Arama sonuçları: *

1. D

Monitör seçimi ve öneri

https://www.hepsiburada.com/prime-pr27f300qh-27-300hz-0-5ms-fast-ips-qhd-freesync-rgb-pivot-pc-flat-oyuncu-monitoru-p-HBCV0000AFCXSD?magaza=Rampage&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md:pricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign...
  2. D

Monitör seçimi ve öneri

dostlar https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_viewsonic-vx2757-2k-pro-2k-ips-1ms-200hz-monitor-1249950.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.79 ekranlardan çok da anladığımı söyleyemem şu tarz bi monitör almayı...
  3. D

Kablolu dağıtıcı ile wifi alma

direkt konuya gireyim salonda modem takılı ama benim odam tam ters köşede olduğu için sadece bilgisayara internet kablosu çekebildim wifi nerdeyse hiç çekmiyor kablo hali hazırda odada var direkt kablo ile bağlanan dağıtıcılardan almayı düşünüyorum...
  4. D

S24 Ultra Alınır mı?

örgün eğitimdeyim bekleyeyim yasa gelirse gerçekten çok güzel olur teşekkürler bilgilendirme için
  5. D

S24 Ultra Alınır mı?

tüm cevaplar için teşekkürler. s26 çıktığında s24ultranın fiyatı daha düşer mi bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim malum 3 taksit alınca 20bin 20bin ödetiyorlar ona göre biraz daha bekleyeyim şimdiden teşekkürler
  6. D

S24 Ultra Alınır mı?

anladım garip bi olay dönüyo orda da s24 ultra çok cezbetti beni bilemedim
  7. D

S24 Ultra Alınır mı?

honorda google youtube yok sanırsam doğru mudur tam anlayamadım
  8. D

S24 Ultra Alınır mı?

[H3 id='Honor+Magic+7+Pro+byle+bi+telefon+var+kameras+baya+iyi+duruyor+da+ne+dersiniz+acaba']Honor Magic 7 Pro böyle bi telefon var kamerası baya iyi duruyor da ne dersiniz acaba?[/H3]
  9. D

S24 Ultra Alınır mı?

Dostlar S24 Ultra 256gb almayı düşünüyorum da pek bi fikrim yok telefonlar hakkında. 55 bin tl bandına daha uygun daha mantıklı bir telefon öneriniz var mıdır + olarak beni ne kadar süre götürür bu telefon muhtemelen 5-6 yıl başka telefon alma gibi bi durumum olmayacak. + olarak aşçılık...
  10. D

Motor tavsiyesi

zafer hocamızı takip ediyorum gerçekten öğretici oluyor tavsiye için teşekkürler
  11. D

Motor tavsiyesi

hocam şuan superlight 200 bakıyorum da bir bilgin var mıdır motor hakkında 2. el 70-80 bin tl civarına var gibi https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-sadece-10-gun-ilanda-2-siyah-mat-kask-hediyeli-1271309857/detay/ şöyle bir ilan buldum yanında çift kask da veriyor arkadaş ne...
  12. D

Motor tavsiyesi

Hocam öncelikle verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Motoru alacağımız kişinin üzerinde haciz olduğu için alamadık, yine bir aksaklık çıktı. Şu an 80 bin bandında motor arıyorum. Chopper, cruiser, naked, supersport ya da scooter fark etmez. Sadece ilk motorum olacağından sorunsuz...
  13. D

Motor tavsiyesi

Öncelikle iyi forumlar, Bugün 2. el Honda Activa 125 alıyorum. Üniversite öğrencisiyim, şehir içinde kullanacağım. Daha önce motor tecrübem olmadı, o yüzden birkaç sorum olacak: Arkaya çift kapalı kask sığacak bir top case almayı düşünüyorum. Fazla büyük olursa motorun dengesini bozma...
  14. D

Yardım 3 alakasız telefon arasında kaldım

tamamdır çok teşekkürler akşama doğru geçmiş olurum
  15. D

bende samsung saat var ben bunu komple unutmuşum iphone iptal oldu da xiaomi mi yoksa samsung mu diye arada kaldım
  16. D

arkadaşlar merhabalar şuan bizim evimizde iphone 15 128gb, s24fe 256 gb, xaomi redmi note 14 pro plus 512gb telefon var benim teledonlardan sadece 2-3 beklenitm var kamerası iyi olsun + video vs izlemesi keyifli olsun + hafızası çok olsun ki fotoğrafları silmek zorunda kalmayayım. seçtiğim...
  17. D

F/p Oyuncu Koltuğu Önerisi

Teşekkürler öneri için, iyi forumlar.
  18. D

Geri dönüş için teşekkürler, iyi forumlar.
  19. D

Peki önerdiğiniz bir ofis koltuğu var mı acaba?
  20. D

Merhabalar, Başlıkta da belirttiğim gibi şu sıralar oyuncu koltuğu arayışındayım. Bütçem yaklaşık 7-8 bin TL civarında. Boyum 186 cm, kilom 90 kg, yani ergonomik olarak destekleyici ve uzun saatler oturduğumda bel-boyun ağrısı yapmayacak bir koltuk arıyorum. Şu an için aklımda şu model var...
Geri