Arama sonuçları: *

1. MajesticProp

Yardım CS2 OBS'te siyah ekran problemi

Bir çözüm bulabildiniz mi ?
  2. MajesticProp

Öneri Csgo prime alınır mı? ALINIR

kasalar haricinde kum tireli parlak oldu falan düşüyor bana en baba :D 1680706622 şanslıymışsınız
  3. MajesticProp

Türk Telekom 50Mbps pakette 35mbps üstüne çıkamıyorum ?

Teşekkür ederim sağolun.
  4. MajesticProp

Öneri Csgo prime alınır mı? ALINIR

Zümrüt çizgili'yi nasıl düşürdün,hangi modda düştü ?
  5. MajesticProp

Evet 24 ay taahhüt ilk 12 ay 240,sonraki 12 ay 260 olması lazım
  6. MajesticProp

50 ye geçtiğinizin üzerinden ne kadar zaman geçmişti ? 1680705018 240*
  7. MajesticProp

İlginize teşekkür ederim,şikayet talebi açacağım. 1680704833 Uzaklığım 15metre
  8. MajesticProp

Önceden paketim 24 iken altyapı 84 gözüküyordu,ben de ona güvenerek 50 mbps pakete geçtim ama 35i görünce şok oldum
  9. MajesticProp

24 mbps internet kullanmaktaydım taahhütüm bitti ve 50mbps olan bir pakete geçiş yapmak istedim.Modem arayüzünden xDSL istatistiklerine baktığım zaman da orada değerler şu şekildeydi: "Attainable Net Data Rate: Upstream-42.050 Mbps Downstream-84.412 Mbps" Şimdi 50 mbps'lik bir pakete...
  10. MajesticProp

80 Derece işlemci için Kule Tipi hava soğutma önerisi

ID-COOLING SE-224-XT alacaktım,Perfan 120-H ı önermişler bir baktım herkes se224 ile aynı olduğunu söylüyor,kararsız kaldım pek güvenemedim ileride bir sıkıntı yaratır mı acaba,ya da gerçekten aynı ürün mü se224 ile karşılaştırmaları var mı ?
  11. MajesticProp

Performax Perfan 120 H Vs İD Cooling SE 224 XT

aldınız mı aldıysanız sonuçlarınızı paylaşabilir misiniz ?
  12. MajesticProp

Ryzen 5 5600 için hem uygun fiyatlı hem kaliteli soğutucu ne almalıyım ?

teşekkür ederim,fiyatı biraz fazla geliyor düşüneceğim. 1669600211 Boştayken ve yükteki ısı değerlerini söyleyebilir misin ?
  13. MajesticProp

Dark Freezer x120 53CFM 180w gibi değerlere sahip 300TL fiyatı var bunu almam diğer soğutuculardan daha mı mantıklı olur?
  14. MajesticProp

2.0 ile 3.0 arasındaki fiyat farkına değecek kadar fark var mı, ikisi de kasaya sığar mı ramlere çarpma durumu olur mu? Bu iki ürüne de alternatif Baska önerileriniz de var mı tüm ihtimalleri değerlendirmek istiyorum.
  15. MajesticProp

Arkadaşlar merhaba iki gün önce ryzen 5 5600 işlemci aldım ve haliyle bütçem kalmadı. Stok fan ile içim rahat etmiyor,alabileceğim düşük bütçede en kaliteli soğutucu nedir ? 200-300 liranın üstüne çıkmak istemiyorum Hava akımı stok fandan iyi olup stok fandan sessiz olan,sıcaklık farkını...
  16. MajesticProp

Lg 24gn600 de yaşadığım problem acil çözüm lazım

acık maalesef..
  17. MajesticProp

GKY tam olarak nedir nereden acabilirim ayarlarım ultradaydı 1661415215 uefi kurulumu da denemiştim bir ara flaştaki setuptan kurayım öyleyse
  18. MajesticProp

Evet,bu bilgisayar yazısı falan da pikselli. Bazı arkadaşlar sorunu bilmeden,abartıyorsunuz falan diyorlar.Gerçekten çok berbat bir sorun iki haftadır yaşıyorum ve geçen haftalarda keyif alarak oynadığım oyunu bugün oynayamıyorum pikseller aşırı rahatsız ettiği için,gta online giriyorum çimenler...
  19. MajesticProp

Yardım ekran kartımda sorun mu var?

Sorunu çözebildiniz mi ?
  20. MajesticProp

Arkadaşlar son gelen windows güncellemesinden sonra benim de başıma geldi,tüm oyunlarda sanki antialiasing çalışmıyor gibi kenarlar cok tırtıklı pürüzlü ve rahatsız ediyor normal forumlarda falan yazı okurken gözlerim yanıyor berbat bir sorun ddu ile ekran kartı driverımı kaldırıp yeniden kurdum...
Geri