Arama sonuçları: *

1. maybach arda

Gpn teknoloji güvenilirliği

Teknosa'dan bir laptop beğendim. Ürünün satıcısı Gpn Teknoloji fiyatı 45bin tl fakat diğer bütün satıcılarda 4 ayrı satıcı var hepsinde fiyat 56bin tl aradaki fark çok fazla internette kötü yorum çok fazla okudum. Daha önce buradan alışveriş yapan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
  2. maybach arda

Monitör değiştirdikten sonra yapılması gereken ayarlar

Philips 22IV monitör kullanıyordum bi arıza yüzünden idarelik bir monitör taktım. Eski monitörümden daha ufak. Monitör küçük ama bütün uygulamalar büyük gözüküyor. Youtube anasayfasına bile 2 tane video sığıyor her satıra nasıl düzeltebilirim.
  3. maybach arda

iPhone 15 lens koruyucu ve şeffaf kılıf tavsiyesi

Ekran koruyucu olarak spigen aldım fakat lens koruyucu olarak mavi rengini bulamadım.
  4. maybach arda

iPhone 15 lens koruyucu ve şeffaf kılıf tavsiyesi

2 gün iPhone 15 satın aldım biliyorsunuz telefonun her bir parçası çok değerli. Kaliteli bir lens koruyucuya ve MagSafe destekli şeffaf bir kılıfa ihtiyacım var. Lens koruyucu için 600-700 TL bütçem var kamera kalitesini azaltsın istemiyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim
  5. maybach arda

1300 TL'ye kadar kulaklık önerisi

1300 TL'ye kadar bütçem var bilgisayarımda neredeyse hiç oyun oynamıyorum daha çok müzik ve video. Rampage, Gamepower gibi markaları kullanmak istemiyorum. Bu fiyat bandında ne önerebilirsiniz?
  6. maybach arda

Instagram hesabım kendi kendine çıkış yapıyor

Instagram hesabım bugün yaklaşık 3 kere kendi kendine çıkış yaptı. Hesabım sadece bilgisayarımda ve telefonumda açıkti. 2. kez olduktan sonra bilgisayardan hesabı açmadım problem oradadır diye fakat yine aynısı oldu. Şifreyi de değiştirdim. Giriş hareketlerinde de bir şey gözükmüyor. Sebebini...
  7. maybach arda

Opera Gx bildirim gelme.

bir daha çıkmadı o yerde anlık sadece onu kapattım.
  8. maybach arda

Opera Gx bildirim gelme.

Buradan bildirimleri engelledim başka hiçbir şeye dokunmadım.
  9. maybach arda

Opera Gx bildirim gelme.

Opera GX kullanıcısıyım dalgınlığıma gelen bir olay sonucu bir sitenin bildirim göndermesine izin verdim. Sağ altta sık sık +18 bildirimler geliyor nasıl kapatabilirim?
  10. maybach arda

Güvenilir satıcı mı?

https://eoileon.org puff satışı yapan bu site güvenilir mi? Buradan alışveriş yapan var mı?
  11. maybach arda

Instagram spam yedim

Sorun kendiliğinden düzeldi teşekkür ederim yine de.
  12. maybach arda

Instagram spam yedim

Instagramı normal bir şekilde kullanırken gönderi beğenince geri çektiğini gördüm. Birini takipten çıkıp tekrar takip etmek istediğimde de takip etmedi muhtemelen spam yedim. Spam yediysem nasıl düzeltirim? Neden spam yediğimi nasıl öğrenebilirim?
Geri