Arama sonuçları: *

1. K

Çözüldü✓ Yeni topladığım pc ekran vermiyor

Özellikler: AMD ryzen 1200 8×2xpg ram 3200mghz 1.35 vat mıne A320mk Asus prime 128gb ssd her şey calışıyor ama ekran vermiyor ryzen 1200 ü bios güncellemek için taktım ama hiç bir türlü ekran vermiyor ramden dolayı olabilir mi acaba?
  2. K

mining de kullanılmış rx 570 ekran kartı almak mantıklı mıdır

1051988472 sahibinden ilan numarası bu
  3. K

teşekkürler kişiden stres testleride istedim yüzde 70 derece görüyor max alınır mı?
  4. K

Merhabalar şuanda sahibinden üzerinden 2. e bir rx570 almak üzereyim sorduğumda mining için kullanılmadığı söylendi ne kadar doğru bilemem 1400 tl fiyat biçilmiş miningli olsa da alınır mı genede ?
  5. K

Çözüldü✓ Amd Ryzen 5 3600 a 320 mk ana kart ile sorun yaşar mıyım kurarken

Merhaba şuanda a 320 mk ana kartım bulunmakta ryzen 5 3600 almayı düşünüyorum işlemci tarafında aca sistemi kurarken bios tarafında bir sıkıntı olur mu
  6. K

Çözüldü✓ Bilgisayar Özelliklerim iyi olmasına rağmen oyunlarda düşük fps sorunu

daha 2 saat önce format atmıştım daha doğrusu windows 10 un sıfırla özelliği ile
  7. K

Çözüldü✓ Bilgisayar Özelliklerim iyi olmasına rağmen oyunlarda düşük fps sorunu

Merhabalar öncelikle bilgisayar özelliklerim şunlar i7 6500u 12gb ram geforce 940m 128gb ssd ama hoi 4 gibi lol gibi oyunları açtığımda fpsim aşırı düşük oluyor hoi4 te 20 fps civarı lol de ise düşük ayarlarda 40 fps civarı ve aşırı şekilde bir cpu kullanımı var sadece oyun çalıştırsam da...
Geri