok hem de piyasadan en az 2k düşük olması şüpheli değil mi
  6. M

Sizce dolandırıldım mı?

Dün incehesap.com'dan şu verdiğim linkteki sistemi aldım. (Ram 1 değil 2) https://www.incehesap.com/pc-toplama-sihirbazi/?p=66737-1_67800-1_65777-2_72197-1_54424-1_72035-1_67468-1 Sistemde pny 4080 super verto var. Ve bu kartı 40k olarak yazmışlardı sisteme. Ben sistemi dün aldım. Bugün...
  7. M

Bugsız düşük sistem oyun önerisi

Aynı ekran kartıyla warband oynamıştım ben. Varsa very Low'a al yardır. Sleeping dogs kesin oyna
  8. M

21.5K BU SİSTEM NASIL?

Ventus biraz sıkıntılı bir model. İnşallah sorun yaşamazsın.
  9. M

Bu sistem nasıl sizce alınır mı?

Sistem rock-7a diye geçiyor. Parçalarda yapmamı tavsiye ettiğiniz bir oynama var mı? Bu haliyle 81,450 tl. Bir de inno3d ichill x3 ve inno3d x3 arasında ne fark var? Ichill olmasının avantajı nedir?
  10. M

Optik red switch kablolu klavye önerisi

Merhaba. Uzun ömürlü bir şey arıyorum. Sorunsuz sıkıntısız yıllarca götürsün. Bütçe belirlemek istemiyorum ama 4-5-6 civarları diyeyim fikir vermek için. Kablolu olması lazım. Red switch kullanışlı benim için. Numpad olmalı. Bilek desteği olsa iyi olur. Rgb olsa da olur olmasa da takıntım yok...
  11. M

Gaming Gen'den alınan mouse iade almama durumları olur mu?

Böyle elektronik aletleri açarken kesinlikle biri videoya çeksin. Hatta kapıya kargocu geldiği anda başlatın kaydı ve açılışı çekin durdurmadan. Sen yaptın belki ne bilecem ya da kutusu açılmış ben almam deme şansları kalmaz.
  12. M

FC24 EPİCTE ÇALIŞIYOR GÖZÜKÜYOR FAKAT AÇILMIYOR

Güvenlik duvarınız veya virüs programınız oyun dosyalarından bazısını siliyor olabilir. Bu yüzden onarmadan açmaya çalıştığınızda açılmıyor, ancak dosyalar onarıldıktan sonra açılıyordur eğer sorun buysa.
  13. M

4090 beyaz sistem topluyorum yardım lazım

Bu daha iyi tabii. Bence monitör en önemli parça ekran kartından sonra. Bilgisayarın gücünü ancak monitör ile görebilirsiniz. Monitör size tam gücünü gösteremedikten sonra 4090 almanın anlamı yok
  14. M

İnternette doğru düzgün hiç değerlendirmesi bile yok. Bu kadar bilinmeyen bir marka olması ve 4k'ya göre fiyatı böyle olması baya kötü geleceğini gösteriyor. Başka marka bakın bence.
  15. M

Monitör niye bu kadar alakasız bir marka?
  16. M

M32u vs g3223q hangisi daha iyi

Merhaba. 4k için bi monitör bakıyorum. M32u ile g3223q arasında kaldım. Bütçe olarak 20-25 arası belirledim. Bu iki monitörden g3223q renk gamutu olarak daha iyi. Hoparlörü yok. Yandan bakınca baya bi görüntü gidiyor(beyazlaşıyor). Ayrıca sağ alt köşede sürekli olarak power tuşu ışığı...
  17. M

Cooler master h500 kasaya 360mm soğutma takılır mı?

Mantıklı. Kendi sitesine de bakayım.
  18. M

hayvan gıbı drop yıyorum

Aldığın yerle iletişime de geçebilirsin. Belki değiştirirler sorunlu parçayı.
Geri