Arama sonuçları: *

1. F

Tabletten fizik soru Bankası cozenler bakabilir mi 11. Sınıf

Arkadaşlar lütfen yardım edin performans kitabını kaybettim o yüzden hocaya gosteremedim o yüzden g girdi. Tabletten herhangi bir 11.sinif fizik soru Bankası çözen varsa hocaya onun linkini atacağım ya da başka bir çözüm yolu olan varsa da yazabilir önerilere açığım Not:yarın son gün göstermem...
  2. F

Ders için kalem önerisi

Lenovo tabletimle ders çalışmak için kalem arıyorum. Yazarken elimi algılamasa daha iyi olur. Bütçem o kadar yüksek değil zaten grafik tasarım yapmayacağım uygun fiyatlı olursa sevinirim
  3. F

a way out online oynamak

online a way out oynıcaz bildiğim kadarıyla sadece bir kişşinin alması yetiyormuş abim steamdan aldı beraber nasıl oynayacağız
  4. F

16 gb usb var 10gb lık rar dosyasını içine atamıyorum

16 gb bir usb var bende onun içine bilgisayarımdaki 10 gb lik rar dosyasını atacağım ama olmmuyor bu dosya fazla büyük diyor lütfen yardım edin
  5. F

win 11 video açılmıyor

win 11 kurdum bir video indirdim int ten önce açıldı sonra açılmadı ne yapmalıyım
  6. F

max 10000 t pc tavsiye ekran kartı nvdia istiyorum

10 k bütçe ile pc istiyorum oynamak istediğim oyunlar: Witcher 3 , spiderman, Forza h. 5 , RDR2 , Mount and blade bannnerlord vb. İşlemci amd olabilir
  7. F

Bu mouse pad nasıldır

işini görür
  8. F

İkinci El 3200 TL'ye XFX RX 6600 Alınır mı?

kesin almalısın
  9. F

beyler bu kasada psu var mı

link aşağıda yazmamışlar psu varmı yokmu diye varsa kaç w old. söyler misiniz...
  10. F

GTA SAN ANDREAS TA RİTME UYAMIYORUM

yaw kardeşim cevap harici niye yazıyorsun
  11. F

GTA SAN ANDREAS TA RİTME UYAMIYORUM

Gta san andreas indirdim hot coffe mod kurdum ama kadını beceremiyorum ileri geri yapıyorum ama olmuyor yardımcı olur musunuz denise ile ilişkim kötüye gidiyor
  12. F

IDM video indirme hatası acilll

bu hatayı alıyorum yardımcı olabilir misiniz aciilllll
  13. F

PC den İphone 7 ye video aktarma

deniyorum 1664614985 hata
  14. F

ama video çok büyük son çare onu denerim
  15. F

Abicim telefonumu pc ye taktım telefondan pc ye dosya atabiliyorum fakat pc den telefona video atmak istiyorum ama atamıyorum lütfen yardımcı olun
  16. F

20000 tll kasa + monitör sistem önerisi

20000 tll kasa + monitör sistem önerisi
  17. F

Arkadaşlar max 20000 tl seviyesinde pc kasa + monitör önerir misiniz?

mrb ege kasayı biliyorum ama monitörün linkini atar mısın 1662577617 hocam sistemde rx 6700 xt var 1080p monitör öneriyorsunuz o gpu da 2k oynanır
  18. F

Arkadaşlar max 20000 tl seviyesinde pc kasa + monitör önerir misiniz?

lütffeenn arkadaşlar yardımcı olun
  19. F

Max payne 1 ve 2 yi steam da satılmıyor mu

Max payne alacaktım steam e girdim alamadım acaba satılmıyor mu
Geri